Gravidutze si mamici de Cluj - 127

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Am gasit-o pe dr Rotar
Va multumesc inca o data de urari
Andreea, copilului ii trebuie obligatoriu pasaport, voi in UE puteti si fara, cu CI valabila
Scutece eu zic sa iei in calcul 2/zi, sa fii sigura, la noi de exemplu Andrei nu a vrut in apa de fiecare data cand am mers la plaja asa ca jumatate le-am donat unei mamici care uitase de ele.

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Gabi imi pare rau ca nu ai scapat de greturi...sper cat mai curand..bine ca sunteti la mami si acolo clar e mai bine:P

Adriana eu vazusem la un moment dat in Spania un fel de olita portabila, f faina, cu un fel de saculeti, care se puteau arunca/schimba...nu stiu daca nu ar fi si pe aici, pentru ca de cand asta mica e asa de certata cu olita nu m-am prea uitat...ce va pasa, ador sa fac bagaje:P, ai nevoie de putin ajutor;P

Andreea noi anul trecut am avut huggies, anul asta la fel o sa duc, plus costum de baie intreg si poate un mic slip de plaja...eu sincer nu sunt adepta lasatului copilului dezbracat in nicio conditie, nici macar pe plaja, mi se pare o chestie de pudoare atat pentru noi cat si pentru cei din jur...in schimb cred ca poate sta in huggies de apa f bine, daca nu vrei sa ii dai slip sau boxeri de plaja. Vacanta placuta si voua
Carina este de anul trecut deja pe pasaportul lui tati, dar anul trecut nu s-a uitat nimeni la copil/pasaport...asta cu masina, cu avionul stiu ca trebuie neaparat sa apara ...

Oana eu iti recomand Maxi Cosi e 100% bumbac. Nu transpira si e si f comod, are 3 pozitii. a costat in jur de 1000 de lei anul trecut si e pana la 18 kg. Spor la cumparaturi

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Dati-ne si noua un www.infoturism.ro/acorda-puncte/110633/" target="_blank">vot cand aveti timp. Multumim

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

VOTAT!!!!!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, uite ce iti propun eu: sa o lasi pe Sara citeva zile la bunici, la nepotele, tu vii in Cluj si te relaxezi! Nu cred ca iti va simti f tare lipsa... are pre multe de facut acolo si prea multi personaje in jur!
Sa nu te superi pe mine, daca nu iti place propunerea!
E tare faza cu soacra!

Co, alta asemanare: Patrick nu plinge de nimic, numai cind vede olita! Si cum sa il invat sa faca pe ea, daca urla ca disperatu! Nici pe wc nu mai vrea! Pipi nu face pe el 3-4 ore, cere de citeva ori... se mai scapa..., dar cu kk avem probleme!

Adriana, am votat! Sa cistigati ce vreti voi! Si eu zic ca pe plaja poate sta si in chiloti, slip normal, mai ales ca sinteti la mare, nu in bazin. Nu cred ca are rost sa mai cumperi de alea speciale, daca ea cere la wc.

Eladeea, cam 2 pe zi ajung, dar eu le-am mai si stirs si uscat... ca nu se strica la 2 purtari.

Nico, esti gravi, de ai nevoie de gine?

Am fost in week-end la Patrick, se simte f bine la munte, l-am intrebat daca vine la Cluj, a zis : Nu
-Dar mama sa mearga?
- nu, nu!

Azi dimineata a intrebat "Mami, unde-i?", buni i-a spus la la servici, iar el: "La Cuuj!" si a inceput sa rida.
Eu ii zic dragoste, dragoste, el"cacoste, cacoste!"

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Dati-ne si noua un www.infoturism.ro/acorda-puncte/110633/" target="_blank">vot cand aveti timp. Multumim

ABSOLVENTE!!!!

votat

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Multumim pentru voturi

Co, si mie imi place la nebunie sa fac bagaje!!!Cat despre olitele de care zici tu, nu am vazut la noi asa ceva. Cate nu sunt la noi s sunt la altii...imi vine cateodata sa ma tot duc...in alte tari.

Ioana, tocmai de asta intreb, fiindca nu voi cumpara scutece de apa, va sta in slip, insa cum facem, cand are nevoie la baie si suntem pe plaja?! Cu siguranta nu are rabdare sa ajungem la o baie (si nici n-am incredere ca ii va placea sa mearga la baile de pe plaja). Deci cum fac?

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Adriana, nu e atit de grea o olita. O pui intr-o plasa si o duceti cu voi acolo... si o speli in baia de pe plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Adriana, nu e atit de grea o olita. O pui intr-o plasa si o duceti cu voi acolo... si o speli in baia de pe plaja.

De grea nu-i grea dar e incomod sa cari olita dupa tine. Oricum asta cred ca e singura solutie.

ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA ai un vot si de la noi,am vrut doua dar nu ma lasa :)

va pup fetelor ,va scriu cand ma intorc din concediu

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

Mergi la inceput

Alex, concediu placut!
Adriana, puteti cumpara una acolo. Nu ma las, dau intruna solutii!

Mergi la inceput