Gravidutze si mamici de Cluj - 127
Raspunsuri - Pagina 16
mami_alexia spune:
Dati-ne si noua un www.infoturism.ro/acorda-puncte/110633/" target="_blank">vot cand aveti timp. Multumim
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
bex spune:
Neata fetelor!
Gabitzo ma gandeam ca ati plecat deja. Distractie placuta la bunici si rasfat maxim!
Ioana
pt voi si da ai amre dreptate, copilasii nostri se cam potrivesc:P
Adriana si eu astept sa plecam odata!!! mai avem destul pana in 23 august.
Elenutza mie imi place f mult Iulia!! Ana Maria nu neaparat, dar combinatia suna interesant
Alex Succes cu scutecele..noi inca suntem dependente de ele...mai avem putin pana trecem doar la chilotei...
Anca un pipic pentru voi
Co +
Carina Alysa (13 noiembrie 2007)
eladea2005 spune:
Neata!
fetele care ati eisit din tara cu copilasii: de ce acte au nevoie copiii ca sa-i scoateti din tara???
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mami_alexia spune:
Co, pana in 23 august mai e , intr-adevar....Eu daca nu as pleca acum, curand, as lua-o razna...Sunt obosita, irascibila.. Asa ca saptamana asta ma concentrez pe bagaje, ca sa treaca vremea mai repede.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
nrl spune:
Buna dimineata
Meli, multumim de cafeluta
Andreea, eu am iesit cu Andrei dar cu statut de parinte singur, cauta pe site la politia de frontiera ca si eu de acolo m-am documentat http://www.politiadefrontiera.ro/.
Fetelor care mergeti la dr. Rotar, unde o gasesc? Ca pe site la Gynia nu apare, mai incerc sa sun acolo, dar nu raspunde nimeni, aveam un nr de mobil de la dansa si e inchis, si am neaparat nevoie de un ginecolog saptamana asta.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Ioana13 spune:
Eladea, sa ii faci pasapport, individula, am inteles ca numai asa se mai face. In rets la granita nu ai nevoie de altceva, daca plecati ambii parinti. Dar pt Turcia, va trebe si voua pasapoarte.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eladea2005 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui katiapam![]() ![]() ![]() Nicoleta David Vlad Magdutza ![]() ![]() ![]() mami de Giulia -20 iunie'07 |
cu intarziere, dar din suflet, uram si noi cu drag:
LA MULTI ANI CU SANATATE, MULT NOROC SI MULTE IMPLINIRI!!!!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Gabriela77 spune:
Co, ce bine ca v-ati rasfatat la buni, si noi ne simtim tare bine acasa, buni ne anticipeaza toate dorintele, si spre deosebire de soacra, buni are grija si de mine
Sara le adora pe fete si reciproca!O pupam pe Carinuca, mi-e tare dor de voi!
Elena, nu am scapat de greturi, am avut 2 zile in care a fost mai bine, dar au revenit cu aceeasi intensitate. Mai rau e ca acum nici nu mai pot varsa! Asta e....trec ele candva!
Am vazut si eu pozele voastre, superbe!
Nico, ce bine ca totul a fost ok in concediu si v-ati simtit excelent!
Adriana, te inteleg cu concediul, ne ajunge oboseala si parca nu mai avem rabdare! Eu, din pacate, nu simt ca am fost in concediu...mi-a fost rau, nu m-am detasat, a fost apoi Sara si tot cosmarul...parca acum as fi pregatita de un concediu![]()
Oana, depinde in ce suma vrei sa te incadrezi cu scaunul auto!
Andreea,noi nu am prea folosit pampersul de apa, pt ca Sara deja se cerea la olita, dar inainte de asta au fost nepretuiti! NOi am folosit Huggies!
V-am pupat si o zi minunata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
mami_alexia spune:
Gabi, si cum ati facut pe plaja? Ati luat olita cu voi? Ca nu stiu cum sa procedez. Oricum, pampers nu mai serveste domnisoara, aseara nu m-a lasat sa i-l pun, a fost prima noapte cand a dormit fara. Oricum nu face deloc noaptea dar il puneam asa, de siguranta.
MAMI(Adriana) &
ABSOLVENTE!!!!
eladea2005 spune:
Nico, Ioana, mersi de raspunsuri...
v-am intrebat pt ca vrem sa mergem un weekend la Hajdu si noua ne-au expirat pasapaortele (dar oricum noi iesim pe baza de buletin)...insa nu stiu cu Eric cum trebuie sa procedez...deci sa-i fac pasaport ca sa merg pana la Hajdu???? sa ne facem si noi pasapoarte??? Ioana stiu ca pt Turcia ne trebuie oricum pasapoarte, dar asta la sf. lui august...
cat despre scutece de apa, nu stiu cate bucati imi trebuie pt concediu de 7 zile...cam cate ati folosit voi(cele care foloseati pampers la copilasi)...
ERIC IN 2009...
ERIC