Insula Afroditei-Cipru
Este cineva din Cipru?Mi-ar face placere sa schimb pareri si impresii despre oamenii si viata de aici
Raspunsuri
asteryaro spune:
Sihaia, kalla erhontai pe Desprecopii !
Eu stau in Ro, dar poti sa te prezinti , poate asa mai vin fete.
Si totusi... cred ca era un subiect cu Cipru.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
ADRIANKA spune:
Eu deschisesem o data un subiect cu intrebarea daca "e cineva din Cipru", dar nu am gasit pe nimeni la vremea respectiva...Iata ca m-ai gasit tu, acum...
danaki78 spune:
Buna Sihaia,
sunt noua pe desprecopii si acum am vazut mesajul tau, si eu locuiesc in Cipru mai precis in Limassol, de cat timp esti aici?
ADRIANKA spune:
Asa, fetelor, incepusem sa cred ca sunt singura din Cipru, dar cred ca mai sunt vreo doua, totusi, bun si asa, decat deloc...Ca de cand tanjesc si eu sa-mi spun impresii....O spun pe prima: nu-mi place delooooooc
Revin.
danaki78 spune:
Buna Adrianka,
de ce nu iti place?
recunosc.. nu este extraordinar dar pentru copil este un mediu bun din punctul de vedere al linistii, al climei, e o viata mai relaxanta decat in RO...
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA Asa, fetelor, incepusem sa cred ca sunt singura din Cipru, dar cred ca mai sunt vreo doua, totusi, bun si asa, decat deloc...Ca de cand tanjesc si eu sa-mi spun impresii....O spun pe prima: nu-mi place delooooooc Revin. .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea... |
se vede treaba ca destinul ma trimite in Brasil, bun si asa, dar...parca...
Adrianka, mi-am permis sa arunc un ochi on pozele voastre sunteti o familie reusita, iar Yannis...e frumos raaaauuuu
Nikole, mami lui Albastrel si fericita 9+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
ADRIANKA spune:
Fetelor, ma intrebati de ce nu imi place...
Eu prefer sa traiesc intr-o tara mare, sa ma pierd in multime, sa vad cladiri inalte, sa simt viata, ca de exemplu in...Brazilia, ca tot zicea Nikole.... pe cand aici (cel putin in satul unde stau eu) fiecare se stie cu fiecare, inca se fac nunti unde pe mese se pune hartie, si sunt nunti imense unde vine tot satul, am fost la nunti si cu 3000 de participanti...Vii, dai banul, saluti, mananci si pleci. bine am fost si la nunti mai selecte, dar traditia cu nuntile alea ca pe vremea bunicii inca sai este inradacinata...
Apoi, transportul public nu prea exista, 2-3 autobuze ratacite, care nu stii unde se duc si pentru ce...Stiu ca in Nicosia, sau poate si in Limasol, fiind orase mai mari exista autobuze, dar si alea razlete...daca nu ai masina esti mort...E o tara care ma deprima, ce sa mai...
O sa revin si cu impresii pozitive, promit
P.S. Nikole, multumesc frumos de aprecieri, si voi sunteti frumosi, am vazut ca astepti un posibil Maronel...Sarcina usoara si mutare placuta in Brasil!