Gravidute si mamici de Constanta (61)
Raspunsuri - Pagina 11
DanaAlex spune:
salutare!!!!
....iar scriu pe langa net, asa ca stiu doar ce s-a scris pana la indemnul lui mav de a studia textul "canita dragostei"...si apropo...doamna:)...profesoara...caci am aflat asta pe la pagina 9 parca:))), dupa fizionomie si limbaj, as da cu banuitul ca ai fost profa de stiinte exacte...nu-s de ce te vad asa, poate nefiind inca intre noi o compatibilitate, poate fiindca asa simt...:)...mai ma gandesc.../...cat despre intalnirile lant:))), era doar o sintagma, n-o lua chiar ad literam:)...normal ca citind din urma, pentru a ajunge sa stiu cu ce se mananca topicul asta:)...am aflat ca va intalneati destul de des, plus am vizionat si pozele puse la dispozitia publicului larg:)...ceea ce vroiam sa sezisez, are o latura usor umoristica in intregul context, asa ca rupt din intreg, pare chiar o perversitate literara:)))...deci nu e cazul sa ma dojenesti:) pentru cateva cuvinte acolo...
q.e.d.:...desi stiu ca ma "iubesti", :((( canita mea cu tine e goala acum:(
.....andreb...salut si scrierea ta de dupa a mea....intrebarea este...daca nu ne cunoastem face to face...nu-i asa ca pierdeam amandoua.... cel putin:))) cateva experiente de neuitat:).../...din marile razboaie au iesit actualele state si din ura se naste cea mai mare si periculoasa dragoste, asa ca doua litigii literare pe parcursul a catorva capitole pe un forum, e nimica toata, draga mea:)...eu am ajuns oricum sa te admir, atat pe tine, cat si pe celelelte:)...as spune "dragostele mele", parafrazand un mare om :))) care mai rima din cand in cand, intre doua betii literare ...si nu numai:)...
....despre textul indicat de mav...acum ca am aflat ca e ex-profa si consider ca atare ca ne da teme:)))...am citit, aprofundat si gandit...dar functia semnaturii de la sfarsit...psihoterapeut cutarica ...ma cam tine incorsetata sa comentez...iau de bun ce zice cucoana asta, care, daca suntem tra-la-la cu capul, in faza timpurie ne poate trata, asa ca ma abtin...
...oricum ca nu pot sa tac...prost obicei:)ar gandi unii acum:)...spun doar atat...e chestie de relationare si moneda faptul cum ne purtam cu ceilalti din jur...sotul primeste ce ofera, copii primesc ce-i mai bun de la noi, prietenii se stratifica pe diverse ierarhii si primesc echivalentul in tot, parintii primesc multe, plus doza necesara de respect, dusmanii primesc ignoranta totala :)...asa am procedat pana acum si uite ca pana la anii mei , 33 batuti pe muchie ...varsta cu insemnatate biblica:)...ma situez destul de bine in normele societatii actuale:)))....adica am dat din coate si am razbit:))) pop.u.l.a.r vorbind si functie de imprejurari :)...(m-am prins mesajul trecut ca anumite cuvinte sunt inlocuite cu stelute:)))...)
toate cele bune....
sa stiti ca de la mine, vine un gand bun in canita fiecareia:)...mi-e tare greu sa spun "te iubesc" unei femei :)...creierul meu functioneaza stricto-senso...si te aceea un gand bun inlocuieste sintagma cu pricina:)....la fel si pupici pentru voi, sarutari pentru omul iubit:))))...chestie de nuanta
DanaAlex spune:
andicule:)))...salutare!!!
multumesc inca o data, desi am mai facut-o public aici mai demult, mi-ai deschis ochii sa merg acolo si asta a fost o adevarata desfatare pe intregul a 12 zile:)...sunt atat de relaxata si bine-dispusa, incat ma simt capabila de orice:)))....du-te si ai sa simti pe propria piele ce minuni face spa cocor:)))...impresii bune au si andreb si mav :)...mi-am permis sa po****rizez tehnica....asteptam impresii...
multumesc, de asemenea si pentru urarile pentru cel mai mic membru al familiei mele, eu sunt singura cu ei pana la 1 august la munte, sotul meu nefiind, lipseste:)))...trebuie sa si munceasca cineva la noi in familie, in conditiile in care sotia "rasfatata" mai vrea 12 zile la spa in august:)...
toate cele bune...
AndreB spune:
A iubi inseamna, poate,a lumina partea cea mai frumoasa din noi.
(din Octavian Paler, extras "Scrisori imaginare")
Daca am "declarat" unul dintre felinarele cu lumina, asta nu inseamna ca nu ar putea fi unul dintre multele existente pe cararea mea galbena (chiar imi place "vrajitorul din Oz" )
AngeliquedeS spune:
Pe aceeasi linie cu articolul postat de Mav recomand cartea Cele 5 limbaje ale iubirii copiilor http://www.ishop.ro/carti/Cele-cinci-limbaje-de-iubire-ale-copiilor_Gary-Chapman-Ross-Campbell.html care este minunata si banuiesc ca la ea face referire autoarea articolului.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Citesc cu placere filozofarile la care va dedati,dar n-am putere sa ma alatur voua,trec printr-o perioada dezumanizanta la serviciu si imi consum toate fortele sa ma opun...e mult, cumplit,partial confidential de povestit,cert este ca efectul este maxim consumptiv cand mai ai urme vagi de suflet
Oricum, am gasit placerea sa admir pozele intalnirii de serbare a Alinei(cum le pot salva?)si sa-i multumesc ca,asa exacta profesional cum e ea,este egal sensibila si intuitiva si a sesizat intocmai esenta mesajului meu catre ea referitor la adresare.
Canita dragostei este o alta idee buna(a cata?)de pe acest topic,aplicabila si iubitilor mei pisoiasi.Prefer insa exprimarea extrovertita, in care eu imi afirm cu tarie sentimentele si dovezile lor,iar ei le verifica
Angi,you made(again)my day!
nastasie,unde erai????
andicu,pai si noi abia ne-am urnit pe la 18 cu pregatirile si am ajuns pe la 19:20,cand credeam ca deja nu ma gasesc pe nimeni
isidora,ce mai face Ioan,i-a mai trecut semnul,il mai doare?
andre,asteptam cu interes urmatoarea delectare muzicala
Azi am ajuns iar la locul cu pricina de pe plaja, la Galion,pe la acelasi 19:30,dar asta pentru ca am avut norocul sa am mai putine programari la cabinet si sa termin inainte de obisnuitul 21-22.De data asta eram inarmati cu prosoape si schimburi dar...eu tot imbracata am stat,acum din motive tehnicesi am admirat balaceala cu tumbe in valuri(involuntare,dar fara urmari)a puisorilor din dotare.
A,am mai facut ceva azi,l-am inscris pe Alexut la alta gradi,"Casuta cu povesti",sediu nou,frumos,depaaaarteee rau(la campus),program prelungit,aceeasi educatoare pe care a avut-o la "Casuta magicienilor"si mare parte din grupa lui.Sper sa fie ok alegerea.Pare mai structurata si programa,optionale in regula,nici prea multe,nici deloc,vom vedea...
mocutza spune:
SALUUUUUUUUUT!!!!
oFFFF.....VA CITESC in continuare insa musafirii plus perioada limitata in care va sta sotul acasa nu imi permite sa mai postez......
Acum sunt la munca.......dar repede scriu din ce am citit pe diagonala...........lA MULTI ANI MAV!!! SA ITI FIE BINE SI NUMAI CUM VREI TU
Mi-a placut desdrabalara voastra..........
Va rog sa ma ajutati cu o informatie...... ALERGOLOG BUN IN CONSTANTA???????//Alergia mea la intepatura de insecta cum zice Nocivin nu imi mai trece....deja arat ingrozitor......imi trece doar in timpul tratamentului si apoi imi revine......
munca munca......
isidora spune:
Neata' la cafea....mi-a plecat prietena....si maine vine cumnatamea.....
Mamacita,e muuuult mai bine dupa niste cicaderma+arnigel.Multumim frumos!
Imi pare rau pt. perioada asta incarcata;orice ar fi , desi am o banuiala,lasa-i Domnului toata povara grijii. Familia ta are mai multa nevoie de tine.
"Doamne,daruieste-mi sa primesc cu liniste sufleteasca tot ce imi va aduce ziua de azi.
Invredniceste-ma sa ma dau intru totul Sfintei Voii Tale.In tot ceasul,astazi,povatuieste-ma si in toate ma sprijineste.
Oricare vor fi vestile pe care le voi primi in timpul zilei ,invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si intarit in credinta ca peste toate este Sfanta Voia Ta.
In toate faptele si cuvintele mele,Tu calauzeste-mi gandurile si simtirile.In toate intamplarile neasteptate,nu ma lasa sa uit ca totul vine de la Tine.
Invata -ma sa fiu deschis si intelept cu fiecare din madularele familiei mele duhovnicesti,pe nimenea amarand,pe nimenea intristand.
Doamne,da-mi putere sa port osteneala zilei de astazi si toate intamplarile din vremea ei.Calauzeste-mi voia si invata-ma sa ma rog,sa nadajduiesc,sa cred,sa iubesc,sa rabd si sa iert! Amin!"
ca stiu cum se poate consuma un peste...
AndreB,multumesc ,si eu te iubesc!
Ps.eu spun cat de des am ocazia,te iubesc;nu oricui ,desigur ,dar era cat pe ce sa pierd cea mai draga prietena....si de atunci mi se trage Ca dealtfel greu ,greu ma exprim...
Mocutza,ar mai fi ,daca Nocivin nu te-a multumit,dr.georgeta tudor-0241 632 655,0241 582845,langa spital,vizavi,sai am auzit de nicola-582845,584652.Dar din ce stiu ,o alergie nu trece asa cu una cu doua....ai fost de mai multe ori la nocivin?
Edit ....acuma vad ca tu voiai alergolog,in constanta ...auzisem de dinca...parca
isidora spune:
Dana,esti cel mai bun drog care merge cu cafeaua de dimineata ,da' nasol ca eu te citesc imediat ce scrii ,asa ca nu-mi mai ramane nik' dim. De noapte cand intri?
si un gand bun, esti delicioasa!
AngeliquedeS spune:
Mocutza, eu am fost la dna Nicolae Alexandra, tel 0241/646451 are cabinetul pe Bd Al Lapusneanu, aprox in dreptul pietei Tomis III Am fost f multumita de dansa.
Adina, astept un semn
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita