INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 23
anda15 spune:
Buna, fetelor
eu am facut astazi o ecografie(ziua 10) si se pare ca sunt 4 foliculi pe ovarul drept intre 12 si 16mm si unul pe stangul de vreo 14mm, dar endometrul e cam amarat, doar 5.8mm.mi-a dat sa iau Ovestin ovule ca sa mai creasca in urmatoarele zile. Credeti ca mai creste? cam cat ar trebui sa fie in mod normal? Inseminarea va fi vineri, dar mai am o eco de facut joi.
macarie, am facut stimulare cu clomifen, 2 pastile pe zi din ziua 3 pana in ziua 7.
Multa bafta tuturor care au facut/vor face inseminare!
dankutza spune:
Macarie fetita este o miscacioasa mica.
Dupa ce ma cam panicasem ca nu a vrut sa ma "bata" deloc, a inceput aseara si azi-dimineta si chiar si acum sa se joace. Ma rugam de ea sa dea cate un piciorus.
Acum sunt un pic cam obosita. Ieri a murit bunica mea si maine a inmormantarea. A trebuit sa am grija de nepotelul meu, care e un mic terorist. Chiar iti vine sa iti iei campii. Noroc ca e drgaut si frumusel si nu mai pot dupa el. Aseara a trebuit sa dorm cu el pt ca nici masa, nici tasu nu au fost acasa. Am dormit iepureste, ca sa il aud. Cum scapa suzeta din gura, il apuca smiorcaiala.
Multa bafta la toate fetele si sa dea Dumnezeu sa reusiti cat de curand sa ramaneti gravidute. 
20+ moi si
Cezarica
dankutza spune:
Eu am facut histero la CFR 2 la dr Mihalache Florina. Am urlat de dureri. Cand a injectat solutia de contrast am simtit ca mi-a dat cineva cu pumnii in ovare. Durerea a fost cumplita. Noroc ca m-au tinut asistentele pentru ca am avut tendinta sa ma incovoiez, avand siringa inauntru. Cand i-am spus dr ca m-a durat, mi-a zis "hm, am stiut eu de ce fac cu anestezie". Nu e vorba de Cezara, ci de alt medic. Groaznica experienta. Sper ca pe voi sa nu va doara, si sa fie totul ok.
20+ moi si
Cezarica
yarrina spune:
Mie nu mi-a facut anestezie si m-am ingrozit ca stiam ca doare. Dar m-a linistit dr ca nu e asa rau...si chiar n-a fost deloc.
yarrina spune:
Anda vezi ca avem capitol nou. Ca sa-ti raspund aici la intrebare...stiu ca endometru tre sa fie minim 8 mm pentru inseminare. Are timp sa creasca la tine...stai fara grija.