INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Multa bafta si tie Arina!Si lui Ylari!Sa fie cu noroc!
Eu incet incet imi pierd entuziasmul de testat. Am un feeling ca nu-i nimic luna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Draga Yarrina sa nu te aud cu asa ceva! evident ca exista si nesansa asta ,dar te rog nu te gandi, GANDESTE POZITIV!
Arrina21 nu stiu si au am intrebat daca se face pregnil pe ciclu natural, poate ne raspund fetele! Ce zici Betzy?
Fetele mi-au zis ca ... costa 1050 lei,nici eu nu am intrebat! dar o sa-ti spun eu pt ca fac poate sambata IA ,nu camnm asa ar veni?

Mergi la inceput

Stiu Ylari, asa mi-a zis si doctorul, sa gandesc pozitiv dar intuitia nu prea minte. Mi-am pus mari sperante ca am raspuns bine la stimulare...am avut 2 foliculi...mama lor de foliculi!!! Chiar nici unul n-a fost mai curajos?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Eu am facut o inseminare pe ciclu natural la Gynera si am facut Pregnyl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Aha, deci se practica Pregnyl si pe ciclu natural. Merci Ella!
Yarrina, iti doresc sa te inseli si sa fie totul bine. Alte incurajari nu sunt in stare sa-ti dau pentru ca stiu foarte bine trairile de dinaintea rezultatului. Bafta!
Ilary, tot de 10mil stiam si eu dar am citit undeva, habar n-am unde, de 20mil. Sper sa ma insel. Sa fie cu noroc inseminarea!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

arina,da ,se da pregnyl si pe CM natural,de obicei se da si doar cind se face stimulare fara inseminare
mai nou ei folosesc gonasi,daca tu gasesti pregnyl in alta parte e super ok ,ca e mai ieftin,gonasi si ovitrelle e 110 ron
inseminarea costa 1060ron
1930ron costa cu donator
iti tin pumnii,stiu ca poate o sa zici nu au reusit fiv-urile ,ce sanse ai cu inseminare...dar nu se stie niciodata,doamne ajuta
yarrina,vin cu varguta la tine...ti-am zis sa gindesti poz pina in ultimul moment,da?hai nu dispera acum ca nu are rost

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bytzi, asa e, nu se stie niciodata. Sincer, imi pun sperante in inseminarea asta, ca altfel n-ar avea sens sa incerc, nu? Incerc sa fiu realisto-optimista
Deci stiam eu ceva cu 20mil, dar nu stiam tot. Oricum, mi-ai dat o veste buna, ca eu eram pregatita pentru 20mil.

'Succesuri' marete
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ok arina,imi place ca esti optimista

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

soricica, se plateste si IA de a doua zi , multa multa bafta si stai in pat neaparat.
anda 15 , tratament pt ovulatie nu faci?, inseminarea nu doare deloc, este ca un control de rutina, histero doare rau de tot, eu am facut 2 una la giulesti de am zis ca omor doc, si una la babes care ma durut foarte putin...
babyblue...ce mai faci?
eu sunt hotarata sa fac laparoscopie luna asta ,daca nu poate cezara am sa caut un alt doc de urgenta pt ca deja sunt la CM si trebuie facuta in urmatoarele zile
dancutza, ce-ti face fetita?! tu ce mai faci?

--------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Eu am facut Histero la Medsana si nu m-a durut deloc...doar asa ceva ca o presiune ca atunci cand esti in zilele de menstruatie.

Mergi la inceput