INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 19
soricica spune:
vin cu noutati de la ultima monitorizare.
endometrul 11, od: 20,19,14 si os:22,20,19,18.
diseara la 22.00 fac pregnyl si luni la 8.30 are loc IA.
va pup pe toate 

dankutza spune:
Fetele, uite aici Acatistul Sf Spiridon. O sa pun linkul ca sa nu ocup toata pagina.
http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-6333348.php
Soricica bafta multa la inseminare. AI 6 foliculi pe care te poti baza. Sigur se lasa cu gemeni. Parerea mea este ca esti un pic cam hiperstimulata. SCopul unei inseminarie este sa se obttina un folicul dominant, maxim 2. Poate faci tripleti. Ar fi super, ca nici una nu a fost in stare pana acum. 
19+ moi si
Cezarica
carla_2008 spune:
Bafta Soricica!!!!in 2 saptamani sa vii cu 2 II.
Fetelor cine mai tine tratament homeopat?cele care tin fac si IA?sau incearca natural?
MACARIE spune:
buna dimi la fete.....
micomic, am facut pregnyl, dar oricum nu mai este nici
o problema ca a venit azi dimineata
chiar ma bucur , poate fac si eu laparo luna asta si luna viitoare o sa fiu gravi
sunt convinsa de asta, si natural ![]()
soricica , multa multa bafta luni , vb dancutzei la ce foliculi ai poate se lasa cu tripleti..sa ne razbuni pe toate 
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
MACARIE spune:
am sa incep sa iau branca ursului capsule, nu suport tinctura
sotul nici nu vrea sa o ia, cu capsulele cred ca e ok....si maca, numai ca pe asta nu stiu cum sa o iau...cine careva? orice sfat este binevenit 

pe fete
---------------------------------------------------------------------
FRUNTEA SUS
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
soricica spune:
buna dimineata si de la soricei
,
dragelor va multumesc frumos pentru incurajari.
acum ca o fi 1-2 sau 3 

cine se mai supara???![]()
important e sa se prinda si sa fie sanatos(i).
am facut pregny-ul aseara si acum ne pregatim pentru IA de maine.
sa vedem ce surpriza ne rezerva gigeii.
macarie si sotul ia bu pastile, pt ca tinctura nu i-a placut niciodata.
despre maca nu stiu ce sa zic ca nu am folosit.
va pup pe toate si va doresc un week-end placut .

micomic spune:
carla draga, si am incercat luna asta care a trecut cu mladite de zmeur. tu ce tratament folosesti, ma intereseaza caci cumva trebuie sa dau drumul la ovulatie, dr. bechir mi-a spus ca trebuie sa fac tratament ca o picatura chinezeasca pana portneste.
eu prin similitudine ma gandesc ca e ca un motor inecat care are nevoie de cateva chei usoare ca sa faca scanteie ![]()
dankutza si macarie, voi unde ati facut analizele cerute de cezara? la dacia medical center sau in alta parte? trebuie sa repet analiza de secretie si nu stiu ce sa fac. mi-a spus doctorita ca daca vreau pot sa fac si la ei
pupici 
dankutza spune:
Micomic de cateva ori am facut analizele de secretie, papanicolau si alte tampenii la Dacia. Pe perioada sarcinii am facut la Babes. Nu stiu daca e vreo diferenta de pret. AM facut aceste analize la diferente mari de timp. EU, prefer Babes. Mi se par foarte profesionali. In plus, cred ca recoltarile de orice fel se si duc la laborator foarte repede. AM auzit cand ii spunea unei cocoane ca pt urocultura, proba tb sa intre in lucru in maxim 2 ore. Pai la nici o alta clinica nu iti spune asa ceva. 
20+ moi si
Cezarica
MACARIE spune:
micomic , tot la Babes ma duc si eu , de cand am inceput primul tratament,
dancutza, cred ca preturile sunt un pic mai mari la dacia....exemplu..beta hcg la dacia 80 lei, la babes 55 lei
FRUNTEA SUS
carla_2008 spune:
Micomic,eu am facut pauza de 2-3 luni de orice tratament hormonal.De 10 zile am inceput un tratament homeopat,prescris de dr dupa o anamneza amanuntita.Tratamentul e personalizat;la fel ca si cele hormonale de alfel.Nu stiu in ce masura ti s-ar potrivi.Si iau asa: Folicullinum,Sepia de 3 ori pe zi(astea in diferite concentratii pe parcursul unei luni de tratament),Mladite de zmeur de 2 ori pe zi,Donavital 1 data/zi,Dong Quai 3/zi.Plus vitaminele mele care le iau de vreo 7 luni.Asta e altceva.Si in Bucuresti stiu ca sunt cativa dr homeopati buni care te-ar putea ajuta.Insa un lucru f important: tratamentele homeopate nu merg cu cele hormonle simultan.Ori,ori.
Eu am zis ca menjez ficatul de injectiile alea cel putin cateva luni,pt ca ce iau acum nu au absolut nici un efect secundar sau repercursiuni pe termen lung.Si ia si sotul evident.Dar cu trat asta nu merge mentolul,cofeina,cacaoa,alcoolul.Deci renuntam si la vicii.
O sa incerc natural luna asta.Ca lunile trecute de pauza nu am avut ce incerca pt ca nu am avut ciclu,deci nici ovulatie.
Ioii,m-am lungit.