INSEMINARE [39]
Raspunsuri - Pagina 20
amir10 spune:
Maca se ia din ziua 16 ( la fel ca progesteronul - utrogestan sau duphaston sau arefam), pana in ziua 26. Pt cele cu trat naturist, incercati si mastodynon, cica are efecte senzationale.
Pe scurt, ca am un program, de nu-mi vad capul pana pe 17 cand intru 2 sapt in concediu..., ufff. Am fost vineri la eco, se pare ca este fetita, ceea ce ma bucura enorm!!! Dormea si dr. a inghiontit-o sa se trezeasca. Totul este OK, ba nici triplu test nu am mai facut, ca daca a iesit bun cel dublu, a zis dr. sa nu ma mai stresez, ca si-asa au valoare statistica, cea mai relevanta este tot ecografia. Care a iesit bine.
Cine are sugestii, va rog, spuneti-mi un nume frumos, ca suntem intr-o dilema...
Fetelor inseminate, multa rabdare si bafta va doresc.
Cu drag, noi trei.
17
dankutza spune:
Amir Felicitari pentru fetita! 

Ma bucur ca totul e bine. O sa iti spun cateva nume de la fetitele mele din clasa. Numele nu sunt romanesti dar poti alege un nume mai specila frumos. Sa incepem: Rumeysa, Derya (in loc de Daria), Sophia, Olivia, Meryem, Romanita, Violeta, Emma, Alexandra, Micaela, Dilara. Cam atat imi vin in minte. Daca imi mai aduc aminte de ceva, mai postez un mesaj. 
20+ moi si
Cezarica
MACARIE spune:
am si eu 2 nume de fetite.....(asa le va chema pe gemenele mele
, ipotetic vb, desigur....mai am de munca pana imi iese treaba...)...EVA TEODORA SI MILLENA ANA-MARIA doamne ajuta sa reusesc
--------------------------------------------------------------------- FRUNTEA SUS
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
anda15 spune:
Buna, fetelor
va citesc de cateva saptamani deja, dar doar astazi am reusit sa-mi fac curaj sa scriu.sunt si eu o aspiranta la statutul de mamica de vreo 2 ani si ceva, iar saptamana aceasta, vineri, voi merge la o prima inseminare. Am facut tratament cu Clostylbegit, raspund foarte bine la el(am mai facut 2 stimulari cu el in martie si aprilie, cu folicul domninant de 23 si 26mm si endometru de 10mm, dar degeaba ca nu s-a prins nimic cu contact sexual dirijat), iar maine dimineata merg la eco sa vedem daca avem ce insemina vineri![]()
Va doresc o zi buna!![]()
yarrina spune:
Ylari eu zic ca-s simptome de CM desi e prea devreme. Am o jena la burtica. Nu mi-am luat pijamale...mi-au dat de acolo o camasuta. Ia-ti camasuta daca vrei.
MACARIE spune:
buna Anda...bine ai venit si sedere cat mai " scurta"
...da-ne mai multe detali despre ce ai facut...diagnostic , unde ai faut IA cu cine ai facut......etc
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
bytzi spune:
amir,te felicit si aici pt fetita
ilari,sa inteleg ca faci inseminare la Sibiu?sa nu-ti iei nici camasa,nu ai nevoie de nimik iti vor da ei de acolo,succes
dumnezeu ma va ajuta

soricica spune:
buna fetele, facut IA azi.
totul a fost ok, nu am simtit nimic.in schimb, aseara mi-a cazut o plomba la o masea si ma doare de numai pot.sper sa imi treaca durerea cat mai repede.
pentru IA mai m-a chemat si maine, ca a zis ca are pe ce lucra.
intrebarea mea este,daca mai paltesc Ia si maine ???
pentru nume de fetita: Ana,Bianca,Delia,Eliza.
pupici si o zi buna.
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica buna fetele, facut IA azi. totul a fost ok, nu am simtit nimic.in schimb, aseara mi-a cazut o plomba la o masea si ma doare de numai pot.sper sa imi treaca durerea cat mai repede. pentru IA mai m-a chemat si maine, ca a zis ca are pe ce lucra. intrebarea mea este,daca mai paltesc Ia si maine ??? pentru nume de fetita: Ana,Bianca,Delia,Eliza. pupici si o zi buna. uka |
unde ai facut ia?
eu am platit si a doua zi, la giulesti.
ma bucur ca te simti bine!
te rog, nu face greseala mea sa te duci la serviciu sau sa umbli, ca eu asa am facut si poate si din cauza asta nu s-a prins nimic.
stai in pat, vaita-te..fa ce vrei, numai nu te misca de acolo!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....