INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Macarie imi pare tare rau! Trebuie sa ne imbarbatam si sa mergem mai departe. E singura solutie ca sa reusim.
Ylari nu sunt de profesie dar se fac foarte usor, in burta. Cutia vine pregatita cu tot ce-ti trebuie: seringa, 2 ace si solutie. Nu am crezut ca voi avea curaj...eu nici nu ma uitam cand imi facea cineva injectie dar disperarea ne transforma in ceva ce n-am crezut vreodata ca vom fi. Nu am vrut sa dau explicatii nimanui de ce le fac...si toate alea asa ca mi le-am facut singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Macarie, Babyblue, Petronela imi pare rau ca nu ati reusit lun asta. Dar exista intotdeauna o data viitoare. Sa nu va pierdeti speranta. Bebe o sa vina. Universul o sa conspire in favoarea voastra. Va pup si va doresc tot binele din lume.

Yarrina bafta multa. Se pare ca ti-ai gasit un medic bun. Sigur ai sa reusesti pentru ca ai incredere totala in el.

Ilary ma bucur ca esti credincioasa. Dumnezeu iti va asculta ruga cu siguranta. Eu m-am rugat la Sf Spiridon. Inca de la inseminare port cu mine o bucatica din vesmantul lui pe care l-am luat din Corfu. Roaga-te si tu la el. Ajuta femeile care vor sa faca copii. Este o bisericuta la Piata Natiunilor Unite, exact la capatul Caii Victoria, pe cheiul Dambovitei, undeva intre Unirea si Izvor. Eu m-am dus acolo si am vorbit cu preotul. DIn pacate preotul era obosit sau nervos si mi-a vorbit foarte rastit, chiar m-a jignit. Aflasem de canon si vroiam si eu sa-l fac. Pana la urma l-am facut singura, fara el. A avut efect 2 ani mai tarziu.

Uite citeste articolul asta:

Nasteri miraculoase

Au fost multe asemenea cazuri. Parintele Iordache a observat chiar o anumita regula: orice credincios care trece o data si se inchina la icoana asta, e imposibil sa nu mai vina inca o data. Toti revin. "Pentru ca simt un ajutor imediat, chiar din clipa in care incep sa se roage..." Imi povesteste despre alti bolnavi, despre oameni pagubiti financiar carora li s-au intors banii dupa o singura rugaciune, despre femei care au nascut prunci cu un ajutor nelumesc... De pilda, prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc. Medicii nu-i dadusera decat cel mult sansa nasterii "in vitro". Intr-o seara a ajuns, din intamplare, in biserica asta. "Nu stia ce sa faca, incotro sa mearga", isi aminteste parintele. "A stat putin in fata altarului, apoi s-a gandit sa treaca sa-mi zica si mie cateva vorbe inainte de plecare. Parca avea nevoie de cineva caruia sa-i impartaseasca necazul ei. Am ascultat-o, m-am uitat la dansa si i-am zis: "Eu cred, totusi, ca se poate". A zambit. Nu avea incredere. Credea ca-i zic asta doar ca sa o linistesc. Ca sa-i arat ca nu vorbesc doar asa, abstract, i-am spus ca vom incepe chiar de maine. I-am dat un canon: Acatistul Sfantului Spiridon, al Sfintilor Ioachim si Ana, Acatistul Maicii Domnului... Plus post, smerenie, rugaciune la icoana facatoare de minuni. Ea mereu zambea: "Parinte, dar oare nu e prea mult de rugat?". Atunci ii ziceam, taios: "Nimic nu-i prea mult daca-ti doresti cu adevarat copilu` acesta!". A venit la bisericuta noua saptamani de zile, luni, miercuri, vineri si duminica, rugandu-se la icoana si implinind intreg canonul pe care i l-am dat. Iar dupa exact 40 de zile o aud la telefon: "Parinte, sunt insarcinata!". Nici doctorilor nu le venea sa creada. Si cu cantareata Sanda Ladosi s-a intamplat la fel, aceeasi situatie. Aflase de la Iuliana Marciuc despre minunile Sfantului Spiridon, ii ceruse numarul meu de telefon. I-am dat acelasi canon, si chiar acum cateva duminici, i-am botezat copilul aici, in biserica noastra. Ce sa va mai spun? Tot din lumea televiziunii, doamna Andreea Marin. Un caz la fel de grav ca cel al Iulianei Marciuc. Am fost primul om pe care l-a instiintat ca este insarcinata. Ma implora sa fac si eu rugaciuni la Sfantul Spiridon pentru dansa, zicea mereu ca invidia oamenilor e mare, ca simte multe puteri negative din partea semenilor, ca se simte singura, ca i-e frica. Nu mai avea curaj, pierduse deja o sarcina, facuse o operatie complicata, ajunsese aproape la deznadejde. Iar astazi, imi spune asa: "Parinte, sa stiti ca eu sunt insarcinata doar prin mijlocirea rugaciunilor la Sfantul Spiridon...". Dar dintre toate aceste femei, cel mai tare m-a impresionat Nadia Comaneci. Ea chiar nu mai spera deloc ca va mai putea avea vreodata copii. Renuntase de mult la gandul asta. Odata a trecut pe aici, impreuna cu sotul ei Bart, iar eu am indraznit sa ii spun: "Nadia, ai tot ce-si poate dori un pamantean. Numele tau a inconjurat planeta, esti iubita pretutindeni. Un singur lucru iti lipseste: fructul dragostei intre tine si barbatul tau". Ea a suspinat: "Ce sa-i faci parinte, daca asa a randuit Dumnezeu...". Atunci am simtit asa, nu stiu cum, parca un imbold de undeva, de dincolo de fiinta mea. Imediat am chemat-o la mine. Am binecuvantat-o, apoi i-am pus o mana pe cap, cealalta mana am pus-o pe icoana Sfantului Spiridon si-am inceput sa fac chiar atunci, pe loc, o rugaciune de ajutorare pentru nasterea de prunci... Va spun, foarte rar am fa-cut asa ceva in viata mea. Chiar si dansa s-a speriat putin, aproape a alergat spre usa, zicand: "Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului! La ce va ganditi? Cum sa mai pot face eu copil la varsta asta, parinte?!...".
Fracment din pictura noua a bisericii

A vrut sa plece. Eu insa am insistat. Parca Dumnezeu m-a indemnat atunci sa nu cedez, sa-i poruncesc sa se-ntoarca. Iar ea a simtit ca vorbesc foarte serios, ca altcineva vorbeste prin gura mea de preot. S-a intors, cuminte, eu i-am pus iarasi mana pe cap si-am facut rugaciunea pana la capat. La urma, am pus-o sa sarute icoana Sfantului Spiridon, sa se inchine inaintea ei si abia apoi am lasat-o sa plece. Iar dupa scurta vreme, primesc un telefon din America, de la sotul Nadiei. Imi dadea marea veste. Imi multumea pentru clipele acelea din biserica, pentru faptul c-am insistat sa nu plece, pentru rugaciunile pe care le-am facut. Parca nu-mi venea nici mie sa cred. Apoi au venit amandoi aici cu copilul, ne-am strans in brate, am facut o rugaciune de multumire. Eu i-am taiat motul copilului, am ramas pana azi duhovnicul Nadiei. A fost ceva cu adevarat emotionant. Da, as putea sa spun, un miracol."

Micomic ma bucr ca ti-ai gasit un medic in care sa ai incredere. Dr Bechir e draguta. SI mie imi place de ea. E foarte constiincioasa. Iti doresc sa ai rezuultate bune cu ea.

Carla chiar ma intrebam ce mai faci. Nu ai mai "trecut" pe aici de mult timp. Ma bucur ca esti optimista. Sper sa reusesti si tu cat mai curand.

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

macarie, petronela,babyblue imi pare f rau...
stiu ca suntem toate niste luptatoare si o sa vedeti ca o sa reusim.
soarele va aparea si pe strada noastra.

dankutza foarte frumos articolul.multumim.

eu luni se pare ca o sa fac IA.
intr-adevar, ati avut dreptate.endometrul a crescut a ajuns la 10 mm trilaminar, iar pana luni sper sa ajunga la 12.
foliculii am 4 pe un ovar si 5 pe altul intre 14 si 17mm.
maine merg la ultima monitorizare.

va pup si va doresc multa bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Mersi Dankuta,Yarrina.
Conteaza sprijinul vostru.Si sa poti vb liber cu cineva.Yarrina i-ai dat ceva dr.,asistentei sau dr.biolog?
Nu ti-a aratat nimeni cum se face injectia?daca o faci gresit sau in locul gresit?

Mergi la inceput

Din pacate nu sunt din Bucuresti, dar poate ajung si pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu Ylari nu le-am dat nimic. Nu se accepta la ei asa ceva.
Nu ai cum sa gresesti...se face in jurul buricului...e f simplu. Eu am citit instructiunile si gata...f simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor la mine nici urma de CM...poate imi intarzie chiar luna asta ca asa un ghinion chiar.......nu mi-a intarziat niciodata , exista posibilitatea sa o faca acum de la stimulare?am luat ova-mit,viviflor, si pregnyl....maine trebuie sa vine dar nici urma de el
---------------------------------------------------------------------
FRUNTEA SUS
---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Nu am mai intrat de ceva vreme, am fost super ocupata cu serviciul, dar am citit tot din urma...

Stateam si ma gandeam... am si eu talismanul acela din Corfu, de la biserica Sf.Spiridon, dar nu stiam ceea ce s-a postat...

PS sa va zic si despre mine ... mai am 2 luni si 2 sapt pana la urmatoarea evaluare endocrinologica, pana atunci metformin si mancare sanatoasa ....

http://t2.lilypie.com/0mIpp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

draga macarie,

ai luat vreun medicament cu progesteron ceva? daca da asta ar fi cauza intarzierii.

se pare ca si mie imi vine cm-ul si tare vream sa fac o inseminare si in luna august, dar se pare ca se cam spulbera visele caci trebuia sa mai repet niste analize

Mergi la inceput

Multumesc dragelor de mesaje!Chiar nu stiam de Sf Spiridon ,dar o sa caut rugaciunea lui.Voi o aveti?Cand sunteti mai necajite si lipsite de speranta ,retrageti-va intr-un colt al vostru si rugati-va,ziceti orice rugaciune, va ajuta!Si apoi trebuie sa fim optimiste!

Mergi la inceput