INSEMINARE [39]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Raluca30 multumesc de sfaturi. Desi nu am discutat inca cu medicii referitor la cum o sa nasc, totusi cred ca sunt o candidata buna pentru cezariana. Si asta din mai multe motive:
1. sunt supraponderala,
2. o sa impilnesc cu cateva zile inainte de sarcina 33 de ani,
3. sunt mioapa,
4. am facut aproape 6 ani tratament pentru a ramane gravida.
Dar e foarte adevarat ca am o sarcina fara probleme, "perfecta" dupa cum spune Cezara. Doamne ajuta sa fie totul ok pana la termen. Cezariana este in planul meu, dar daca domnisorica mea se grabeste si se rupe apa, incep contractiile si dr decide ca e mai bine sa iasa pe la parter asta e. Imi aduc aminte ca am avut un dr (altul care mi-a mancat banii de pomana si nu mi-a facut nimic) care mi-a spus ca o cezariana e exclusa la mine din cauza slaninutei de pe burta. Cica e foarte greu sa prinda straturile cum trebuie. Mi-a spus ca a avut pe masa o gravida de 140 kg. Sunt cat un tanc acum, dar nu cred ca pot lua chiar atatea zeci de kg sa ajung la 140 sau 150 kg. Pana acum (la jumatatea sarcinii) am luat 3 kg. Dr a zis ca e super, dar sa stau cu un ochi pe cantar. La sarcina, trebuie luat cam 12-14kg, vorbim de o normoponderala. EU trebuie sa iau intre 7-9kg. SIncer, sper si ma rog sa iau maxim 15kg.
Minunea ta o sa vina si ea. Trebuie sa crezi asta. Coehlo scria in Alchmistul ca atunci cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau. Eu am "vazut" aceasta "conspiratie". Cezara imi spunea cu vreo 2 ani in urma ca o sa fiu gravida in primavara. Eu am fost conceputa exact pe 1 martie. SUnt martisorul mamei. STii, la noi in famile, femeile si barbatii "innebunesc" prin luna martie. Primii, bunicii din partea mamei, rezultat = mama e nascuta pe 1 dec. Apoi, parintii mei, rezultat = sunt nascuta pe 28 nov. A venit randul sora-mii si a cumnatului, rezultat = nepotelul e nascut pe 3 dec. Si am venit si eu tare din spate, rezultatul il vom vedea pe 17 dec.
Am avut convingerea ca voi ramane gravida in martie. Chiar am scris asta cu cateva saptamani inainte sa raman gravida, e intr-un capitol anterior. Si m-am tinut de cuvant, pe 29 martie (gata-gata sa trec in aprilie) un spermatozoid imi viola sexy-ovulul meu.
Deci, amintesteti de Coehlo.

Macarie bebelina a devenit foarte miscacioasa. Ieri, am fost intr-o incantare. De fiecare data cand se trezea, o simteam ca se misca. Cred ca stat si intr-o pozitie favorabila, ca sa o pot simti. Nu o mai simtisem de 3 zile. Poate ca nic acum nu o s-o mai simt cateva zile. Dar e normal.

Macarie, Petronela si Babylue se apropie ziua testarii. Va doresc la toate trei sa vi se implineasca visul si iesiti la rampa cu cate un Iliutza.

Ruzu tu ce mai faci? S-a lamurit problema?

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Dankutza ziua asteptarii...:( ...nu stiu ce sa zic .
Eu ca si babyblue am simptomele unui CM.
De ieri mi-au coborat durerile de la nivelul buricului , mai jos la ovare, dureri suportabile dar relativ constante. Sanii sunt durerosi dar ....astfel de simptome le am lunar inainte de CM.
Ceea ce ma intristeaza ca astfel de simptome le-am avut si la inseminarea din luna Mai esuata, asa ca nu sper la mai mult.
Deja m-am obisnuit cu idea ca sansele sunt foarte mici si astfel imi va fi mai usor.
La mine este a 7 a dupa IA, vorba lui babyblue este un pic cam devreme pentru semne pozitive.
Dar poate Sf Pantelimon( apropoo cititi acatistul astazi) ne va ajuta !
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna.

eu nu-mi fac test, decat dc pe 1 august nu-mi vine CM.
eu am sanii tari, dar asa ii am mereu oricum, iar inainte de ciclu se fac piatra. luna trecuta mi-a venit la 25 de zile, iar acum sunt a 23-a zi, nu e exclus ca in 2-3 zile sa ma trezesc cu menstra.

in rest, am ceva ameteli, dar cum eu stau nemancata cu orele si nu suport caldura, nu e de mirare.

eu sunt f pesimista, ca dc nu-mi iese, nu ma vad avand taria sa o iau iar de la capat. desi o sa o iau. dar ma deprim rau cu psihicul.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

simonia- -moisa mi-a gasit hidrosalpinx bilateral (aici nu sa inselat), si din cate am inteles ulterior nici cu fiv nu as fi reusit cu diagnosticul asta, dar ea ca sa faca multi bani nu a mai interesat-o , medicina asta a devenit atat de comerciala .........cezara ma operat pe 1 mai si pe 27 mai am avut ultimul CM ...eram gravi, am vrut sa ma duc peste moisa sa-i zic vreo doua, , eu zic ca intotdeauna trebuie ceruta a doua parere .
dancutza- stai sa vezi cum o sa miste bebelina ta deacum incolo....sa te ti bine!!![ eu la prima sarcina am luat 15 kg, luam mai mult la cat mancam dar am varsat toata sarcina...m-au luat greturile pe la 2 luni si am tot varsat pana in ziua in care am nascut , a fost groaznic, aveam mereu pungi la mine si schimburi, varsam pana faceam pe mine ,mai ales daca nu apucam sa mananc nimic , am reusit odata sa vars la coada la mici intr-un targ daca nu eram gravi cred ca ma batea lumea pup]
babyblue , petronela- nici eu nu am nici o simtoma de sarcina...nimic, nici macar sanii nu ai am tesionati sau durerosi, asta cu sanio chiar este ciudata , de obicei in preajma CM ma dor , dar acum nu...nu mai am dureri de ovare ...nimic,am doar o greata care persista toata ziua dar asa este chiar inainte de CM , si testul nu il fac, eu trebuie sa il fac pe 30 si mie pe 1 trebuie sa imi vina.....chiar nu ma duc dau 80 lei cand pot astepta o zi mai ales ca sunt atat de pesimista si eu
asta e ...vom vedea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

macarie, tu zici de testul de sange?

eu zic de test de sarcina, din urina.
nici nu ma gandesc sa-mi fac teste de sange.
in tot cazul, nu inainte sa-mi iasa vreo 10 teste de urina pozitive si sa-mi intarzie ciclul. ca mie, de cand am ciclu, nu mi-a intarziat niciodata, maxim am avut 29 de zile si minim 25. dar cred ca de vreo 15 ani de cand am ciclu mi-a venit mereu la 27-28 de zile..mi-a venit asa si cand aveam super probleme cu ovarele. desi e de neinteles ce-l ajuta sa fie regulat cand eu aveam chiste si multe alte porcarii pe ovare.

nici mie nu mi-a placut de moisa. i-am dat o gramada de bani si mi s-a parut f antipatica, spagara la modul exagerat si dura. si practic nu m-a ajutat cu nimic. ca mie inseminarea mi-a facut-o proful, ea a stat si ea pe acolo si mai si zbiera la mine, ca apucata, desi nu faceam nimic.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

babyblue , te testul de sange vb, cat de relevant poate fi un test de urina la 14 zile de la IA?,moisa a urlat si la mine , pana am intrat putin in ea...dupa ce ca eram vai mama mea chiar inainte de histero, vine ciudata aia si ma terfeleste ..verbal....i-am aratat eu ei.

Mergi la inceput

stie cineva de testul de urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_99 spune:

Babyblue, Macarie cand este ziua cand ar trebui sa va faceti testul?

Vi-l faceti in prima zi de intarziere sau cum?

Stiu ca in urma unui tratament de stimulare, cum a fost cazul meu, testul se face in a 14 a zi de la inseminare.

Eu nu cred ca mai apuc sa fac nici un test la durerile de burta care le am.

Mai aveti un pic pana la ziua decisiva...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna la toate fetele!
Vreau sa va intreb pe cele care ati facut inseminarea daca in zilele de dupa procedura ati simtit o presiune la ovare...un fel de jena ca nu se poate numi durere....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Yarrina aceasta jena in ovare este normala dupa inseminare. Este o certitudine in plus ca ovarele au functionat cum trebuie si au ovulat. Bafta multa!

19+ moi si Cezarica

Mergi la inceput