Exagereaza sau e doar protector?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claram spune:

Porumbita,el spune toate astea din punctul de vedere al lunetistului.Adica il gaseste pe ala care mi-a facut rau pentru ca are acces la informatii,il omoara de la distanta si nu exista probe etc,nu se duce sa-l stranga de gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

probabil ca e doar protector;

dc nu era lunetist ti-ai mai fi pus problema asta?

Din pacate aceasta informatie este chiar foarte importanta. Are altfel de psihologie. Uneori din pacate mai ales cand in mintea lui femeia sau copii devin un fel de "proprietate" de "drept privat" se transforma in masini. Defapt sunt masini. E greu de explicat. Dar exista si acea posibilitate ca in viata lui RAUL sa fie la job si BINELE acasa. Exista pur si simplu si aceasta posibilitate. De aceea sunt un pic incurcat. Timpul rezolva aceste raspunsuri iar graba este o loterie. Daca e prima varianta se baga in probleme foarte mari, daca e a doua e chiar OK.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Am 29 de ani.Tot nu am inteles la ce te refereai cand vorbeai despre violenta rece,marius.Poti te rog sa explici?

Mergi la inceput

Si este exact cum spuneai,Marius.El spune ca are 2 fatete,una in afara misiunilor si alta in misiune.E complet diferit in misiune,rece,dur,calculat.Mi-a povestit multe lucruri din misiuni,normal ca doar ce e permis.Il deranjeaza cand oamenii il intreaba cati oameni a ucis.Il deranjeaza cand ceilalti il numesc criminal,sniperii asa sunt vazuti chiar si de catre camarazii lor din armata.Mi-a spus ca eu il fac sa se simta om si nu doar o unealta a razboiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Poate suna aiurea, dar in ce zodie e nascut?
Eu as zice ca-i "fecior". Gresesc sau nu?

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

Mergi la inceput

Anca,e rac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

... astia-s familisti convinsi. Majoritatea. Si foarte sensibili, atasati de... mama.

Mergi la inceput

Violenta rece ca sa o intelegi ar trebui sa fi fost in locul lui. Atunci cand esti doar tu cu arma ta intr-un loc unde ai dusmani care pot sa fie oriunde si care vor sa te elimine singurul sprijin esti tu si arma ta. De aceea va iubi arma lui. O personalizeaza de aici si numele care il da. Arma este cea care il scoate din bucluc si capul lui (reflexele, antrenamentul, starea permanenta de alerta) Daca o secunda doar uiti sau lasi mai moale se poate sa fie exact ultima secunda din viata ta. De aceea regula este eu sau nimic. Snipp-erii au un alt fel e a fi. Ei sunt putini nu au gasca colegi. Sunt solitari poate cate doi trei. Eliminarea inamicului este ceva rapid, scurt, calculat, rece. Snipper-ii nu se uita in ochii inamicului. Ucid curat cum s-ar zice si fara sa anunte. Nu stie nimeni de unde vine moartea. Poc si gata. Aceasta este regula: tu cauti primul, tu gasesti primul, tu tragi primul, tu mori ultimul. Simplu. Altceva nu exista. Am incercat sa descriu... cumva cumva.
Ceea ce e rau sau poate deveni rau este ca sunt posesivi. Adica identifica persoana de langa el ca si "al lui". Arma mea, femeia mea. Si in mod reflex cand are un obstacol---- elimina. Simplu curat rece. Intelegi ce vreau sa spun?
Nu uita ca exista in egala masura si:
Acolo este acolo - acasa este acasa. Pur si simplu exista si aceasta posibilitate. Insa riscul pentru prima varianta e destul de mare. Timpul arata daca e Ok sau nu.
Parerea mea este sa nu te grabesti. Puteti sa va vedeti, in fond daca merge intre voi va merge si asa. Cred ca merita sa nu te grabesti.
Eu asa as face.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

clara,

am studiat indelung acest tipar. in relatia cu tine, el nu pare foarte echilibrat. faptul ca nu doarme 2 zile, sau ca te implora sa nu il parasesti, sau ca isi face asa de multe griji pt. viitor daca il parasesti denota o doza de dependenta ridicata si o frica pregnanta de a fi abandonat. desigur, nu contesta nimeni ca este si vorba de dragoste, dar si in dragoste trebuie sa ramai echilibrat.

din pacate, cel putin in societatea americana, statistic, acest tip de barbat reiese ca fiind cel mai predispus la agresiuni ulterioare asupra partenerei de viata.

nu vreau sa te sperii, nu putem niciodata incadra un om intr-un anumit tipar pana la proba contrarie, dar este clar ca si intuitia ta a simtit un posibil semnal de alarma.

Mergi la inceput

Da - raspunsul de mai sus poate fi valabil. In caz de abandon, disperare sau teama va cauta solutii rapid. Asa este format. Insa tin sa subliniez ca EXISTA si posibilitatea ca sa isi fi gasit cum sa zic, barca.... o viata intreaga a fost singur, orfelinat, armata si acum pur si simplu are ceva ce nu a avut. Nu cred ca este corect sa spun ca este doar un risc. Se poate sa fie Ok. Dar se poate sa nu fie OK. Eu nu il cunosc. De aceea am spus si repet TIMPUL trait impreuna scoate la iveala cum anume se comporta in anumite situatii. Casatoria este un risc mare.

Pagina legislativa

Mergi la inceput