Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 22
A_Iulia spune:
Nu stiu daca am inteles eu chiar bine, Clara se va muta cu copiii undeva in Turcia? Cat de mari sunt copiii? La ce scoala vor invata acolo? Ce se va intampla, Clara, daca dintr-un motiv sau altul tu nu te vei intelege cu acest barbat?
Te intorci cu ei inapoi, intrerupi scoala acolo...sau ai o meserie care iti permite sa te intretii singura oriunde, sau care ar fi alternativele, totusi, in cazul in care relatia voastra da gres?
Eu nu stiu daca gravitatea situatiei vine din faptul ca el e sniper si ca se gandeste sa-si apere o eventuala familie cu pretul unor vieti. Ok, sa admitem ca sunt speculatii cu sansa aproape nula sa se intample practic.
Altele sunt problemele din punctul meu de vedere si cred ca iti trebuie o doza foarte mare de curaj si inconstienta sa-ti iei copiii dupa tine, sa te muti intr-o alta tara, dupa o presupusa jumatate. Cand esti singura, n-ai decat sa risti, e pielea ta in joc. Cand sunt totusi si copiii la mijloc...problema se pune cu totul altfel.
Liliana82 spune:
ClaraM sustin ideea ca prietenul tau este doar protector. Nu are si nici nu va avea vreodata vre-o problema psihica care sa duca la crima.
Nu mi se pare normal ca un om care lupta impotriva teroristilor sa fie considerat criminal. Sniperul acela este un erou prin ceea ce face nu un criminal.
Este perfect normal sa afirme ca va ucide pe oricine ii va face rau clarei caci acesta e modul lui de a "intimida " dusmanul, dar de la vorba si pana la fapta..este cale foarte lunga.. Si de ce este cale foarte lunga? Pentru ca reuseste sa se faca crezut si sa inspire teama.
Sunt convinsa ca de pe forum nu sunt singura care a avut bunici "eroi de razboi" si nici singura crescuta in copilarie de "criminali".
Sau facut speculatii ca va "recidiva " dupa ce va termina razboiul... Tampenii.. Dupa ce o sa temine cu armata singurul lucru care o sa si-l doreasca o sa fie o viata linistita... viata pe care acum o vede alaturi de Clara.
ladyJ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Liliana82 ClaraM sustin ideea ca prietenul tau este doar protector. Nu are si nici nu va avea vreodata vre-o problema psihica care sa duca la crima. |
Oau, cred ca nici macar un psihiatru nu e capabil sa bage asa mana in foc cu privire la o persoana pe care NU a vazut-o niciodata, nu a vorbit niciodata cu ea, habar nu are detaliile trecutului acelei persoane.
Siguranta cu care vorbesti(scrii) ma face sa cred ca ai un glob de cristal
Liliana82 spune:
Claram Bunicul meu facea pe "leul" cu fostul "logodnic" al bunicii. Pe vremurile alea casatoriile erau aranjate iar bunica mea trebuia sa se casatoareasca cu un pilot aviator nu cu un "amarat" de orfan chirurg rezident. Din cate am inteles in povestile din copilarie intre casatoriile aviatorilor cu fete din familli bogate era vorba de "o dota " sau de o taxa pe care familiile fetelor trebuia sa o plateasca statului ca sa aiba dreptul sa se casatoreasca cu piloti de aviatie insotite de un fel de angajament sau contract .Asa ca a mea bunica logodita doar pe hartii cu aviatorul ala l-a preferat pe bunicul.. Apoi a inceput raboiul iar aviatorul ala o tot "hartuia" pe bunica.. si asta era " marul discordiei" si ragetelor de leu ale bunicului care nu stia cum sal convinga pe ala sai lasa nevasta in pace. Iar ala a lasat-o in pace doar dupa ce bunica l-a nascut pe tata. Iar bunicu nu a apelat la " bisturiu " ca sa-l determine pe respectivul sa renunte...
Liliana82 spune:
lady j eu spun asta pentru ca ceea ce spune clara referitor la prietenul ei nu e suficient pentru a afirma ca persoana respectiva ere probleme psihice. (doar pentru faptul ca e lunetist si pentru ca e orfan) .
ionica spune:
Clara, daca omul are intr-adevar un iq185 cum afirmi,fii sigura ca nu este omul care ar face o greseala impulsiv doar din posesivitate sau gelozie.
Unde nu gasesc si eu un snipper sa ma simt in siguranta
ca omul meu cu hotii in casa ar incerca sa negocieze si sa comunice civilizat ,asta nu inseamna ca nu as avea incerede in el,dar vremurile pe care le traim azi,mai bine sa planga mumasa dacat mama mea.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
maya2 spune:
Doamne, ce-a putut sa iasa din povestea asta! ca un bulgare de zapada rostogolit la vale, s-a facut cit casa!
clara, n-as fi pus o asa intrebare pe forum, pari fata isteata. a dat de lucru serios, "psihanalistilor" de serviciu, intre 2 cafelute la birou si o mica jasette cu doamnele in fata blocului.
mie mi se pare mai simplu, pentru iubitul tau, asta e cea mai pretioasa declaratie de dragoste posibila din ce-a experimentat el pina la virsta asta.
citi logodnici/soti n-au declarat la viata lor, cu dintii strinsi la furie, ca,"daca se atinge de-un fir de par din capu' tau , il omor cu miinile mele, sa stii!". da' n-au facut-o si nici n-ar face-o in veci, of course.
citi dintre cei care si-au macelarit familiile, cazuri ce se-ntimpla des, mai ales in ultima vreme, au avut job intr-o meserie "cu risc", cum incearca lumea sa convinga pe-aici.
hai sa fim seriosi.
auzi, sa-l scoti "ucigas" si "cum de suporti sa stai linga un om care ucide pentru salariu???" WTF?
ce intrebari sint astea? de cind cei ce lucreaza in armata sint ucigasi?
bunicii vostri au fost ucigasi platiti c-au fost prin razboaie?
fabulatiile astea seamana un pic cu perla unei dactilografe de la noi din companie, cind a auzit ca vrem sa plecam in canada, acum multi ani in urma. dupa ce si-a terminat toate argumentele cf carora va fi eroarea vietii noatre, a venit cu argumentul suprem, de m-a bufnit risul si plinsul in acelasi timp:" si daca romania intra in razboi cu canada, sotul si copiii tai ce-o sa faca, o sa-si omoare conationalii cu singe rece, huh?"
clara, eu cred ca iubitul tau n-are prea multa imaginatie in a-si exprima dragostea si devotamentul pentru voi, familia lui, atita tot. nu cred c-ar pune mina pe topor sa-i casapesca pe vecinii de la 3 care te-au trezit noaptea trecuta cu gemetele lor...
asigura-l si tu, la rindul tau, ca-l iubesti si marturiseste-i ca afirmatiile de genul asta, te sperie un pic. ca e suficient sa stii ca te iubeste nespus pe tine si puii tai, la fel cum il indragiti si voi.
si cred ca n-ar mai trebui sa insisti, sa zgindari latura asta, intrebindu-l duios :" si ia zii, pe cine-ai mai omori din dragoste pentru mine, iubitule?"(glumesc, nici prin cap nu-mi trece ca faci asta!)
toate cele bune, tuturor!
A_Iulia spune:
Eu sunt curioasa cate dintre voi, cele care o incurajati, si-ar lua copiii si ar pleca in Turcia dupa el. Si la anu' in Afganistan.
Ancuta-Maria spune:
Adina Iulia, membrii de familie NU pleaca si ei in Afganistan. Cel putin asa e aici.
andacos spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancuta-Maria Adina Iulia, membrii de familie NU pleaca si ei in Afganistan. Cel putin asa e aici. ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Asa si este!
Marius ai promis ca urmaresti subiectul,parerea mea e ca s-a deviat rau de tot!
Miine poimiine respectivul va pune o arma si-n miinile copiilor Clarei!

Dana