Exagereaza sau e doar protector?
Raspunsuri - Pagina 23
Ancuta-Maria spune:
andacos, ![]()
Lasa lumea sa isi spuna parerea... fiecare are dreptul la una... Sper doar ca a noastra Clara sa fie lucida si sa ia propriile decizii, pt ca ea cunoaste cel bine situatia.
Semneaza una din cei care omoara pt salariu. 
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ancuta-Maria andacos, Lasa lumea sa isi spuna parerea... fiecare are dreptul la una... Sper doar ca a noastra Clara sa fie lucida si sa ia propriile decizii, pt ca ea cunoaste cel bine situatia. Semneaza una din cei care omoara pt salariu. ![]() ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Da`ce draga, tu esti lunetista? Pandesti din umbra si tragi? Ati luat-o mama rau pe aratura....fetele care au copii stiu foarte bine ce au scris, acum Clara e libera sa faca ce vrea...chiar nu ma afecteaza pe mine cu absolut nimic...go ahead! oriunde vrei....egal ce decizie vei lua!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Ancuta-Maria spune:
Draga... eu mi'am spus parerea la fel cum ai spus'o si tu pe a ta... Si draga, daca am luat'o pe aratura, las'o asa ca ne place. ![]()
Si lunetistii nu sunt cei care ii stiti voi din filme, sa traga de pe un bloc in x sau in y. Ei, de cele mai multe ori, ne scapa fundurile noastre, a celor din primele linii, ei "acopera"... Oricum, pt voi asta chiar nu conteaza LOL. Si vb strict de lunetisti, numiti criminali, nu neaparat de perechea Clarei.
claram spune:
Fiecare are dreptul sa-si spuna parerea,e ok.Eu mi-am pus intrebari tocmai pentru ca am 2 copii si sunt responsabila pentru ei in primul rand.M-a mirat doar siguranta cu care unele vorbesc de parca ne-ar cunoaste:nu e sufletul tau pereche,e pustan,e criminal,mai are balta peste etc
.Da,voi pleca in Turcia de proba fara copii si daca e totul ok,il vom urma.In Afghanistan nu merg decat soldatii,fara familii,nici o grija.Eu am incredere ca va fii bine
.
Cat despre parerea ca sniper-ii sunt lasii batalionului...am uitat de cate ori am auzit-o.Exista mai multe feluri de a lupta.
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui Ancuta-Maria Draga... eu mi'am spus parerea la fel cum ai spus'o si tu pe a ta... Si draga, daca am luat'o pe aratura, las'o asa ca ne place. Si lunetistii nu sunt cei care ii stiti voi din filme, sa traga de pe un bloc in x sau in y. Ei, de cele mai multe ori, ne scapa fundurile noastre, a celor din primele linii, ei "acopera"... Oricum, pt voi asta chiar nu conteaza LOL. Si vb strict de lunetisti, numiti criminali, nu neaparat de perechea Clarei. ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Ancuta, ai fost ´´in primele linii´´?In ce conflict?
Mai, lasati la o parte catalogarile astea cu criminal, blablabla.
Nu asta e problema Clarei, ci viziunile iubitului ei despre cum anume se rezolva o problema.Pac pac.
Sabina spune:
Clara, cat vei sta in Turcia?
Ca eu , ca mama, nu m-as duce nici dupa printul William fara copii ca sa vad cum merge...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
claram spune:
Voi sta 3-4 luni si voi veni o data la 2 saptamani sa-mi vad copiii,Turcia nu e departe.
anca_a spune:
Celor care au aruncat discutia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatatea le doresc din suflet sa nu ajunga vreodata sa-i aiba pe copiii ei pe constiinta.
www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru
Sabina spune:
Clara, mie mi se pare foarte mult....e foarte bine ca mergi la doua saptamani sa-i vezi, dar...gandeste-te, cel mare va incepe scoala, nu? cand trebuie sa pleci?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
andacos spune:
| citat din mesajul lui anca_a Celor care au aruncat discutia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatatea le doresc din suflet sa nu ajunga vreodata sa-i aiba pe copiii ei pe constiinta. ![]() www.alexdamian.com/" target="_blank">Salvati-l pe Alexandru |
Foarte "profunda"afirmatzie!
Poate ne faci si lista celor"care au aruncat discutzia in derizoriu si au incurajat-o pe Clara sa-si urmeze jumatate"!Despre a avea pe constiintza copii Clarei...
!Mariusss....!!!!!!
Dana