Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 4
tamaryllis spune:
fetelor, multumesc pt sprijin! Mi-am luat concediu medical saptamana viitoare, asa ca, pe cat posibil, stau relaxata! Eu deja mi-am facut planul ca nu o sa ma mai duc la serviciu cam o luna![]()
![]()
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
bravo tamy!asa te vreau!fii optimista si nu baga toate prostiile in seama!tu gandeste-te la tine si la omuletii tai!![]()

miruma-ma refeream sa cresti maricica in burtica..cu unu sau doi bebici!am uitat sa specific!
asta ca sa nu se inteleaga gresit!
Miruma38 spune:
uratica am inteles foarte bine ce ai spus si mi a placut atat de mult de m am infiorat si mi s-a facut pielea de gaina.De aceea ti am urat si tie la fel.PUPICI.

Felicitari pentru decizia luata 
Cand te vei reantoarcere sa le dai vestea cea mare........SUNT INSARCINATA.

Miruma38 spune:
Felicitari pentru decizia luata Cand te vei reantoarcere sa le dai vestea cea mare........SUNT INSARCINATA.Tamy pentru tine scrisesem asta ........ROZA e in floare la mine.

tamaryllis spune:
Fetelor, pe mine m-a apucat disperarea! Imi vine sa mananc din tastatura, sa ma sui pe pereti si ... altele, de nerabdare. Sa va mai spun ca m-a apucat un pesimism ingrozitor?
La 4 trebuie sa merg sa iau rezultatul.
!
iana_mari spune:
Tamy indiferent de rezultat sunt alaturi de tine.
Eu o sa dispar cateva zile,dar ma rog la d-zeu cand ma intorc sa vad ca te-ai inscris pe prima pagina la reusite.
Pupici la toate fetele

iana
10+ 

Miruma38 spune:
Tamy rezultatul va fi pozitiv, stai linistita, mangaie burtica si BUCURATE.Eu deja ma bucur pentru tine.

Iana Mari pe noi ne gasesti aici.....distractie placuta unde mergi, ai grija de bebei...eu nustiu ce simtiti voi, dar eu una cel putin, ma apropii foarte tare de voi si de copilasii vostri.....Sunt ai nostri ai tuturor nui asa?????![]()
![]()
La cat de mult suferim si ne bucuram pentru reusite nici nui de mirare.Sa ne traiasca atunci, cu mamici cu tot si sa traim si noi " ursitoarele".
Pupici 
pentru toate fetele .
Tamyyyyyyyyyyyyyyyyyyy haide cu testul MAREEEEEEEEEEEEEEEEE cat pentru doi 
.
tamaryllis spune:
Nu mai sper la nimic, caci au aparut si petele roz........
Nu stiu incotro sa o iau sau ce sa mai fac. 

!
tamaryllis spune:
Fetelor, vin cu vesti nu tocmai bune: rezultatul este 10.15 in ziua 10 de la ET. Ar fi trebuit sa fie dublu. I-am scris dr-lui si mi-a raspuns f prompt (in 3 minute): It could be enough. Please continue all your medicines and make the next test on Wednesday and also on Friday from the blood. In case the value is more than double on Wednesday and Friday it could easily be ok. Today you are pregnant though the value is somewhat lower than i expected.
Please continue your medicines and i will wait for your next results.
Nu pot sa spun ca nu mai sper, caci nu as spune adevarul. Dar ....
!
Cocolyso spune:
Tamy, draga mea, ce este peste 10 este considerata sarcina.
Continua medicatia cum a zis dr si f imp (pt ca ai pete) stai cat mai mult in pat.
Oricum daca sunt numai roz, pot fi de la implantare.
Fii cuminte, optimista, ma rog sa fie bine cu tine si cu puiul tau.
Mult repaos si cu Dumnezeu inainte.
Ai grija de voi, sanatate si toate gandurile mele bune.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png