Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 3
uratica spune:
tamy-inceteaza cu pesimismul!vrei sa venim cu
la tine acum asa graviduta cum esti??manci bataie!
scoate-ti prostiile din cap ca stresezi bebicii!
si..ca fapt divers..asa zicea si kry de la fiv cluj..ca ea nu crede si nu spera..si nu simte..si uite ca e graviduta in 6 saptamani!nu dispera si nu cauta simptome!ptr ca majoritatea fetelor nu au nici un simptom!asa ca fii cumintica si nu supara gemelasii!ne-am inteles?
fii cumintica,stai in patut,odihneste-te bine si nu te mai gandi la prostii!si cel mai bine..pana la rezultat nu mai intra tu pe forum pe unde nu trebuie!ca uite-asa iti vin idei!
hai..moralul sus si tinem pumnii!oricum bebicul dupa 5-7 zile se implanteaza din cate stiu eu..asa ca..ce ai vrea sa simti??stai tu pe funduletul tau ca va fi bine!v-a deschis iana drumul catre cele 2 liniute asa ca e musai sa o urmati!si sa o urmam!![]()
si ai grija de tine 3 in 1!
tamaryllis spune:
Uratico 
! E grea tare perioada asta!
Am 29 si ceva (adolescenta, ce sa-ti zic!)![]()
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
hihi..deci inseamna ca eu daca am trecut de 30 se indura nenea drul sa imi puna mai multi omuleti!![]()
uff..stiu cat de grea e asteptarea asta..stiu de la fete!insa e bine sa gandesti pozitiv si sa nu te stresezi prea tare!cat despre simptome si eu intrebam pe toata lumea..iar cel mai frecvent simptom e ca te simti ca la cm!asa ca nu ai cum sa-ti dai seama!kry..a zis ca ea si-a dat seama doar dupa ce a trecut ziua cand trebuia sa ii vina!asa ca stai linistita!e prea devreme ptr simptome!stiu ca e greu acum..insa suntem toate cu sufletelul langa tine si ne
sa fie bine!si o sa fie!e musai!
pup adolescentina 3 in 1!
ai grija de tine fetita frumoasa ca asa ai grija si de omuletii din burtica!
si ia mai iesi si tu pe afara,plimbate un pic,relaxeazate,linisteste-te ca superi omuletii!
Blanche25 spune:
Tamary suntem cu pumnii stransi pentru tine, esti urmatoarea pe lista cu gemeni
si nu te mai gandi la simptome (ce usor e de zis
)
Pupi tuturor
Miruma38 spune:
Paunas iti repet ca mie mia zis doctorul sa iau si eu si sotul acelasi tratament.Diferenta a fost doar la ovule....nu are bietul unde sa le introduca ![]()
si ea dat crema.
Tamy 
rabdare.....comportate ca si cum ai fi insarcinata, in sensul protejarii, nu tu munca , nu tu fortari de nici un fel, vorbeste cu puiutii din burtica si gandestete ca esti insarcinata.Pana la prob acontrarie tu chiar esti insarcinata.Stiu ca este greu dar incearca cel putin.Citeste, uitate la TV, fa rebus, cumparati un goblen ceva.......EHEIIIIIIIIIIII ce buna sunt la sfaturi ...![]()
eu nu am facut nimic din toate astea 

Mai dragelor nu mai intrebati de anisori ca......nu vreau sa ma simnt " DEPASITA" ![]()
eu fac luna viitoare 39.Ei si ce ???Ilieasca cum a nascut la 67????????![]()
![]()
Pup toate fivoasele mele dragi si va tin pumnii pentru multe reusite.
Doamne ajuta Tamy draga 
iana_mari spune:
MIRUMA multi ani sanatosi inainte
TAMY mai ai putin si vii cu vestea
CRISTAL,BLANCHE pupicuri speciale

iana
10+ 

tamaryllis spune:
Iana, felicitari pt bebelusi! Am citit la fiv ca sunteti bine toti trei.
Eu ma enervez si imi vine sa plang f usor acum. Mi-am propus sa nu merg la serviciu nici saptamana viitoare, dar ma tot suna seful meu-un om disperat- si ma streseaza la tel. Oricum nu a vrut de la inceput sa ma lase sa plec in perioada asta. Of.............
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
tamy-uite niste
si
de la mine..si un pic de
voie buna sa-ti revii! nu fi suparici..nu te intrista si mai ales-nu plange!stiu ca e greu insa mai ai putin pana la marea veste
!mai rezista un picut si vei vedea ca va fi bine!cat despre sefu..sa-l ia mama zmeului!daca nu stie prin ce treci..du-te tu frumusel si vorbeste cu drita de familie si roag-o sa-ti dea un concediu medical ptr o saptamana!asa ii inchizi gura sefului!ii zici ca te simti rau si cu asta basta!nu la sa pe nimeni si nimic sa te supere in perioada asta!ne-am inteles?pe nimeni!
tu ai mare grija de omuletii tai si lasa la o parte tot ce te inconjoara!acum sunteti numai voi pe primul plan!
hai curaj fetita!
va fi bine!trebuie sa fie bine!insa linisteste-te si nu stresa bebicii!ca o sa iasa niste omuleti stresati si suparati daca mai continui asa si o sa-ti mance urechiusele!![]()
hai
fata frumoasa!stai cumintica si fii ascultatoare!vorbeste cu bebelasii tai si incearca sa te linistesti!
fetele toate!
iana-felicitari ptr formula 3 in 1!
miruma-sa cresti maricica!mai ales in burtica!![]()

Miruma38 spune:
uratica
multumesc de urare.Mi s a cam facut pielea de "gaina " cand am vazut urarea ta.Si tie " the same" 

Tamarilys, sefii nu vor niciodata sa plecam si ... culmea este ca mereu ne induplecam si amanam sa facem tot ce este frumos si important pentru noi in favoarea a ceea ce este important pentru ei.
Tocmai am trecut si eu prin asta si nu am sa mi iert niciodata ca m am intors la servici numai dupa trei zile de la ET. Mai greu este sa te ierti tu pe tine decat sa astepti sa te ierte cineva.Ai acest drept...hehehehehe...lasa ca te duci tu cu vestea SUNT INSARCINATA si sa vezi tu cum o sa le "PLACA LOR ATUNCI" 

Iana 

va pup pe toti trei, asta inseamna ca va trebui sa suporti sa pup de doua ori ............burtica.Sarcina usoara in continuare.Mai este putin si trec greturile.....de ce or trece greturile cand misca bebelusii????????Ce bine ca am la ce sa ma gandesc in acest weekend
Apropos......weekend placut si insorit tuturor.