Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 2
turqoise spune:
tamy, sa iti ajute bunul Dumezeu si visul tau sa se transforme in realitate. imi place tare mult de tiner ca esti atat de otimista si ai de ce, in curand vei fi mamica de
sau 
luptatori ca si mami lor.
si doamne ajuta sa fie cu ochisori.asteptam un beta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
uratica spune:
tamy-
!o sa fie bine!ai sa vezi!Doamne ajuta sa cresteti mari toti 3 si sa fiti sanatosi!![]()
eu la anul vreau sa ma indrept catre fiv..si vreau tot in ungaria!ptr ca astept degeaba pe natural..au trecut deja 6 luni de la operatii si nimic nimic..asa ca,nu mai astept!ma duc cateva luni in spania sa strang ceva banuti si apoi la nul ma bag la un fiv!sper sa fie cel norocos!si..ce vroiam sa te intreb-ai vb cu dr in engleza sau ti-ai cautat traducator?
uff..greu e cu ovocitele astea..cu stimulari..etc etc..
dar ce nu facem noi ptr a avea un puiut?
turqoise-
Doamne ajuta la toate!
tamaryllis spune:
Uratica, in engleza am vb. Termenii medicali sunt asemanatori, asa ca nu au fost probleme.
2009 este anul in care voi reusi
!
uratica spune:
super!ce bine ca se vb engleza!mi-au zis si fetele pe forum ca se vb engleza dar..parca sunt dusa..intreb de 5 ori ca sa ma conving!
uff..abia astept si eu sa incep!si mai am o intrebare..trebuie neaparat sa-ti faci pasaport?si..analizele le poti face aici in tara?
hihi..acum tu ai grija de tine mamicuta frumoasa de 2 bebelasi dragalasi!
aaaaa..si apropo..nu se tranfera mai mult de 2 embrioni??si numai un blasto?de ce??nu e corect!
cristal1995 spune:
tamarrylis: bafta multa 
Va pupic pe toate
Aly-"Sper sa ne fie de ajuns viata in doi"
tamaryllis spune:
Cristal, multumesc! Deja ma bantuie un usor pesimism. Sper sa trec peste, caci mai am de asteptat cel putin pana luni.
pt. vot!
Uratica, nu iti trebuie pasaport. Eu toate analizele le-am facut in tara. Mie mi-a zis dr ca luand in considerare varsta si faptul ca este primul fiv, nu imi transfera mai mult de doi embrioni-morule sau un blastocist. El se centreaza pe sarcinile unice, caci sunt mai putine riscuri, atat pt mama, cat si pt copil. Statistic vorbind, mi-a zis ca transferand doua morule am sanse de 38%, iar cu un blastocist de 32%. Acum....eu am incredere in el, dar nu mi-a placut statistica niciodata: mereu imi vine in minte chestia aia cu un tip care statea cu un picior in gheata si cu un picior in foc, deci in medie se simtea bine!![]()
Cu Dumnezeu inainte!
Fetelor, am rama uimita: am intalnit cateva pers cu hidrosalpinx care nu prea stiau multe despre aceasta afectiune. Mi-a ramas in minte o afirmatie: "mi s-a acumulat f. multa apa intr-o trompa, dar dr au reusit sa mi-o salveze!" Am ramas uimita nu de faptul ca tipa nu stia ce presupune afectiunea asta, ci de faptul ca medicii au nesimtirea sa nu explice exact ce inseamna hidrosalpinx-ul.
!
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragelor 

paunas referitor la tratamentul pentru E Coli, eu am facut tratamentul de 2 ori pentru ca dupa o luna de la primul tratament s a pozitivat din nou cultura de col.Pentru prima data am facut tratament cu Ciprofloxacin , plus ovule.Am facut tratamentul doar eu .Pentru a doua oara am facut tratamentul cu Zinat plus ovule , ata eu cat si sotul meu.Am folosit si niste creme externe.Dar te rog sa nu faci tratamentul dupa ce ti spun alte fete, eu in speta.Trebuie sa mergi si sa ti faci o cultura de col .Daca E COLI este prezent laboratorul va face fara ca tu sa ceri o antibiograma.Acolo vei gasi antibioticul la care este sensibil E Coli.Salpingectomie nu am facut inca.Prin octombrie , noiembrie voi face.Pana atunci las corpul sa isi revina si ma bucur de voi, de mare, de soare, de faptul ca sunt sanatoasa fizic si ca pot spera in continuare.Am spus fizic ca psihic.........![]()
![]()
![]()
Tamy ce faci iubita????
ce fac bebeii????Ehei sau lipit de burtica lui mami, iti spun eu , te asigur de asta.Te asteptam cu beta mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee cat pentru doi.
turqoise, Cristal, uratica, Mara72, Blanche25, Iana, Huski si absolut toate fetele va pup si va imbratisez.
paunas spune:
buna fetelor
iti multumesc tamaryllis ptr raspuns. din pacate m-am pierdut in acel articol.
intrebarile mele ar fi:
-in septembrie eu voi face saplingectomie. ce anticorpi tb sa fac si cind ar fi mai bine dupa interventie?![]()
-medicul ti-a recomandat sa faci analizele acestea ?
Miruma38 -am antibiograma ca trat am ciprinol+ovule.cu toate ca am intrebat dr tot nu pot sa cred ca nu tb sa ia si sotul meu trat. am dubii,eu cred ca ar tb sa ia si el. pe mine ma dispera acest ecoli.ptr am avut si tot reapare.
va pup pe toate si sanatate multa... mutumesc ptr ajutor !
tamaryllis spune:
Paunas, eu am vrut sa fac urmatoarele analize inainte de fiv: dozare NK (CD16 si CD56), limfocitele T helper(CD4), anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici, anticorpi anti beta 2 glicoproteina, anticorpi anti cHSP. Eu asa imi notasem pe un biletel, sper sa nu scriu vreo prostie, dar nu mai stau acum sa caut pe net. Nu am facut decat anticorpi anticardiolipinici, care au iesit OK.
Nu mi-a dat medicul sa fac alte analize in afara celor uzuale pt FIV.
Parerea mea e sa le faci dupa salpingectomie.
Fetelor, eu am inceput sa disper: pana ieri eram f optimista, dar acum ma bantuie pesimismul din cauza ca sanii au inceput sa revina la dimensiunea lor obisnuita si nici nu prea ma mai dor ca inainte.
Voi ce ziceti? La voi cum a fost? Sunt in z 5 de la ET.
!