Hidrosalpinx 6

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Blanche
Tamarillys
Guzelnico
Cocolyso
va pup pe toate! O SA REUSITI!

ce pot sa va zic este ca la mine nu cred ca a fost asa pb mare hidro cat a fost pb de coagulare si ovarele polichistice . eu sincer cred ca o agregare exagerata (am mutatia Pai-1 ) a dus la inchiderea fimbriilor la mine si acumularea de lichid pe trompa. pt ca nu am avut niciodata infectii si am o trompa deschisa, libera...deci nu stiu ce sa zic.
Acesta a fost tratamentul meu
- ac-trei saptamani
- stimulare 9 zile cu gonal f 150 si menopur 150 care a scazut la 75-75 in ultimele 3 zile - au rezultat 18 foliculi cu 12 ovocite bune pe care le-am fecundat cu icsi si au rezultat 9 embrioni buni in ziua a 3-a!
-inhibare cu ganirelix incepand cu ziua a 6-a
dar ce cred eu ca a facut diferenta este ca am luat tratamentul pt mthfr si pai-1 - dexametazona, arixtra, aspirina, prenatale cu B-uri, acid folic 5 mg pe zi
de sustinere am mai facut estrogen 2 pastile pe zi si progesteron injectabil 1 ml pe zi seara plus 4 utrogestan 2 dim, 2 seara
Am transferat 3 embrioni 2 de 8 si 1 de 6 celule. Nu am avut de congelat. dupa transfer am stat in pat 2 zile , asa am primit indicatie scrisa. plus alte 5 zile de activitati usoare. regim nu prea am tinut ,( ba chiar am mancat multe prostii, gen pizza, )decat ca m-au pus sa beau multe sucuri naturale, gatorade, vitamin water.
apoi in ziua 5 de la transfer m-am schimbat pe apa ca m-am gandit eu ca nu face bine zaharul la coagularea sg

simptome am avut crampe f puternice, aproape m-am indoit de durere prima data, apoi m-a luat cu calduri in zona pelvina dar asta f rar, o data sau de 2 ori pe zi,ca si o senzatie de ciclu iminent. m-a durut un pic si capul si am avut senzatia de febra si inceput de raceala dupa implantare. aveam ca si nasul infundat. cu o zi inainte de test, duminica, a inceput sa ma roada stomacul de foame iar dupa ce mancam putin de tot ma saturam si mi-era rau. acuma nu pot manca decat paine cu unt.
sper sa ma simt bine sa sa fac un copil sanatos, atata conteaza. Beta este 100 in ziua 14 dupa ovulatie deci probabil e doar un bebic.
va pup pe toate si va doresc mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Claudia si multumim pt poveste. Cum de ti-ai facut analizele de trombo? Crezi ca din cauza asta nu a reusit prima data?
Si cum din 9 embrioni buni in z3 nu au avut de congelat? I-au lasat pt blasto?
Bravo inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Blanche, analizele le-am facut la sugestia mea! deci atentie! informati-va! Da, cred ca faptul ca am descoperit mthfr si pai-1 , mai ales ultima, a contat enorm. si trat pt asta, normal
nu stiu ce a fost acolo cu embrionii, poate mediile zic eu ca si o mama care are incredere in copii ei:))

fa analizele de pe lista lui Luca de la trombofilie! e cea mai completa lista care am vazut-o pt asa ceva, in plus si imunitate, tiroida, prolactina, astea. fii sigura ca stai bine cu astea. Trompele nu mai sunt de acuma o pb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Claudia, te mai rog sa imi spui pt prima pagina daca a fost primul fiv. Si o sa pun link-ul cu pagina in care ai dat detalii. Sarcina usoara!
pai-1 nu inteleg ce este! Ce analiza ai facut sa descoperi problema asta?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Mutatia PAI-1:

Plasminogen Activator Inhibitor-1 (PAI-1) is the major inhibitor of
fibrinolysis. When PAI-1 is high, fibrinolytic activity is depressed, and
there is increased risk for arterial and venous thrombosis.

PAI-1 is a significant, independent risk factor for coronary artery disease
and ischemic stroke

It is also a major independent risk factor for venous thrombosis, including
osteonecrosis.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CLAUDIA FELICITARI SI SA AI GRIJA DE TINE!!

PUPICURI DIN PARTEA NOASTRA LA TOATE FETELE

iana

24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Claudia: felicitari !!!!!
Fete dragi, rezultatul il am de ieri, dar ieri am fost toata ziua (si o bucata din noapte) ocupata cu cununia Kittei pe care o mai felicit inca o data si virtual si stie: "Ce-mi doresc mie, aia iti doresc si tie"
Deci, ieri dimi m-am infiintat la spital (vb cu medicul si stiam ca e de garda), m-a luat de manuta si am mers la laborator, mi-a scris rezultatul pe foaie si dadea numultumit din cap: "nu inteleg de ce nu reusesti! Totul este perfect!". Asa ca am scapat si de stresul asta, ca am cine stie ce balarii in endometru, dar am plecat bou, am venit vaca, adica raspuns inca nu am. Si nici nu stiu daca va putea cineva vreodata sa-mi raspunda la intrebarea "de ce nu?!".
Acum astept si rezultatele de la trombofilie si nu mai stiu ce chestii si mai vedem.
Va pup si va multumesc pentru sustinere....
Si, off topic, "prietene bune" nu si-au amintit sa ma intrebe de aceste rezultate, in schimb voi.... Hai, ca sunt lacrimogena.
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Claudia felicitari inca o data.
Si eu am facut analizele de trombofilie mai putin factorul V leiden si mthr pe care mi le-a dat de facut ultima data cand am fost, luna asta ar tb sa le fac.
Cristal felicitari fata draga, sunt bucuroasa pt tine!
Sa ne apucam si noi din nou de fiv!
Pup toate fetele, sa auzim de rezultate bune!

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Fete dragi, nu mai amanati analizele pt trombofilie.
Sunt foarte importante. Sfatul meu: intai faceti aceste analize si dupa aceea demarati procedura pt FIV. De ce? Pentru a vi se recomanda din timp tratamentul corespunzator. Spre ex, coraspirin, complex de vitamine B, acid folic primim oricum in procedura FIV dar Clexane, nu.
Parca la acest subiect citeam ca, daca exista suspiciunea de lichid in trompe (de orice natura ar fi) e indicat ca, inainte de FIV sa clemati/ scoateti trompele afectate.

Calde imbratisari tuturor!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Iata link-ul catre subiectul despre Trombofilia...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143646

Mergi la inceput