Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 20

tamaryllis spune:
Claudia, te rog cand te mai "linistesti" sa imi spui povestea ta, sa te pot trece la reusite!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Cocolyso spune:
Claudia, FELICITARI!!!!!!!!!!
Sarcina usoara si bebe/bebelusi sanatosi!
Doamne ce bucurie!!!!!!!!!
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

guzelnico spune:
Claudia, felicitari din toata inima, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara iar, la termen, sa tii in brate un bb (sau 2 ) sanatos, frumos si mancacios.

Tabitha spune:
Neata, dragelor.
Am de ales pentru a face laparo pt. a elimina un posibil hidrosalpinx si / sau a elimina trompa + sa se faca o curatenie generala in vederea unui FIV intre:
Spitalul Cantacuzino
Centrul Medical Unirea (privat)
Clinica Proestetica (privat).
Imi dati vreo sugestie? Dr. cu care ma operez este Alina Ursuleanu, in oricare din cele 3 cazuri.
Multumesc mult

guzelnico spune:
Am inceput azi tratamentul cu 2 antibiotice, timp de 10 zile:
1. Prefix 500 mg ( 500 mg cefprozil)- recomandat in infectii necomplicate ale tractului urinar incluzand cistite acute
2. Ornisid fort (500 mg ornidazol)- recomandat in urmatoarele afectiuni ale tractului genito- urinar la barbati si femei: trichomonaza- vaginite, vulvite, uretrite
Am 3 nelamuriri:
- n-am fost diagnosticata cu niciuna din bolile enumerate
- sotului nu i-a fost recomandat Ornisid
- mi se pare cam mare doza: 2 antibiotice luate dimineata si seara, timp de 10 zile.
Dar asta e, merg pe mana dr.
P.S. Deja de la Ornisid am ameteli.

guzelnico spune:
Tabitha, eu votez pt clinica particulara. Conditiile sunt, indiscutabil, mult mai bune chiar si in RO.
Astept cu interes sa-mi povestesti cum a fost la laparo. Am eu un feeling ca tot aici ajung si eu.
Sa ne spui cand faci interventia, sa venim cu tine.

Blanche25 spune:
woooowwwww Claudia, BRAVO!!!!!! MA BUCUR ENORM PENTRU TINE!!!!!
SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!! pls cand ai timp da-ne si noua toate detaliile, stii ca ne hranim cu ele

Blanche25 spune:
Guzelnico, ei ti.au dat un tratament cat de cat asemanator ca si pentru infectii vaginale, cistite, nu exista un antibiotic pentru infectiile din trompe special. Sper sa dea rezultate la tine. Mie mi.au scos trompele si le,au analizat, lichidul era infectie, dar nu mi.au dat nimic extra pentru ca imi dadusera la operatie 2 zile non stop. Bafta!
Tabitha, eu nu cunosc aceste clinici, dar tin pumnii tare stransi sa fie totul curat pe acolo si sa se termine repede.
Cristal ai rezultatul la analize si biopsie???? tare
Fetelor cine e urmatoarea cu test pozitiv?
pupi tuturor

guzelnico spune:
Blanche, multumesc pt info. Asa am citit si eu.
Nu-mi pun mari sperante in acest tratament. Simt ca voi ajunge totusi la laparoscopie si voi opta sa-mi scoata trompa/ trompele, nu doar sa le clemeze.
Ma bazez pe experientele voastre, ale fetelor trecute prin aceleasi probleme.