Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 19

cristal1995 spune:
Mara
Tamarrylis: maine il sun pe doctor.... Dar cred ca daca venea rezultatul, ma suna el
Tabitha: eu ultima laparo, cea de "scoatere", am facut-o cu Dr Anca Gherasie la CFR2. Totul a mers super si la 24 ore dupa m-a externat. La tutu am avut-o pe a treia, l-am rugat sa mi le scoata, dar, de LENE, ca altfel nu pot sa-i spun, doar le-a clipsat. Mi-a aruncat o explicatie de genul "aveai prea multe aderente" si gata. La a patra laparo (la Gherasie) am intrebat-o daca au fost greu de scos, daca erau aderente si a zis ca fost muuuult mai usor decat se astepta... Concluziile le tragi tu din povestea asta.
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Cocolyso spune:
Mara , stiu ce simti, insa te rog mergi mai departe,mai mult nu sunt in stare sa spun.
Tabitha, si eu zic la fel, scoate-le, eu am facut laparoscopie cu Dr.Vladareanu la Elias, nu ti-l recomand nici in ruptul capului;insa anul acesta in aprilie am facut din nou cu dr.Albu de la Medlife, cost 2.000 ron, super om, super interventie.
Tamy, Claudia79 (sa vii cu vesti bune!), Blanche
http://tt.lilypie.com/90dop3.png

iana_mari spune:
MARA sunt alaturi de tine si imi pare rau de nereusita,dar imi place optimistul si sunt sigura ca va veni si ziua cand te vom felicita.
Cat despre scoaterea trompelor sunt de acord cu fetele ,cu cat mairepede cu atat mai bine.
Cat despre d-ri, cu Tutunaru am patit-o si eu.Mi-a facut a doua laparo.degeaba,in loc sa le scoata(spunandu-i asta)mi le-a clipsat,vorba lui CRISTALzicand ceva acolo.A treia oara operatia a durat 2.30 ore,si am fost curatata meticulos si trompele scoase si cu reusita,cu d-rita Codreanu de la Giulesti.
Va pup pe toate si va doresc reusite multe
iana23+
si

mara72 spune:
fetelor va multumesc pentru sprijin, gata, mi-am sters lacrimile si merg mai departe. O sa incep cu sapaturile, ma duc sa fac si analizele de trombofilie si cele imunologice. Si sa mai cer parerea unui endocrinolog cu privire la anticorpii aia bata-i vina, ca tot la ei mi-e gindul
claudia ai dreptate, ceva le scapa doctorilor, eu am un raspuns foarte bun la stimulare, reusesc sa obtin embrioni buni, am reusit sa obtin blastocisti si aici in tara dar.. problema e ce se intimpla dupa ET. O sa continui sa fac investigatii si om mai vedea. Tu fii cuminte si ai grija de puiuti ca eu stau prin preajma pe cind vii cu vestea cea buna
tabitha daca vrei datele de contact ale medicului ti le trimit, il poti contacta eventual la cabinet, caut numarul si ti le trimit pe pm daca te intereseaza.Eu operatia am facut-o intr-o clinica privata cu care medicul are contract si unde opereaza din cind in cind.
tamaryllis cristal iana cocolyso

Tabitha spune:
mara: daca poti, trimite-mi numele doctorului si datele de contact. Inca sunt in cautarea unui medic bun cu care sa fac laparo si sa aiba grija de ovare, ca si asa rezerva mea e pe duca. merci si bafta.

guzelnico spune:
Buna dimineata, fete dragi!
M-am intors in tarile calde.
Din pacate n-am avut timp de analize in RO (timpul trece mult mai repede acolo) dar dr de aici e foarte receptiva la info cu care vin eu si-mi va da sa fac analizele imunologice.
Astazi o voi contacta si revin cu detalii despre tratamentul medicamentos.
V-am citit din urma si m-am hotarat: in cazul in care tratamentul cu pastile nu da roade dupa cele 15 zile si voi ajunge sa fac laparo, voi cere scoaterea trompei/ tropelor, nu doar clemarea.
Calde imbratisari tuturor!

Tabitha spune:
Buna, fetelor.
Am stabilit ca la mijlocul ciclului viitor (in prima jumatate din noiembrie) sa ma intalnesc cu o dr. de la Cantacuzino, sa ma consulte si, daca imi "place" de ea (adica daca voi simti ca EA e dr. in care sa ma incred), vom stabili probabil data laparoscopiei, ca sa eliminam hidrosalpinx-ul (daca exista) si trompa cu probleme.
Va tin la curent si multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu informatii. Pupici

claudia79 spune:
Dragelor, nu credeam ca o sa vina vremea sa scriu si eu asta.
Am reusiiiiit!Vine barza!
ce simt eu acuma nu se poate descrie, dar o sa vedeti in curand. Aveti incredere, orice este posibil!