Hidrosalpinx 6

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

guzelnico: eu am facut clipsare de trompe (la a treia laparo) si uite asa am ajuns si la a patra laparo, de scoatere a trompelor . Clipsarea inseamna ca se pun ca niste "agrafe" langa uter, dar mie imi scapa lichid pe langa clipsuri. Am vazut asta ecografic, adica dupa clipsare, in urmatoarea luna, lichidul avea 13 mm diametru, apoi avea 10 mm si tot asa... Oricum, nu mi se pare o idee prea buna sa ramai cu infectia aia in organism. Incearca sa mai vorbesti cu medicul, poate scapi de o grija. Cu ce medic si la ce clinica in Turcia faci fiv? Mie dupa ultima laparo mi-au facut peste noapte antibiotice intravenos in spital si de a doua zi, dupa externare, mi-au spus sa iau numai Aulin 1/zi, dupa una din mese (Aulin este anti-inflamator si anti-durere). Cam atat.
Va pupic si bafta multa

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Guzelnico, eu cred ca am facut hidrosalpinx de la chlamydia, caci am facut IgG-ul si il am pozitiv. Se mai poate face si in urma unei operatii de scoatere a apendicelui, aderente...
Si mie mi+a facut antibiotic dupa laparo... nu intelesesem intrebarea ta referitoare la tratament.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Am mai citit la voi ca sactosalpinx+ul este un hidrosalpinx mai mare de x cm. Eu citisem alta parere pe sfatul medicului: Trompa uterina dilatata si obstruata de diverse continuturi (lichid – hirosalpinx, puroi – piosalpinx, sange - hematosalpinx).

Va intreb pt ca ma gandeam ca poate ar fi mai bn sa schimbam titlul capitolului in Sactosalpinx, eventual pus in paranteza un hidrosalpinx. Doar pt informare, caci cu un asemenea diagnostic mi se pare f important sa fii informat. Ce parere aveti?
Mara, mai ai putin!saptamana asta petrecem, da?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Cristal, Tamaryllis va multumesc pt info.
Voi tine cont de sugestia voastra de a-mi scoate definitiv trompele. O sa le cer ca amintire.

Interventia o voi face la Istanbul Tup Bebek Merkezi, nu-mi amintesc acum numele dr., este altul decat cel cu care voi face FIV.
Si pe mine ma vor tine o noapte sub supraveghere si cu antibiotice.

Eu chiar nu stiu si sunt f curioasa de unde am acumulat lichid (de orice natura ar fi el). Am facut testul de Chlamydia- negativ, apendicu' l-am scos acum 15-16 ani.
Intr-unul din materialele postate pe prima pagina parca, am citit ca e posibil ca lichidul sa se instaleze in urma punctiei foliculare. Voi cerceta inca o data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Va intreb pt ca ma gandeam ca poate ar fi mai bn sa schimbam titlul capitolului in Sactosalpinx, eventual pus in paranteza un hidrosalpinx. Doar pt informare, caci cu un asemenea diagnostic mi se pare f important sa fii informat. Ce parere aveti?

De titlul "INFERTILITATE TUBARA" ce zici?! N-ar fi suficient de cuprinzator?!

Mergi la inceput

Iar in ceea ce priveste tratamentul, cred ca nici eu nu stiu cum sa formulez corect intrebarile. Nici eu nu stiu la ce tratament ma refer. Adica, exista vreunul ca sa scap de laparoscopie?
Sau sa ma multumesc cu ceea ce primesc dupa laparo?

Mergi la inceput

In urma unui brainstorming- medicii de la FIV+ dr de laparo- au schimbat strategia in ceea ce ma priveste:
- nu mai imi fac laparo sambata asta
- imi vor da tratament cu antibiotic si nu mai stiu ce, timp de 15 zile (de luni incolo)
- voi efectua si analize imunologice (imi place ca sunt receptivi si la info citite de mine)
- in fc de cum "flutura" trompele mele dupa tratamentul medicamentos, se va stabili: cu/ fara laparo

Saptamana viitoare revin cu detalii despre tratamentul medicamentos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Fetelor, din pacate am vesti proaste, beta<0,1. Asta e, sunt necajita acum dar lupta continua, nu o sa ma opresc aici.
la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Doamne, Mara...incredibil de dureros...imi pare ffffff rau...extrem de dureros sa treci prin atatea..cu blasto perfecti...sunt alaturi de tine si cuvintele nu sunt destule sa iti spun cat de rau imi pare.....
Capul sus si in 2 luni pune bebicii inghetati in ciclu natural, aici cei mai multi doctori care fac fiv, daca nu le reuseste le pun inghetatii in ciclu natural, poate corpul tau nu e primitor cand e bombardat cu medicamente...

Mergi la inceput

Mara, nu te descuraja! Va fi bine! Rabdare si putere!

In perioada de pauza (minim 2-3 luni) incearca "sa sapi" mai adanc, poate vei identifica problema: fa-ti analizele de microbiologie moleculara (pt mutatii genetice) si imunologice (imunoglobulina). Sunt foarte importante pt implantarea embrionului.
Chiar aici, la acest subiect este un material interesant de citit: Patologia imunologica a implantarii oului.

Mergi la inceput