Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 12
piticul spune:
Tamaryllis, sunt bine. Atata doar...ca bat pasul pe loc si timpul trece ingrozitor de repede.Ma bucur pentru voi ca nu va dati batute, dar cel mai tare ma bucur pentru Iana si copilasii ei.
Piticul
iana_mari spune:
PITICULE multe pupicuri din parte noastra.
Ce planuri ai?
CLAUDIA,MARA,BLANCHE,TAMARYLIS va iubim
.
iana
19+ 

Blanche25 spune:
Ce fac fetele????
Am fost la doctor, mi.a rspuns la toate intrebarile si mi.a zis la sf cand sa plec ca eu sa fiu linistita ca ei vor face totul sa fie bine. L.a zis pe un ton asa de ....nu stiu cum sa zic...aproape..( e un doctor f serios), ca am inceput sa plang si mi.a dat aripi!!!!! A zis ca sarcina nu a fost viabila de la inceput, ca s.a desvoltat f incet pana cand corpul a respins embrionul ca nu fiind sanatos. Vom vedea daca vom schimba ceva la trat viitor. Am vb despre analize, el zice ca nu are sens sa fac asa de multe analize, ca oricum nu ne vor da multe raspunsuri deocamdata. Oricum eu ma mai gandesc, cam vreau sa imi fac analizele de trombofilie.
Pitic, nu pierde speranta, vom reusi!
Cristal, Cocolyoso va pup si va astept pe metereze
Claudia, inca nu am reusit de citic toate povestile, insa vad ca muuulte au reusit din prima.Noi......
Iana ce frumos
am citit eu de bebelusii fotbalisti...superb
x3
Tuturor numai bine fetelor
iana_mari spune:
BLANCHE dupa cate vad ti-a cazut cu tronc noul doctoras
.
Sa stii ca foarte mult conteaza increderea in dr..
Si eu ti-as recomanda sa faci analizele de trombofilie.
Le-am facut si eu la fiv 2,una imi iesise sub limita m-au trimis la sp.Coltea,le-am repetat si totul a iesit ok.,dar am scapat si eu de stres.
.
FETELOR NU V-ATI INTORS DIN CONCEDIU?

iana
19+ 

Cocolyso spune:
Salutare si de la mine!
Tin pumnii la toate fetele dragi, Iana pe tine te pup pe burtica, sa se ia si la noi!
Eu deocamdata sunt tot in pauza, ar fi trebuit sa incep iar in septembrie dar nu ma simt in stare.
Tata tocmai a fost operat de o tumoare abdominala, acum se recupereaza bine, insa m-a consumat foarte tare si de aceea am nevoie sa ma adun sa o pot lua de la inceput.
De lasat nu ma las, dar ma lasa nervii.......pana la urma Dumnezeu sper ca se va indura si de noi, sa aducem pe lume un suflet de copil.
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
tamaryllis spune:
Cocolyso, sanatate tatalui tau! 
A mai facut cineva pe aici biopsie de endometru?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Blanche25 spune:
Coco sanatate multa tatalui tau, si al meu a avut un an tare negru....
Tu capul sus si fa fiv.ul atunci cand simti tu ca va fi bine.
Tamary eu am auzit de biopsie de endometru, dar se face dupa multe fiv.uri nereusite si in general multe raspunsuri nu da.
Iana tare vreau ca data viitoare sa fie bine. Si tie bebei sanatosi tun! Cand faci eco?
tuturor
iana_mari spune:
FETELOR DACA AS PUTEA SA VA ATING PE BURTIKA SI SA VA LAS GRAVIDE AS VENI LA FIECARE IN PARTE PT. CA STIU CE GREU SE OBTINE O ASTFEL SARCINA.
COCO sanatate multa tatalui tau si tie multa liniste si odihna ca sa revii in forta
TAMY,iubita de ce vrei sa faci biopsie sau ai intrebat doar asa.
BLANCHE pe 25 septembrie am eco 4D.

L toate fetele!
iana
19+ 

tamaryllis spune:
Iana, drept sa-ti spun ma gandeam sa fac si eu biopsia de endometru. Ma tot gandesc ca poate ca esecurile celor cu hidrosalpinx se datoreaza si cauzei pt care a aparut hidrosalpinxul. Adica, de ex, daca a aparut din cauza chlamidyei, atunci poate ca se produc si modificarile acelea despre care vorbeam mai demult la nivelul endometrului.Oricum, asta e o ipoteza care imi apartine, nu am citit nicaieri despre asta, deci nu o luati de buna.
Drept sa-ti spun, am obosit sa caut atatea explicatii si cred ca imi voi face doar profilul de trombofilie.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
cristal1995 spune:
Tamaryllis: eu voi face luni (28 sept) chiuretaj endometrial cu biopsie de endometru. Ma batea de mult gandul s-o fac si pe asta. Va spun sapt viitoare cum a fost. Cu analizele de la Synevo, ma pregatesc si eu sa le fac, dar inca nu ma grabesc nicaieri....
Iana: pupici pe burtici
Blanche: iubita mea, esti bine?
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"