Hidrosalpinx 6

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am si eu o intrebare la voi..partea pe care este hidrosalpinx..simtiti durere din cand in cand???

eu am facut operatie in decembrie..si ma curatat de hidrosalpinx ...pe partea pe care am avuto.....si acum ma deranjeaza in partea respectiva

am auzit diverse pareriiii

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

pogonici eu am avut hidrosalpinx bilateral,acum nu mai am ca mi-am scos ambele trompe, insa n-as putea sa spun ca am simtit vreodata vreo durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Blanche, si mie imi place site-ul respectiv, imi place mult ideea de a scrie cele care au reusit protocolul si cum au raspuns la el, cate ovocite si cum s-au fertilizat, ce ar fi vrut sa stie de la inceput, ar fi bine poate sa facem si aici ceva asemanator, ar folosi poate cuiva. Succes la intalnirea cu medicul!
Mara, ma bucur ca ai scapat de obsesia "hydrosalpinx" nici eu nu ma mai gandesc deja la ce a fost, doar la ce o sa fie:)
Iana, inteleg ce spui ca esti precauta, dar totusi, o fetita!!!!!!! eu una cred ca as fi cu gura la urechi toata ziua!, de fapt o sa fiu, in curand!:))si stai ca poate sunt doua, iti imaginezi? wowwwww.....2 FETITE!!!!! eu votez pt 2 fetite la tine, daca imi permiti sa ma dau cu parerea:))
Tamaryllis, !
eu am alta preocupare acuma , am ajuns la prolactina. ati facut analiza asta inainte de fiv? am o proba din 2008 cam la limita si m-a pus pe ganduri, credeti ca poate influenta FIVUL? am facut o analiza dar acuma sunt pe AC si nu stiu ce relevanta are...a iesit 6 e bun trebuie sa fie sub 30, dar totusi, prolactina pe anticonceptionale?

Mergi la inceput

tamaryllis, am citit din urma ca a avut la un moment dat prolactina marita. Ai luat ceva la fiv s-o reduci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pognici, nici eu nu am simtit nicio durere cand aveam hidrosalpinx.
Claudia, la mine a iesit fals marita pt ca nu dormisem cu o seara ininte si bausem royal jelly, care este estrogenic si luasem si un metoclopramid. Dupa cateva zile de la intreruerea royal jelly, si-a revenit. Eu am facut analiza asta inainte de fiv si tin minte ca Zadori s-a uitat atent la rezulate si a fost un pic sceptic cand i-am spus ca eu cred ca e de la royal jelly si de la metoclopramid. Dar cand a vazut ca rezultatul bun a fost doar peste cateva zile, nu a mai zis nimic.
pt site.
acum am reusit sa intru si eu.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspuns, Tamarillis. stiam ca tre sa mearga:). Eu am invatat f multe de acolo. de exemplu ca cele mai multe reusite sunt cele unde rata de fertilizare este mare, si bineinteles cu cat sunt mai multe ovocite esti mai norocoasa. Ca este mai usor daca ai o sg problma, dar daca medicul este suficent de interesat si profesionist sa aiba gria sa descopere fiecare pb din aproape in aproape, cu mici trucuri, gen aspirina, dexametazona, B-uri acid folic, lovenox, fiecare pb are rezolvarea ei si chiar fete cu mai multe "issues', tot pot reusi.
ieri am mai citit ceva in leg cu prolactina. Am observat e ca este o problema destul de vitregita in raport cu gradul in care poate afecta ivf daca nu este bagata in seama.asta in conditiile in care prolactina poate creste sub infleunta medicamentelor de stimulare si cresterea estrogenului. efectul prolactinei la ivf din cate am citit eu este impiedicarea fertilizarii, cleaveage rate-ului si a implantarii prin mecanisme putin cunoscute. si am mai vazut ca putine femei iau bromcriptina la ivf. tot citind am aflat ca prinre mijloacele naturale de a scadea prolactina se afla si vitamina B6, din cauza ca stimuleaza productia Dopaminica inhiband prolactina. Asa ca cele care iau min 25 mg de B6 din vitaminele prenatale ar trebui sa fie ok.
va pup pe toate, sa aveti we frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Claudia, multumim pentru site. E bine sa mai auzi si de reusite cu diagnosticul nostru.

Mergi la inceput

Piticule, ai incredere! cu medicul bun si cu increderea ajungem sa ne vedem visul cu ochii! trebe sa credem cu adevarat ca fivu-ul ne ajuta sa devenim mame, nu este doar o metoda scumpa inventata de medici, nu este o iluzie! este poate singura noastra sansa sa ne vedem copii intr-o buna zi, mai ales a noastra celor cu trompele lipsa sau care nu functioneaza. Dar pentru asta trebe sa ai perceptia asta foarte clar ca este un lucru POZITIV , un mijloc real de a deveni mame!te pup si nu-ti pierde speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CLAUDIA ti se accepta cu mareeeeee placere votul.

FETELOR VA DORESC MULT ,MULT SUCCES IN TOAMNA ASTA

iana

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Piticule, chiar ma intrebm ce mai faci, ca nu te-am mai "vazut" de ceva vreme pe aici!
Claudia, eu despre prolactina nu prea am citit f mult. Stiu doar ca inhiba ovulatia, dar mai multe nu.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput