Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Da, despre acatistul postat de monimo vorbesc . Exista intr-o varianta cantata atat de frumos

Cami, cu ajutorul Maicutei Domnului si al Sfantului Nectarie sper sa nasc natural. Ma rog sa mi se declanseze nasterea natural, sa nu ajung la inducere sau cezariana. Luni am termenul, dar sunt pregatita sa astept pana la vremea cuvenita. Pana acum n-am avut nici o contractie falsa, nici o stare de rau, cred ca ne-a protejat Sf Nectarie, ca am avut o sarcina foarte usoara.

Doamne ajuta sa apara cat mai repede si alte burtici, sa predau stafeta unui trenulet intreg!
Ce-i drept, in ultimul timp am vazut foarte multe gravidute, cred ca Doamne Doamne nu mai pridideste sa trimita ingerasi in toate familiile si cred ca foarte curand vor ajunge si in burticutelor de aici de la noi.

39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete si Cipicah,

Mi-o fost dor sa povestesc cu voi, dara acuma am servici si-s cam ocupata.

caciantoni Multam fain de ajutor, asara dupa ce am trimes mesaju' am vazut ca-i cu erori. Numa ca eu nu stiu cum sa-l transform si am zis "Doamne fa tu ceva cu textu' ca eu nu stiu". Asa ca multamesc si Lui si tie ca l-ai tradus.

Lianaalba bine ai venit!

Alrak imi pare rau, poate luna ce vine ii cu noroc (chiar si fara FIV).

Anadomnica, Anaomaria ce mai fac burticile voastre?

Cami_antonia Domnu' sa miluiasca pe Adrian si Alina.

Georgia c Alexia
Cipicah Stiam de Parintele Ieromonah David ca o fost ucenic al marelui Arsenie Boca, insa nu am cunoscut povestea in amanunt. Acum am citit pe net, si-ti multumesc de informatii. Eu am avut privilegiul sa-l intalnesc la Sadinca, intr-o biserica goala, in timpul saptamanii si sa-mi vorbeasca. Am avut o intrevedere cu el de aproximativ jumate de ora. Ii un om cum nu se mai nasc. Ce-i mai dureros ca unele fete bisericesti din zona il numesc cu multa pizma "Calugaru' vrajitor".

Monimo Dumnezau si Maica Sfanta or randuit sa ai asa mare bucurie sa faci pelerinaj la Medjugorje. Oare iti cer mult daca te rog treci pe pomelnic si o prietena buna a mea stabilita in Brazilia. O cheama Monica, ii foarte evlavioasa si acolo ii lipseste tere mult biserica noastra ortodoxa. Are in plan sa se mute anu' asta in Europa numa ca intampina foarte multe piedici. M-am gandit ca o rugaciune la Medjugorje ar ajuta-o.

Noce Mult o fost si putin o ramas, sa ne anunti cand vine pe lume Filip.

Iertare ca iara am scris mult. La 21 ne intalnim la rugaciune. Va pup. Domnu' cu noi!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

deeva cu tot dragul o s-o pomenesc la Medjugorje si pe Monica...mai ales ca asa ma cheama si pe mine. asa ca nu o sa uit. Imi poti spune si numele sotului ei daca e cazul.
O sa va pomenesc pe toate de pe lista...ca de aia ma duc..

la rugaciune la ora 21

p.s. fetelor mai pricepute la tehnica ma ajutati si pe mine. sunt logata dar nu pot folosi in mesaje culorile... boldul..nimik...adica toate mi se duc la sfarsitul textului oriunde as marca. poate imi scapa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Sfinte monah Arsenie,trimite duhul tau paznic si ridica din boala pe Alina, Adrian, Andrei, Cosmin, Irina-Maria, Maria Alexia,caci ai Duh Sfant!

Noce,ma bucur ca ai trecut pe la noi! Sa te ajute Maica Domnului sa-ti fie spre implinire gandurile cele bune!
Monimo,sa nu te superi,dar ai binecuvantare de la duhovnic sa mergi la Medjugorje? Daca gresesc imi cer smerita iertare si raman eu de rusine,dar am citit undeva spusele unor preoti privind rezerva lor despre ceea ce se intampla acolo. Imi pare rau ca nu pot da amanunte,dar mai bine cerceteaza cu multa luare aminte fenomenul si...intreaba la duhovnic. Cat priveste prorocirile,in Romania s-au facut din 1989 pana acum cam 20.000.000 de avorturi,iar Sfintii parinti ne arata ca ei nu ajung in Imparatia Cerurilor. Inotam in sange nevinovat.
Deeva,"Vrajitorul" ii spuneau si pr.Arsenie Boca in timpul vietii unii preoti pizmuitori.
Sa mergem sa cerem iertare la Prislop, sa varsam lacrimi de pocainta pe mormantul celui ce a zis "De acolo de unde ma duc,va voi ajuta mai mult!". Sa sarutam pamantul sfintit de lacrimi,sange si marturisire de la Aiud,de la Tg.Ocna,Gherla,Pitesti.
"Va cheama Domnul Slavei la lumina, Va cheama mucenicii-n vesnicii,Fortificati biserica crestina, Cu pietre vii,zidite-n temelii."-V.Gafencu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Cami as incerca eu si natural dar am doar o trompa care a fost sudata pentru ca avea hidrosalpinx iar cealalta e infundata. Doamne Dumnezeul nostru miluieste-ne pe noi pacatosii.

Pentru bolduirea scrisului sau schimbare culorii sau a dimensiunilor, in modul de edit al mesajului, adika la scriere lui se selecteaza portiunea ce se doreste a fi modificata, ea trebuie sa apara albastrita la selectare, apoi se apasa pe butonul B, sau checkboxul unde apare scrisa Culoare si se selecteaza culoarea. Sper ca m-am facut inteleasa.

Ora 21 rugaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

intru sa va spun ca s-au strans cu ajutorul Bunului Dumnezeu 8000 lei pt mititelul Cosmin bolnav de autism. multumesc din suflet fetelor saritoare si milostive de aici si fie ca Cel de Sus sa va rasplateasca fiecaruia pentru binele facut. mama lui cosmin a reusit sa il inscrie la niste cursuri de autism ABA in bucuresti. suma stransa nu acopera toate cheltuielile, dar cu multe rugaciuni au reusit sa ajunga la o intelegere de a plati tratamentul esalonat. parintele a apelat la bunavointa credinciosilor, care intotdeauna ofera din putinul lor, si ii vom ajuta si pe viitor sa putem sa primim marturisirea lui cosmnin ca a avut parte de o minune in viata sa.
ne pregatim de zi de mare sarbatoare in biserica noastra caci duminica avem vecernia hramului cu invitati de onoare si speram ca pana sambata seara totul sa sclipeasca de curatenie. sfantul ilie e unul din cele 3 hramuri ali bisericii noastre, alaturi de sf. nectarie taumaturgul si nasterea maicii domnului.
va poop de un milion de ori pe toate si sa aveti parte de zile racoroase si liniste in case

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
7+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

monimo Cum sa folosesti bold, culori...
pas 1. deschizi um mesaj nou
pas 2. priveste in partea stanga a casutei de mesaj
pas 3. pe linia unde scrie Format ai optiuni de scriere
pas 4. selectezi una din optiuni de exemplu bold ... si iti apare [b][b]
pas 5. te pozitionezi cu cursorul intre primul [b]aici si al doilea [b]
sper ca am fost explicita

Scuze pt. off topic, acu fug la rugaciune

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Deeva73 deschide iar inchide. Daca scrii doar si iara proprietatea ramane deschisa pt tot textul ce urmeaza. Sintaxa este [b] text ori [culoare] text [/culoare]
[b] textul ce trebuie bolduit
s.a.m.d

Eu tare necajita sunt in seara asta. Stiu ca Dumnezeu a vrut sa ma ocroteasca si sa imi dea ce e mai bun, dar eu Toma necredinciosul... plang mereu.

O seara buna.

Mergi la inceput

Na ca mi-a facut-o html-ul am scris "["b] si "["/b] dar fara ghilimele iar el a luat-o ca sintaxa, deh nu e om sa gandesca ca noi.
sintaxa pt format dar fara ghilimele puse:

"["b] text "["/b] bolduit
"["u] text "["/u] subliniat
"["i] text "["/i] inclinat
"["culoare] text "["/culoare]

Fara ghilimele

Mergi la inceput

Deeva73 "["b] deschide iar "[/b"] inchide fara ghilimele, folosesc gilimele ca sa nu ia ca sintaxa html-ul. Daca scrii doar "["b] si iara "["b] proprietatea ramane deschisa pt tot textul ce urmeaza. Ca sa vrei sa inchizi pe langa cel de deschidere "["b] trebuie scris "[/b"]

Mergi la inceput