Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Alina si Adrian
Alexia

Salutare,
Vin de la spital, stau bine la foliculi, 4 si 4 si unul mare dar nu stau bine la hormoni, Progesteron 86.76 pg/ml iar estradiol 2.64 mg/ml daca imi reamintesc exact unitatile de masura. Si am amanat procedura FIV pentru luna viitoare. Oare am facut bine? Sa fie voia Domnului sa am bb.
Deci cami nu v-am parasit, oricum nu va paraseam, dar drumurile, apoi perioada de dupa Et trebuie sa fie una fara efort, ma intelegeti, statul pe scaun nu face bine. Mi-a placut mult textul cu minunea Maicutei Sfinte.
Va pup pe toate si va doresc la toate sa se indeplineasca minunea de a fi mama.
O zi luminoasa si plina de bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alrak multumim ai nadejde si vei fi rasplatita

hei feteleeeeeeeeeeeee
la apel
ce mai faceti???????????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

alrak sa fi sanatoasa si sa ai putere sa o iei de la inceput! caciantoni multumim ca ai postat inca o data povestioara foarte frumoasa de altfel ,ca din prima n-am inteles nimic.DD sa ne ajute la toate si sa ne vedem visul implinit!Doamne Ajuta-ne! inca o intrebare -daca te duci la Maslu(vinerea) e mai bine decit Duminca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

mai fetelor am avut un vis aseara eu eram gravida dar nu stiu in ce luna si ce bucuroasa eram ,si simteam copilul cum se misca in mine Doamne ce sentiment frumos si ii multumeam lui DD ca se poate si ma trezesc si am zis ca e numai un vis ,dar am fost toata ziua cu visul in gind ,asta e a doua oara cind ma visez gravida si miscind copilul oare ce o fi?

asa am visat eu cand am ramas acum insarcinata...si ma trezeam noaptea si plangeam ca ziceam ca e Darius....dar nu...era bebe Flavius...
Sper sa se intample minunea si la tine! Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

camy pus imi amintesc de pastarile tale, de cand eram si postam la fiv ianuarie-februarie
Sa iti dea Bunul Dumnezeu multa sanatate, si Maicuta sa te ocroteasca, da, tin minte daca nu ma insel ca ramasesei insarcinata cam in acea perioada, februarie -martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

cateodata am impresia ca perioada asta de cateva luni, nu am trait-o eu, ca am fost absenta sau plecata, mi se intampla si acasa, sa vad anumite lucruri si parca nu le-am vazut de luni de zile, [:0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Dragele mele si Cipicah,
am varianta audio a acatistului Sfantului Nectarie, o varianta foarte frumoasa, care mie mi-e foarte draga. Am pregatit-o sa o iau pe mp3 la maternitate. As vrea sa v-o dau si voua, eventual sa o postam pe prima pagina (eu nu stiu cum se face), dar nu merge decat via messenger. Am incercat sa o atasez pe gmail si e prea mare. Daca se ofera cineva sa o preia de la mine si sa o posteze pe grup, va rog dati un pm.

Va pup pe burtici sa se ia!
Multa sanatate Alexiei si Alinei si voua toate!

39+ Filip
dpn 20 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Sa sarut pe toate

cami nu am disparut inca...voi pleca si eu in concediu saptamana viitoare. Doamne ajuta-i si nu-i lasa in neznadejde pe Alina si Andrei.

Victorita ma bucur ca te vad...sa fi la fel de puternica si cu Dumnezeu in suflet draga mea...cat ma bucur ca lucrurile s-au linistit cu voi si merg pe calea buna.

ALRAK iubita....nu am facut niciodata un FIV...dar am pierdut o sarcina si stiu si eu ce inseamna suflet greu plin de speranta prabusit de la inaltime. si cum te maturizezi dupa o experianta de asta si cum te intaresti...Eu o sa plec peste 2 saptamani in Bosnia Hertogovina la Medjugorje ultimul loc de aparitie al Fecioarei...si o sa ma rog cu tot sufletul meu pentru voi toate la picioarele Maicii...nu stiu de ce da de cand stiu ca o sa plec sufletu mi deja acolo si ochii mi se umplu de lacrimi.
Maica Domnului a zis intr-un mesaj sa ne rugam pentru cei care nu au ajuns la credinta inca si pentru copii nenascuti....3 milioane de copii nu s-au nascut in Romania dupa 1989 pentru ca parintii lor nu i-au vrut...dar ingerii astia o sa se intoarca cu voia lui Dumnezeu la noi care ii asteptam. Sunt convinsa. sa te bucuri ca esti iubita de sotul tau si sa sti ca Dumnezeu nu te uita. E cu tine tot timpul.

carmelly sa iti dea Domnul sanatate si bine...si rabdare pana luna viitoare.

livsy-ana concediu placut si odihnitor

dragalele mele si cipicah sa nu uitam ...citesc acum cartea lui Dan Puric....Despre omul frumos...poate multe dintre voi o aveti deja citita si stiti ce minune ii...o carte geniala...care m-a facut sa rad cu lacrimi apoi sa ma smeresc. v-o recomand din suflet.

Doamne ajuta! postez si eu un al 2-lea acatist al Sf. Nectarie..poate e cel despre care vorbeste Noce
http://www.crestinortodox.ro/acatiste/67060-acatistul-sfantului-nectarie-al-doilea-acatist

Mergi la inceput

noce cum vei naste?
ce repede a trecut timpul
nu-mi vine sa cred ca esti in sapt 39 spre 40 ... eu am nascut in ultima zi a acestei saptamani ....
cum nasti? natural?
ai intrebari?
daca vrei amanunte scrie-mi un pm

monimo gata au ajuns banutii ... doamne ajuta sa fie de folos ... si tu sa te rogi pt noi pacatosii acolo unde mergi ... multam

sandaa ... multam si tie inca o data....

sunteti niste credincioase desavarsite

eu ma lupt sa stau calma sa pot sa mai scriu cate o fraza la teza de doctorat ... si sa nu-mi pierd laptele

heiiiiiiiii

mai vrem stiri

unde sunteti lume????

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca

Mergi la inceput

carmelly eu zic sa incerci luna asta asa
daca tot stii ca ai foliculi

sau asa simplu nu merge???
incearca poate te ajuta Dumnezeu si face o minune
eu tin minte ca la fiecare sfanta liturghie cand zicea preotul HARUL LUI DUMNEZEU PESTE VOI CU TOTI .... eu ma faceam ca luam harul si faceam semnul crucii imdiat peste burtica si ma rugam sa puna harul si la mine o viata acolo .... si iata ca a pus ...

Mergi la inceput