Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Fetelor si Cipicah,

Suflet FELICITARI din toata inima. Ma bucur pentru tine. Te tin minte tu esti aspirantele alea “vechi” care intre timp a ajuns pe lista mamicilor. Doamne ajuta sarcina usoara si sa ne mai scrii sa ne mai tii la curent cand mai poti.

Alrak draga mea cred ca te-ai grabit si ai facut prea repede testul de urina. Nici nu putea sa-ti iasa pozitiv e prea devreme. Eu zic sa-ti pui nadejdea in Dumnezeu si sa faci maine beta ca este mai sigur. Multumim pentru postare. Te pup.

Cami ti-am trimis pm. Te pup. Multa sanatate Alinei si voua multa putere

Oanka multumesc din suflet pentru incurajari. Sa te auda Bunul Dumnezeu. Sarcina usoara si sa ne tii la curent. Doamne ajuta !

Livsy ma bucur ca ai venit. Te asteptam cu drag de fiecare data ca ne scrii asa frumos.

Mamieea ma bucur ca esti mai bine. Bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine.

Va pe toate si va doresc o zi luminata

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Karla ...nu dispera poate e prea devreme..plus ca sure-check se pozitiveaza cel mai greu...fii tare...si ai incredere in Dumnezeu...el stie cel mai bine cand trebuie sa vina fiecare fiinta.
Eu am deja o zi intarziere dar mi-e prea frica sa fac un test... s-ar putea sa fie doar o dereglare din cauza problemelor pe care le-am avut...simt ca am imbatranit 5 ani in ultima luna..pierderea sarcinii,tata...dar nu ma las...cum f frumos spunea si duhovnicul meu mantuirea se cladeste pe multe lacrimi...asa ca merg mai departe, sunt atatia sfinti care ne ajuta sa ne ridicam si sa mergem incet-incet si dupa ce ne-am ridicat stau in urma noastra ca nu cumva sa cadem din nou iar daca se intampla ne ridica iar... stiu ca e greu pentru unele care incercati de foarte multa vreme..dar nadejdea in Dumnezeu, Maica Domnului si sfintii sai face minuni...
va pup pe toate iar la burtici cate unul in plus pentru puiuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALRAK

Doamne Ajuta!

Nu vin cu o veste buna. Nu am mai avut rabdare pana maine, la analiza beta si am facut un test sure check, care a iesit NEGATIV
Se pare ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, au considerat ca nu este nici acum, momentul sa devin mamica , dar eu imi doresc atat de mult ...

Multumesc mult de tot pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost alaturi cu un gand bun sau cu o rugaciune. Chiar v-am simtit langa mine.

Sa nu ne pierdem speranta ,ca Dumnezeu este mare si bun si numai El stie ce este bine pentru noi, pacatosii.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat si imi va da in continuare.

pentru toti cei aflati in suferinta sufleteasca si trupesca

tuturor si sa aveti o zi luminata

Doamne Ajuta!

Buna!

Cum au zis si fetele, poate e prea dvm pt test ,eu iti doresc sa fie POZITIV, daca la mine nu a vrut sa fie, m-as bucura macar la tine sa fie.
..si cand ma gandesc cat de usor am ramas la Ioana si la a 2 sarcina..si acum ..ma las in voia lui DUMNEZEU!..'faca-se voia TA'.

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

Karla scumpa nu dispera ca numa maine nu-i poimanine....Noi iti tinem pumnii miercuri din toata inima si ne rugam!Doamne ajuta!

cami nu te-am parasit... aici suntem si ne gandim la Alina

bine ai revenit Livsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

mai fetelor am avut un vis aseara eu eram gravida dar nu stiu in ce luna si ce bucuroasa eram ,si simteam copilul cum se misca in mine Doamne ce sentiment frumos si ii multumeam lui DD ca se poate si ma trezesc si am zis ca e numai un vis ,dar am fost toata ziua cu visul in gind ,asta e a doua oara cind ma visez gravida si miscind copilul oare ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

alrak rabdare ... daca nu e acum va fi data viitoare ... crede-ma pe cuvant ... rabdare si incercari si rugaciuni si bebe va sosi ...

mamieea si tu draga mea hai cu un test ... viata merge inainte ... capul sus si curaj sa faci un test

sandaa am trimis raspuns la pm

mie fetele mi s-au pozitivat testele imediat .... la 24 zile de la prima zi a aparitiei CM f vag dar mi-am dat seama caci nu se intamplase niciodata

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

fetele alina inca e intubata si se doreste sa i se schimbe tratamentul ... sa i se dea antibiotice mult mai puternice poate raspunde

nu stim ce s-a intamplat caci dupa operatie vorbea singura ... manca supita si ceva apa cu gura ei ... nu stim ce s-a intamplat de acum nu mai da aproape nici un semn vital ...

mi-a spus fratele meu ca misca partea stanga ... ca ieri a deschis ochii care ii implorau ajutor ... si l-a strans de mana ... deci l-a recunoscut imediat ....

offffffffff ce greu e sa fii constient in astfel de momente ....

offffffff ce greu e sa iti vezi sotia asa ....

l-am rugat pe adi sa fie tare .... a zis ca a pupat-o peste tot unde simtea ....

dupa ce am vb cu el la tel am plans o ora ....

doamne fereste de astfel de boli napraznice

DOAMNE INTARESTE PE ALINA SI SALVEAZ-O DE SUFERINTA ... FA-O BINE ... SI DA PUTERE SI LUI ADI ....

ALINAAAAAAAAAAAAAA TE IUBIMMMMMMMMMMMM
PUTERE DRAGA MEAAAAAAAAA

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Cami, cand citesc ce scrii aproape ca nu-mi mai vine sa scriu nimic, atat de mult ma intristeaza vestile pe care ni le-ai dat despre Alina. Poate ca totusi, nu foarte tarziu de acum incolo, Alina va fi bine; de tot ce suntem numai Dumnezeu poate ingriji, in mainile Lui stau toate. Sa speram ca e doar o incercare mai grea si apoi va iesi soarele. Te imbratisam, increde-te in Domnul - e usor de spus, stiu! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Suflet, asa de buna veste ne-ai dat!!! Iata ca ati primit un dar atat de frumos! Eu sper ca nu ma insel, tu faci parte dintre fetele care au tinut canonul parintelui Iordache, de la Biserica Sfantul Spiridon cel Vechi, Bucuresti? Si parca tot dumnealui v-a spus si ce nume sa poarte baietelul... Asa imi amintesc, te rog sa ma ierti daca m-am incurcat! Poate e bine, daca ai putin timp, sa mai povestesti asa despre primul copilas, sunt mult fete noi si poate unele vor dori sa ia si ele canonul de la parintele si sa-l tina, ma gandesc... Iti multumim ca ai revenit printre noi! Sarcina buna si un bebelus cuminte iti doresc!Iar pentru Bpogdan, sa fie sanatos si vesel! Te voi trece la gravidute, daca imi dai voie........

Dragele mele, probabil ca am scris rar de ati tras concluzia ca sunt in vacanta. Am fost mereu cu ochii pe voi Voi pleca joi dimineata pentru patru zile, dar mai vorbim pana atunci.

Va aduc o veste buna, am vorbit aseara cu Cristina (Criss_2081) si era bine. Nu a nascut, dar a spus ca o sa ne anunte. Va rog sa o pastrati in gandul si in inimile voastre pentru nastere usoara si pruncut sanatos. Cris, te asteptam!

Alrak, si eu cred ca te-ai grabit. Fa si testuletul BHSG maine! Noi ne rugam pentru tine si fii sigura ca Dumnezeu a vazut stradania ta!

Sandaa, iti multumesc din suflet pentru cuvintele bune! Esti o scumpa, ca de obicei!

Magdita, ma bucur ca ne-ai scris!

TUTUROR, va multumesc ca existati! Dumnezeu sa ne ajute sa-L iubim si sa intelegem cat mai bine, atat cat ne este dat, planurile Lui! Doamne ajuta!

Sunteti minunate si ma impresionati de fiecare data!

Mergi la inceput

livsy
unde pleci in concediu cele 4 zile????
nu zice ca vii la mare si nu vrei sa vii sa ne vezi.... ca nu te las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Of, cami...draga mea!! Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris...sa ii dea Dumnezeu putere Alinei, sa se faca bine, iar fratele tau sa treaca cu bine peste acest necaz...sa se termine totul repede si sa fie fericiti! Ma rog si eu pentru ei si sper ca in curand sa ne dai vesti bune!

Mergi la inceput