Rugaciune ortodoxa pentru a dobandi prunci (42)
Raspunsuri - Pagina 4

suflet spune:
Cami Antonia, tot spuneai ca am disparut toate, insa eu vin cu vesti: sunt insarcinata in 10 sapt. Bogdan are 1 an si o luna, este vioi, ager si-i plac muult cartile cu imagini colorate.Ce ironie:sa a#351;tept ani de zile un copil.... si acum sa vina unul dupa altul.Doamne ajuta!

cami_antonia spune:
DOAMNE CE FRUMOSSSSSSSSSSSSSS SUFLETTTTT
SA VA DE-A DUMNEZEU SANATATE SI VIATA LUNGA
MA BUCUR ENORMMMMMMMMM
SA AI GRIJA DE SARCINA SI DE BEBE
SI SA TE ROGI ALATURI DE NOI IN CONTINUARE
SA NE DAI VESTI DESPRE CUM E CU BEBE IN BURTICA SI UNUL MARICEL DE 1 ANISOR CACI SI EU VREAU LA FEL ....
DOAMNE AJUTA!
UITE CA MAI APAR SI VESTI NOI SI FRUMOASE
HAI SI ALTE FETE DIN LISTUTA CARE NU ATI MAI SCRIS DE MULTA VREME
VA ASTEPTAM CU VESTI
SI NU NUMAI
MONIMO TI-AM TRIMIS MAIL ...
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

monimo spune:
Doamne ajuta Cami! Sa ne spui indata ce sti cum evolueaza Alina..
Suflet..felicitari din tot sufletul meu de mamica aspiranta Sa fiti sanatoase si Maica Domnului sa va ocroteasca
Oanka80 bine ai reaparut iti simteam lipsa. Sa fi si tu puternica si sanatoasa cu rugaciunile tuturor sfintilor.
Alrak iti tin pumnii miercuri la beta (nu ma pricep la astea dar probabil e o etapa in FIV).
Doamne ajuta si sa nu uitam ACATISTUL SF NECTARIE in fiecare seara pentru toti bolnavii nostri.

monimo spune:
BINE AI VENIT Lianaalba. Doamne ajuta!
Pe lista o sa te treaca Livsky dar acum cred ca e plecata in vacanta daca bine tin minte. Cand revine o rugam sa te puna pe lista...
Poate ai mai citit despre rugaciune..serile la ora 21 ...ne rugam fiecare citind unul din acatistele postate pe prima pagina. tu alegi. acum in mod special ne rugam pentru mai multi bolnavi despre care poate ai citit in postari citind si Acatistul Sf Nectarie..
Nimik nu-i imposibil lui Dumnezeu.. Cred ca esti o femeie tare...sa nu disperi niciodata. Minunile se intampla in fiecare zi dar de cele mai multe ori suntem prea grabiti sa le vedem. Putem face atat bine in jurul nostru.. rugandu ne pentru altii.. ajutand.. fiind blande...si asa fara sa observam ni se implinesc dorintele. Bine ai venit inca o data si Maica Domnului sa fie cu tine!

ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
suflet felicitari pentru SAMBURELUL din burtica, sa creasca sanatos. Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa va aiba in paza Lor. Sarcina usoara.
cami multumesc pentru gandurile bune.
Alina, Adrian
monimo multumesc din suflet si tie.
Beta este de fapt prescurtarea de la BHCG - hormonul chorionic gonadotropin(hCG - Human chorionic gonadotropin).
Este o analiza de sange (BHCG) care confirma sarcina , de fapt pe acelasi hormon HCG prezent in corpul femeii insarcinate, se bazeaza si testele de urina.
Daca aceasta analiza este facuta , se poate afla daca esti insarcinate si daca sarcina este intrauterina sau este extrauterina.
Imi permit sa dau cateva detalii, poate sunt de folos cuiva, vreodata.
Un beta mai mare decat 1, indica prezenta sarcinii.
Acceasta valoare trebuie sa se dubleze de la o zi la alta intr-o sarcina normala. Daca azi este 50, maine trebuie sa fie cel putin 100.
In cazul in care aceasta valoare scade, atunci este vorba de o sarcina extrauterina sau de un avort.
In cazul in care apar dureri mari, dupa confirmarea sarcinii, sau nu se vizualizeaza in interiorul uterului sacul gamelar, se recurge la aceasta analiza pentru identificarea unei eventuale sarcini extrauterine.
Multe femei nu cunosc acest lucru si din pacate o sarcina extreuterina mai mare de 5-6 saptamani duce la pierderea trompei cu toate consecintele.
Daca o sarcina extrauterina, ar fi depistata in stare incipienta printr-o simpla analiza de sange BHCG,, prin anumite proceduri ( nu intru in amanunte) trompa poate fi salvata si astfel multe femei nu ar mai suferi in cauza pierderii trompelor, care mai apoi duc la inferilitate.
Scuze ca m-am intins cu vorba, nici eu nu stiam de aceasta analiza pana acum doi-trei ani , si cred ca poate fi de mare folos.
Poate sa fie facuta de orice femeie care doreste sa vada ,daca este insarcinata, este mai sigura decat testul de urina si nu este special legata de FIV.
In consecinta eu miercuri o sa vad daca sunt gravidutza , facandu-mi beta.tuturor si sa aveti o noapte buna
Doamne Ajuta!

cami_antonia spune:
fetele da unde ati disparut toate???
am ramas singura pe aici sa vb cu mine???
hei nu ma parasiti de tot si voi plssssssssssssss
alina inca nu e bine ... l-a strans pe adi de mana si l-a implorat prin privire sa faca ceva ... dar ce poate face el decat sa se roage si sa faca tratamentul???? e disperat .... incearca maine sa ii bage un antoibiotic mai puternic ... poate are alt efect ... sa vedem ...ce zic medicii ca ei decid ...
daca e cineva care ne mai poate ajuta financiar astept PM
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Livsy spune:
Buna, tuturor, dragele mele,
Ma bucur ca avem o fata noua printre noi, BUN VENIT, Diana, mare bucurie ne faci!
Si... o GRAVIDUTAAAAAA!!! FELICITARI, Suflet!!!!
Iata si vesti bune, dupa atatia nori si ploaie!!
O sa va rog sa aveti putina rabdare pana diseara - acuma am trecut in fuga sa vad ce mai faceti (ieri seara cand am incercat nu am reusit sa deschid pagina cu forumul, nu stiu de ce), dar in seara asta cu ajutorul Lui Dumnezeu am va scriu mai mult si voi trece si fetele noi in listute!
O zi binecuvantata TUTUROR!
Ne rugam pentru Alina! Doamne ajuta!

caciantoni spune:
Doamne ajuta!
dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.....
astazi este sarbatorit un mare cuvios....Sf. Nicodim Aghioritul autor al unor lucrari de ma re valoare.....
o sa revin cu un alt mesaj despre lucrarile Preacuvioasului Nicodim Aghioritul....

ALRAK spune:
Doamne Ajuta!
Nu vin cu o veste buna. Nu am mai avut rabdare pana maine, la analiza beta si am facut un test sure check, care a iesit NEGATIV
Se pare ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta, au considerat ca nu este nici acum, momentul sa devin mamica , dar eu imi doresc atat de mult ...
Multumesc mult de tot pentru sustinere si pentru ca mi-ati fost alaturi cu un gand bun sau cu o rugaciune. Chiar v-am simtit langa mine.
Sa nu ne pierdem speranta ,ca Dumnezeu este mare si bun si numai El stie ce este bine pentru noi, pacatosii.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dat si imi va da in continuare. pentru toti cei aflati in suferinta sufleteasca si trupesca
tuturor si sa aveti o zi luminata
Doamne Ajuta!

magdita spune:
Karla, poate e totusi prea devreme scumpa noastra. Au mai fost cazuri de teste nagative la inceputul sarcinii. Eu iti tin pumnii in continuare si ma rog sa primesti vestea cea mare. Iar daca nu e sa fie acum, cu siguranta va veni si ziua binecuvantata cand vei reusi
.
Cami, ne rugam in continuare pentru sanatatea Alinei
.
Suflet, felicitari si aici. Sarcina binecuvantata .
Alina
Adrian
Maria Alexia
Ileana , suspecta de sarcina extrauterina
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!