Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(31)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza...
ma intreba cineva cum i-a scos sange din vena..asistenta..foarte priceputa, initial a cautat vena..dupa ce a pus garoul..si abia apoi a bagat acul..a fost chestiune de masim 1 minut
rivali..ce concurs?ala de anul trecut?eu am primti anul trecut giarafa in 3 sapt:)
mai..papersul asta premium care..e super..e genul huggies..ala frumos..cu elastic..foarte fina hartia...super;sunt curioasa care va fi pretul in magazine

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

am luat si eu girafa anul trecut pentru Vlad, dar acum a mai aparut o jucarie si pe aia o astept
uite: http://www.pgbalkans.com/ro/pampers_loyalty.asp

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hahaaaaa...ce-ati mai balanganit Dragoanaaaaa.... Fain montajul si muzica. De dragoana nu mai e cazul sa spun, iar de Dragon nu e "voie"

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

N-am avut net ultimele 2 zile, astfel incat am kiulit din post. Acum m-am pus pe recuperat...
Ilinca, raspund abia acum, cand presupun ca faptul e consumat, dar nu pot sa ma abtin, ca sunt mare fan ouzo. Nu e tocmai o bautura slaba (40%), so nu cred ca merge prea bine cu alaptarea, dar un paharel mic nu o fi foc. La mama lui se bea amestecat cu apa si ia o culoare albicioasa, dar eu nu beau apa amestecata decat tot cu apa, asa ca... mai bine astept pana se inkide laptaria, pana atunci... cate-o bere... Revenind la ouzo, cred ca face bine la productie, ca e cu extract de anason. Asa m-am fraierit sa beau ceai de anason (nu pot suferi ceaiurile), gandindu-ma la ouzo...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Kea noi avem marsupie si o folosim. Cred ca am pus si poze la album cu Adelina, care e super incantata in marsupie, se uita in toate partile (cat poate). Uneori, ma cam doare spatele de la el... dar e foarte util in anmumite imprejurari.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ina, chiar ai aratat super la botez, iar tortul m-a dat gata!Fetelor, voi mai aveti linea negra pe burta? Ca a mea s-a mai dus, dar inca se vede foarte clar. Si are cineva probleme cu sanii lasati? Eu sunt un picut disperata...dupa ce ca erau mici, acum sa mai fie si lasati? Stiti vreun tratament minune? Daca nu stiti, macar amagiti-ma Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

chatonel delicios filmulet; dragonica mica e superba si cuminte pe deasupra. si tati e curajoooos, pai al meu abia il ia putinel in brate, cu frica, nici gand de jocuri din astea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce chestie, anamariame, de nu intrebai de linea nera io uitasem de ea, atata m-am necajit la inceput ca a ramas si acum nu mi-am dat seama ca a trecut decat fiindca ai adus tu vorba si am verificat.
Chatonel, ce tare montajul, m-am uitat de 3 ori...e...hipnotizant cu se balangane dragoana acolo...si mielul ala...ai de capu' meu, super tare tot. Fug ca tre sa fac manechiura la maica-mea, sper sa nu uit ce mai aveam de zis pana gat!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

vad ca v-ati spus of-ul cu "pagubele " de dupa nastere; eu vin puternic din urma cu vreo 7-8 kg in plus (si oricum, eram maaaaaaaare); mai nasol e ca acum am colacei pe burta, si eu nu am avut niciodata burta, si cele mai multe kg sunt pe pulpe la picioare si evident pe fund, care e acumaaaa..... cat casa, de fapt cat blocu';
si ce credeti ca starea de spirit e mai buna??? ma reped in cine nimeresc- cand le e lumea mai draga; ma simt complet, complet neatragatoare, eu care desi am avut ceva kg toata viata in plus ma simteam super sexi, si se vedea in atitudinea mea; intotdeauna am avut prieteni frumosi, si am fost curtata, sigur, eram si o fire foarte vesela si optimista; acum, vad ca nu-i inspir sotului nimic altceva decat un sentiment matern si ma simt ca naiba; m-am dus sa-mi schimb buletinul si cand m-am vazut fardata parca nu-mi venea sa cred, eram alta persoana; de obicei abia apuc 2 scutece, 2 pampersi, si niste haine de schimb, prind parul in coada... si ies afara cum nimeresc.. de obicei in trening.
ma simt vinovata ca ma vait ca sunt obosita, si a contribuit nitel si mami la sentimentul asta, cu povestirile din tineretea ei, cu fiertul scutecelor.... schimbat.... intors la servici... nici un ajutor. stiu ca ei aveau viata mai grea atunci... dar... chiar sunt obosita uneori, si as vrea eu sa cred ca e normal, tinand cint ca ajutor nu am aproape deloc; adica nici pana azi cristi nu s-a obisnuit cu bebe, sigur, a inceput sa-l mai tina 2-3 minute in brate, dar cam atat. in rest, ce mai sta cu el cand e cumintel, mai zornaie cate o jucarie , il mai pupaceste; e oricum mai interesat de bebe de cand a crescut si reactioneaza, gangureste, ii trage cate un sut; se vede ca-l iubeste mult, dar tot eu ma ocup de el; si de casa, cam tot eu, mancare... curatenie.... schimbat termopane (urmeaza runda 2, sufragerie, bucatarie si baie, abia ce terminasem de reparat in dormitoare); vad ca nu mai termin cu balamucu' asta, da' am zis sa le schimbam pe toate acuma, cat avem banii de la botez, ca cine stie cum o sa ne descurcam mai incolo

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Fetelor, incerc sa ma specializez in glitter grafics. daca vrei vreun model (am si alte modele) cu numele copilului (de ex pt pagina web) sa-mi spuneti.
Aici sunt cateva de www.glitter-graphics.com/gallery.php?ownerID=852033&filterID=0" target="_blank">exemplu.

La multi ani!
Robert Andrei
Damian Serban
Marina Alexandra
Albert Gabriel
Amalia
Radu Stefan
Petru

Deseara merg in club.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Fetelor, incerc sa ma specializez in glitter grafics. daca vrei vreun model (am si alte modele) cu numele copilului (de ex pt pagina web) sa-mi spuneti.
Aici sunt cateva de www.glitter-graphics.com/gallery.php?ownerID=852033&filterID=0" target="_blank">exemplu.

La multi ani!
Robert Andrei
Damian Serban
Marina Alexandra
Albert Gabriel
Amalia
Radu Stefan
Petru

Deseara merg in club.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

LA MULTI ANI si de la noi!!!

Botez si petrecere placuta fetelor care merg in uikend!
Ayla, distractie placuta la club!

DRagelor, multumim de aprecieri pentru film, dragonbella si tatibrosc!
Un pupic pentru fiecare de la noi trei!

Dyana, pai tati de broschito face de toate, mai putin da tzitzi, ca n-are

Pupam gasca!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput