Calendarul gradinarului vesel :- ) 9
Raspunsuri - Pagina 33
GeorgetaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martie Am pus poze din decembrie , cu zapada aia mare , sper sa se vada linkul, ca atata am modificat setarile... http://community.webshots.com/album/576285512aAhBbK Martie & Bebica & maimuta Sara |
Pastreaza-le ca nu stiu daca mai vedem noi asa zapada in curand.
A fost atat de multa ca din ce-am curatat de pe drum le-am facut copiilor un derdelus marfa! Ii facusem si poze dar nu mai stiu pe unde le-am descarcat.
Am mai pus si eu cateva poze cu luminitele de Craciun de pe casa.
Va rog aruncati o privire si www.alexav.ro/povestea-alexandrei" target="_blank">AICI
sau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146664
b.nica spune:
Gradinareselor,sa aveti parte de un an 2010 rodnic!
Hop si eu!
Roli, cred ca poti sa profiti de vremea de acum si sa-ti pui bulbi.
Eu am intarziat cu niste bulbi de "Glory of the snow"(Chinodoxa Forbesii) si de lalele ,le-am pus acum cateva zile in gradina dupa ce am indepartat frunzele;dupa plantare am pus frunzele la loc.
Sunt f. necajita pt. ca am pierdut "Iarba dulce",.
Nu stiu ce s-a intamplat dar s-au uscat ca la o comanda si un rozmarin curgator si o lavanda pe care le-am achizitionat in toamna.
Pt. ca vorbiti de stufat,mi-am luat"Ceapa ciorii"(Allium schoenoprasum) de la Kaufland si incerc sa o mentin la geam.Daca rezista pana la primavara am sa o pun in gradina pt. ca face si flori f. frumoase si este perena.Am si seminte de usturoi verde(Allium tuberosum);acesta face flori frumoase.
V-am dat si denumirile latinesti ca sa le puteti vedea pe Google.
huacin spune:
citat din mesajul lui lbelciug Haucin, ce haioasa esti cu ariciul! Sotul meu a gasit o data pe drumul catre casa un arici si l-a pus intr-o galeata ca sa-l arate copiilor. I-am dat drumul, dar daca mai vine (la primavara poate) il pastrez pt tine, ok? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
te tin minte,
huacin spune:
citat din mesajul lui martie Eu am gasit asta vara un arici in parcul Titan... era imens... ne-am batut 10 oameni capul ce sa facem cu el, era muscat de caini... in fine, la dr. veterinar a spus ca e sanatos, nu are nimic si ne-a sfatuit sa-l lasam inapoi in parc, ceea ce am si facut pana la urma. Si acum am in mobil nr. de tel. de la cei cu care ma tot sfatuiam ce sa facem cu el. Martie & Bebica & maimuta Sara |
va dati seama ca ma gasiti in parc atunci cand se incalzeste putin... glumesc, nu m-ar lasa inima sa-l iau daca as sti ca-i casa lui acolo, ca poate are pui, etc...
leeloo2004 spune:
Un an nou rodnic va urez!
Ma auto-declar o gradinareasa in devenire, asa ca am sa incerc, daca ma primiti, sa "dau" mai des pe aici pe la voi, in speranta ca o sa pot "fura" ceva cunostiinte in ale gradinaritului! Am mai postat eu de citeva ori aici, dar vine primavara si abia astept sa incep lucrul la gradina.
Noi ne-am mutat de curind la casa, respectiv in decembrie anul trecut - si avem aici o gradina destul de mare pe care inca nu am apucat sa o amenajez decit intr-o foarte mica masura in toamna. Deocamdata astept primavara sa vad daca mi s-au prins cei 4 pomi fructiferi, bradutul mai mare - un picea pungens dar nu stiu de care ca doar atit scria pe eticheta - (mai am si 4 braduti coreeni care eu zic ca s-au prins deja, sunt puieti si i-am plantat in octombrie, acum arata foarte ok), lemnul ciinesc plantat pentru gard viu (in spate am un gard din sirma, nu-mi place ca se vede prin el si ne-am hotarit sa-l dublam deocamdata de un gard viu, doar ca e foarte lung si nu am avut bani sa plantam pe toata lungimea lui...) si evident daca bulbii de plante de primavara vor iesi si vor inflori (o parte din ei deja intrasera in vegetatie din cauza vremii foarte calde din noiembrie...) si inca citiva arbusti ornamentali, tot puieti pe care i-am plantat pe linga terasa.
Stiu ca cel mai bine ar fi fost probabil sa gasesc un arhitect peisagist insa, sincer, nu am banii necesari si apoi m-am gindit ca atita placere sa am si eu...sper doar sa nu fac gradina varza...
So, sunt cu ochii pe voi si cu urechile pilnie...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Martie - foarte frumoase pozele cu gradina ta in plina iarna! Imi place ca ai amenajat si loc de joaca, asta vreau sa le fac si eu piticilor anul asta - as vrea un tobogan, doua leagane (sa nu se certe!) si o groapa de nisip (poate asa mai scap de gramada imensa de nisip care mi-a ramas in curte de la terminarea gardului...).
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Tala spune:
am primit catalogul de la siebertz.....................si simt ca innebunesc de pofta. Insa m-a cam ingrijorat Bnica cu plantele care n-au rezistat, luate la ei (ma rog, nici preturile nu sunt f prietenoase).
Ce zici Bnica, mai comanzi de la ei?
Leeloo bine ai venit! In privinta locului de joaca, noi am facut o casuta suspendata, astfel incat dedesubt este groapa cu nisip (ferita de soare puternic vara) - si intra ceva nisip, asa ca vei scapa de el fara probleme.
Sotul si baietelul meu au in plan ca in primavara sa construiasca un telescaun in curte (sotul zice ca e usor - asa o fii)
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
GeorgetaR spune:
Leeloo, bun venit! Si noi am facut singuri un loc de joaca cu casuta suspendata, tobogan si groapa de nisip. Si leagane, care deocamdata sunt sus in casuta dar vor fi in final in lateralul constructiei.
Gasesti poze la semnatura in albumul "casuta piticilor" daca te intereseaza. E inca neterminata...desi am inceput-o acum doi ani .
Tala, pune si tu, te rog, poze cu casuta voastra, poate ne mai inspiram si noi.
Va rog aruncati o privire si www.alexav.ro/povestea-alexandrei" target="_blank">AICI
sau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146664
b.nica spune:
citat din mesajul lui Tala am primit catalogul de la siebertz.....................si simt ca innebunesc de pofta. Insa m-a cam ingrijorat Bnica cu plantele care n-au rezistat, luate la ei (ma rog, nici preturile nu sunt f prietenoase). Ce zici Bnica, mai comanzi de la ei? Leeloo bine ai venit! In privinta locului de joaca, noi am facut o casuta suspendata, astfel incat dedesubt este groapa cu nisip (ferita de soare puternic vara) - si intra ceva nisip, asa ca vei scapa de el fara probleme. Sotul si baietelul meu au in plan ca in primavara sa construiasca un telescaun in curte (sotul zice ca e usor - asa o fii) mamica de sef mic (08.09.2006) Bucurie! |
Tala,vrei sa vezi pe cineva verde de invidie!Eu sunt!De ce ti-au trimis tie catalogul si mie nu?
Am lista deja facuta.
Hai sa ne consultam pe PM sa vedem ce merita si ce nu!
b.nica spune:
Casuta lui Georgeta pt. copii este spectaculoasa.Am admirat-o de cand ne-a postat-o.Am sa fac si eu la tara ceva asemanator.Georgeta nu trebuie sa cer patent pt. ca eu trbuie sa adaptez casuta conditiilor mele.