Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

dragele mele, va multumim foarte mult pentru urari! nici nu imi vine sa cred ca am fata de 6 ani! sunt foarte emotionata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piolica concediu placut!

amik sa-ti traiasca printesa!!! e tare frumusica m-am uitat si eu la poze acush e bobocica la scoala asa-i?

luminita mi-e ciuda ca nu e emoticonu ala de pe mess care te imbratiseaza ca ti l-as trimite de 1000 de ori

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

piolica chiar iti sta super. Traiasca coafeza!!!

andy.p

andreutac si inca nu ai vazut poze cu Matei la 9-10 luni. Sunt identici!!! Toti vecinii imi spun asta... Nici daca vroiam nu faceam gemeni fata baiat ..... la 4 ani distanta!!

amik la multi Ani Alexandrei!!! sa fie sanatoasa!!! sa te bucuri de copii tai!

babytza stiu ca nu am nimerit ziua, dar de atunci ati fost la interpretarea analizelor. Cum e mami??

Noi suntem OK, daria a fost foarte maraita astazi, eu tot astept de vreo 3 luni sa-i mai dea dinti, caci avem 2 de la 6 luni si de atunci nimik!! De data asta parca sunt fff umflate gingiile de sus, cred ca chiar ies... In rest de dormit doarme, de mancat mananca, nu pot sa ma plang.

Va doresc o noapte linistita!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci, e un facut, nu stiu cum/de ce se intampla, dar se intampla, daca ma bucur putin ca mananca Gruia mai bine, o luam de la capat cu mofturile ... azi iar a fost o zi grea ... Insa nu mai sunt asa disperata, doar ca ma bucuram si eu de ceva relaxare pe subiect. Probabil ca e de la dintii de sus, mi se pare gingia inflamata si rosie, e putin mai apatic decat de obicei, iar in seara asta chiar a plans multisor ..

babymom, daca tot esti la 'consulatii', imi spui si mie, te rog, cu ce as putea sa-l dau pe Gruia la axila .. i-a iesit o ciupercuta, probabil de la antibiotic?

Lumi, mi-e inima asa grea cand ma gandesc la tine

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lumi o mare-mare-mare imbratisare pentru tine.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
babymom, daca tot esti la 'consulatii', imi spui si mie, te rog, cu ce as putea sa-l dau pe Gruia la axila .. i-a iesit o ciupercuta, probabil de la antibiotic?

Nerantula, dermatologia nu e punctul meu forte, dar cred ca orice crema cu antimicotic e buna - ex. Nizoral, Nidoflor. Pt. mai multa precizie, mai bine consulta un dermatolog. Din experienta mea de mamica nu pot sa zic nimic, ca n-am avut probleme de astea.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Nikolee Te rog mult scrie-ne de printzesa ta ..pleaseeeeee

aparat aerosoli Si eu votez pentru LAICA ...e micutz,silentios..si Stefan l-a acceptat foarte usor...(ei bine... am inventat nou o joaca de-a astronautii)

babymom Felicitari pentru dintzisorii noi ..ce rapizi au fost

lumi Nu iti mai spun nimic..ca ma gindesc ca ti-e foarte greu ...dar sa stii ca imi pare rau ca nu te-am sunat mai devreme...macar cu o zi..altadata sa imi fie invatatura de mine

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

SUPERDIETA continua....... Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Babymom, cu scutecele refolosibile nici eu nu sunt prietena. Numai gandul sa stau sa le spal ma face s-o iau razna, eu amintindu-mi cum fierbeam scutecele alora mici (po parte din fratii mei nu fac parte din generatia pampers). Scutecele astea de unica folosinta sunt dupa mine cea mai cea invetntie dupa pilula contraceptiva. Vorba alor mei, cu asemenea enhancementuri ca acum ti-0-e si drag sa faci copii. Oare ii tenteaza un numar 7? Cred ca au inceput sa creada ca se pricep...

Ramo, asa zic si io - scutecele de unica folosinta sunt o mare inventie; iti usureaza mult munca de mama. Dar si cand te gandesti la cati muuuuntzi de scutece se aduna... si nu sunt biodegradabile ...

Mai, ai tai probabil vor sa puna in practica toate ideile astea moderne de crescut copiii, cu care te vad pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

O intrebare pentru Babymom dar si pentru cine se mai pricepe. Azi m-am dus sa fac o radiografie la o masea si nenea de acolo m-a intrabat daca sunt gravida sau alaptez. Am zis ca numai alaptez (din an in paste) si mi-a zis ca sa ma mulg si sa arunc laptele, sa nu il dau la bebelina.
pai cum mai frate, e laptele iradiat?

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Irina, e o... prostioara. E drept ca radiatiile se acumuleaza, dar nu doar la nivelul laptelui, ci in toate tesuturile, si... nicidecum nu elimini radiatiile daca te mulgi si arunci laptele. Ma si umfla rasul.
Asta e sora cu alta situatie: cand vine radiologia la noi in sectie, la terapie intensiva neonatala, cu aparatul portabil, dupa ce se face expunerea, asistentele deschid ferestrele "sa iasa radiatiile"

Mergi la inceput