Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, acum am sosit de le radio. Am avut niste emotii teribile. Noroc ca emisiunea a fost inregistrata si nu in direct. Se pare ca realizatoarei i-a placut tema si vrea sa initiem o serie de emisiuni dedicate cresterii si ingijirii nou-nascutului/sugarului. Eu zic ca e bine, ca poate mai educam po****tia sa nu mai vedem scene ca cea descrisa de Andreea in parc.

Eva, tare-mi place mutritza ghidusa a lui Luca-Noah!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica
Si totusi, insist sa spun (in contradictie cu concluzia Adei la discutia despre ciini, care ma bintuie si acum) ca NU ASTA E ROMANIA.

Nausica, te bantuie dicutia despre caini sau concluziile Adei? Ca mie imi trec fiori reci pe sira spinarii cand ma gandesc ca poate are dreptate si poate... asta e Romania...

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dragelor,

azi ne-am intors si noi de la o baie in mare ca atat am apucat cu vremea asta capricioasa.

Am vazut ca e bolnavioara Karinutza pisicuta si tare ne-am intristat. Mamicule, imi pare tare rau si sper sa va faceti repede bine. Va pup si multa sanatate.

Luminita, inca nu mi-a iesit din cap mesajul tau. Sa stii ca ma gandesc la tine, la voi sa va fie bine. Te imbratisez cu drag.

300
, inca nu am apucat sa citesc cum ti-a fost azi in prima zi de munca dar sunt sigura ca o sa te descurci minunat.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

CosmyB, felicitari pentru licenta!

Eu sunt mai babataie ca am si uitat cand am dat licenta.

Carla, daca bubitele sunt micute, ca o gamalie de ac si un pic rosii si se simt la mana usor sunt de la caldura. Eu am inceput sa-i fac cate un dus in timpul zilei mai ales ca acum se misca mult prin casa si aduna toate alea dupa el. Vad ca la mare i-au disparut. Poate de la briza sau poate ca s-a mai racorit un pic de la ploile astea. Pupam baiatul zvapaiat.

Babymom, u are the best!

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a

Mergi la inceput