Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (154)
Raspunsuri - Pagina 21
babymom75 spune:
Fetelor, acum am sosit de le radio. Am avut niste emotii teribile. Noroc ca emisiunea a fost inregistrata si nu in direct. Se pare ca realizatoarei i-a placut tema si vrea sa initiem o serie de emisiuni dedicate cresterii si ingijirii nou-nascutului/sugarului. Eu zic ca e bine, ca poate mai educam po****tia sa nu mai vedem scene ca cea descrisa de Andreea in parc.
Eva, tare-mi place mutritza ghidusa a lui Luca-Noah!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nausica Si totusi, insist sa spun (in contradictie cu concluzia Adei la discutia despre ciini, care ma bintuie si acum) ca NU ASTA E ROMANIA. |
Nausica, te bantuie dicutia despre caini sau concluziile Adei? Ca mie imi trec fiori reci pe sira spinarii cand ma gandesc ca poate are dreptate si poate... asta e Romania...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
cristineescu spune:
Dragelor,
azi ne-am intors si noi de la o baie in mare ca atat am apucat cu vremea asta capricioasa.
Am vazut ca e bolnavioara Karinutza pisicuta si tare ne-am intristat. Mamicule, imi pare tare rau si sper sa va faceti repede bine. Va pup si multa sanatate.
Luminita, inca nu mi-a iesit din cap mesajul tau. Sa stii ca ma gandesc la tine, la voi sa va fie bine. Te imbratisez cu drag.
300, inca nu am apucat sa citesc cum ti-a fost azi in prima zi de munca dar sunt sigura ca o sa te descurci minunat. 
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
cristineescu spune:
CosmyB, felicitari pentru licenta!
Eu sunt mai babataie ca am si uitat cand am dat licenta.
Carla, daca bubitele sunt micute, ca o gamalie de ac si un pic rosii si se simt la mana usor sunt de la caldura. Eu am inceput sa-i fac cate un dus in timpul zilei mai ales ca acum se misca mult prin casa si aduna toate alea dupa el. Vad ca la mare i-au disparut. Poate de la briza sau poate ca s-a mai racorit un pic de la ploile astea. Pupam baiatul zvapaiat.
Babymom, u are the best! 

Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a