Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Simonix spune:
Ah, si poze de la mare si de la vara belgiano-olandeza
http://picasaweb.google.com/poze.robert/Seaside#
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Reallaura spune:
S-a dus Bogdan la protectia copilului sa ia aprobarea pentru cresa, Mircea nu se simtea bine si l-am culcat.
MIhaser m-ai terminat cu pozele din Croatia!! In primul rand ca imi place de aia mici de nu se poate, se vede ca s-au simtit bine. CUm dorm in masina!!! Pai Mircea nu sta in scaun neam, urla, tipa si trage de mine...d.ar sa-l las singur in spateIl astept pe B sa vina sa i le arat, poate imi dai si mie pls pls detalii pe pm unde ati stat si ce circuit ati facut! Merci mult
Simonix ma bucur ca v-ati simitit bine la Alra si ca a venit mami tau sa te apuci serios de shopping...mama ce as mai vrea si eu...nu ma mai satura Dumnezeu! Eu gata, m-am apucat de bb2, sa vedem cand vine. Pai cu criza asta oricum nu vreau sa ma intorc la job.altfel mai asteptam macar 1 an, dar asa nu se mai poate. Asta e. Si eu ma gandesc la credit, la 3 camere, dar nu am de ales. Sper sa -i mearga bine lui MIRci si cu cresa si mergem inainte.
Cu mancarea...nici noi nu am avut niciodata probleme. Am mai fost la bulgaria la nessebar si mi-a placut atat de mult incat mi s-a parut o solutie acum, cu astia micii. Nu ma gandeam ca la hotel de 4 stele patesti asa ceva! Bogdan si asa mi-a facut tam tam ca mergeam de 10 ori in Grecia cu banii astia! Asta e.
DAnicris
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
Reallaura spune:
SImonix ce frumoooos...mi-e un dor de Olanda, de Belgia, cu aerul ala curat si nori, si placut pentru plimbat!! Mi-au placut si comentariile, desigur
cleo78 spune:
am incercar sa sun mai devreme pe Inais si mi-a dat ton de ocupat :(
stiti ceva de ea?
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adriana_78/Adriana_78.jpg)
Adriana_78 spune:
Fecian, si eu ti-am admirat pozele - pare ca v-ati simtit bine in vacanta.
Imi place ca arunci mereu cate o fraza/propo asa "forumul asta si-a pierdut farmecul!"
Pt. tine poate, mie imi face placere sa citesc/scriu si - da e normal, ce unul considera frumos, celuilat i se pare poate urat.
Cat de monoton ar fi sa fim toti la fel...
Laura, e bine ca ati iesit la mare, sunt convinsa ca lui Mirci i-a placut, naspa cu voma si diareea, din pacate asa e cu copil, nu stii ce te asteapta.
E nasol ca nu-l inveti in scaunul de masina - libertatea asta a copiilor in masina ... cred ca numai in Ro. e asa. Sotul se cruceste cand vede copii mici "zburdand" fara centuri prin masinile parintilor. E de ajuns o frana mai puternica si-l dai cu capul de geam/scaun sau mai stiu eu ce. Dar fiecare face cum crede - la noi in Ro functioneaza "nu mi se va intampla tocmai mie"
Chiar spuneau la radio de romanii cara s-au ales cu amenzi prin tarile europene , ca n-au respectat diferite reguli - de ex. in Austria daca copilul nu e in scaun de masina poti primi pana la 5000 euro amenda
Mihaser, unde anume ati fost in Croatia? F. frumoase pozele si puiutii
Frumos ca Simonix s-a plimbat - si fara bebe! mai, mai - vreau si eu in Olanda/Belgia
Belleane, promisesem ca iti spun de inghetata - a iesit delicioasa.
Prima data am facut de capsuni, fara zahra - si pt. niste mancatori de dulciuri ca noi, ni s-a parut cam fara gust, dupa ce i-am pus zahar, s-a schimbat treaba.
Cea de ciocolata alba cu nuci a fost buna si cea mai cea a fost de banane cu bucati de cioco (gen straciatela). Delicioasa!!
Si f. usor de facut
O sa mai probam de pepene si de cioco
Adriana
emycor spune:
intru si eu sa semnez condica
am vazut poze cu copilasi prin parcuri, prin nisip, prin concedii.....imi pare rau de problemele surorilor , din bulgaria......aproape ca mi frica....ca in august mergem si noi la Ralitsa....sper sa nu avem neplaceri.
felicitari cleo pt disertatie!
andrada pe Tiberiu sa se faca bine!
fetelor!!!!!! bb2??????? curajoaselor!!!!!!!
despre noi ce sa zic.....suntem un neastamparat....alergam toata ziua, ne cataram (am inv sa ne urcam si sa coboram din pat), ne ingropam in nisip ori de cate ori avem ocazia, ne lace si mai mult combinatia de apa si nisip; papam binisor,piureul de legume cu carne in diverse combinatii, dar cam facem mofturi cand ii dau 'diverse' in bucatele, avem 8 dintisori si cred ca urmeaza ceva maslute ca isi baga degetelul pana in spate in gurita......dormim foarte bine...de la 9-10 pana la 6.30 cand bem lapticul si apoi pana la 9 dimineata.
...am aflat ca trebuie sa ma intorc cu cateva luni mai repede la scarbici....asta e!!!! vine bb si la colega de servici ( ce emotii!)
no, cam atat!
va pupam!
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.com/emycor/RARES1AN#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
MsBB sa fii vesela si fericita alaturi de puiul tau si sotiorul tau. Scuze ca n-am urat ieri, dar m-au apucat niste experiente cu netul de acasa si mi l-au blocat. Oricum astazi am servit cafeaua, berea, sucurile si restul.
Azi am vazut o gramada de poze. Nici nu mai stiu cate si ale cui. Oricum toate au fost super.
Am auzit de patania lui Tiberiu. sper sa se faca urgent bine. A mea cea mare s-a lipit de o veioza zilele la umar. Avea ditamai umflatura. Noroc ca aveam in casa Oximed care a fost super. Au astia mici o putere se regenerare a pielii formidabila. Important este sa nu se infecteze. In rest, sanatate maxima.
Si am auzit si de pataniile surorilor Laurita si Simona la Bulgari. Pup copilasii bolnaviori, mamici&tatici si le urez: Sanatate maxima. Noi am fost acu cativa ani si ne-a placut si n-am avut nimic. Vreau si eu detalii despre aspirator dupa ce-l folosesti. Bafta la bb2 Laura. E super sa aiba copilasii virste apropiate. E mai greu dar o sa iubesca mult.
Adriana78: Vreau si eu masina asta de inghetata. Imi poti da detalii: marca, model.etc?Facem fabrica de inghetata acasa.
Eu nu mai stiu ce mai am de zis. Spun doar ca nu mi se pare ca forumul si-a pierdut farmecul.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959
cleo78 spune:
calc si ma uit(ascult) la o emisiune pe discovery:
"best advice for the babies: don't listen the others advices"
despre pro/contra scaun de mashina: legea e asha (hai ca tot o stiu, ca la teorie iau carnetul, la practica ma kk pe mine): pana la 1.40m copilul trebuie sa fie in sistem special de centuri, aprobat.
Sa va explic prin formule cum la frana copilul devine proiectil? (cu cat e masa mai mica, cu atat zboara mai bine..)
sau mai bine sa va explic cum a ajuns copilul colegei de munca pe asfalt si apoi in coma la Bagdazar?
asta m-a convins: urla Mara, dar.... scaunul e scaun.
edit: am gasit langa casa un salon unde fac impachetari cu namol si termocuverta. 50 roni shedinta. Ce ziceti de pret? Macar 5-6 shedinte sa fac...tin si cura, beau si apa.....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Buna fetelor si din partea nostra.
Buna e un fel de a spune. O zi foarte naspa ptr noi, in ciuda faptului ca a mancat foarte bine bebeluna azi, este nestamparata rau de tot. Si foarte nervoasa doamnelor! Am vrut sa merg la psta si pe la mijlocul drumului au apucat-o niste pandalii, a trebuit sa ma intorc inapoi. In fine, asta e temperamentul, personalitatea ei, trebuie sa ma obisnuiesc cu ea. Si urla cand o apuca, desi nu plange maaaaraaaie asa prosteste in continuu, imi vine sa ma duc in padure, DAAAAR sunt foarte ZEN fetelor, nu am zis nimic decat vorbe de linistire (care nu functioneaza aproape deloc, vede ca vreau sa o linistesc si face mai rau).
Asaaaa, bineinteles ca nu vrea sa doarma, face ca in duminica aia (sau sambata, nu mai stiu ce era) totul e ok, pana cand vede ca vreau sa o culc si atunci incepe balamucul, urlete, plansete, nici ceai nu a vrut, nu stiu ce sa mai ma fac. Sunt si singura, mereu sunt singura eu cand imi e mai greu. In fine, ce sa mai zic, ca iar m-au apucat bazdacii.................. Atat ca m-au apucat doar pe interior, macar atat, nu-i mai las sa iasa sa sperii fata si mai rau... Acum a venit la mine si ma trage de mana plangand. Of...
Sper ca iasmi e mai bine, pupam pe inais de incurajare. Am vazut ca Laura s-a apucat de bb2, felicitari, ei ce sa mai zic, vreau dar uite ca n-am niciun ajutor din nicio parte, nimic, doar probleme. Mama mi-a zis de dimineata ca are niste ameteli si nu se mai duce la doctor, trebuia sa mearga la dermatolog sa faca o biopsie si s-a reprogramat ptr maine, si i-am dat mesaj sa o intreb mai devreme daca mai are ameteli si m-a sunat sa imi vad de treaba mea...
In fine...
Cam atat fetelor, nimic deosebit din partea noastra...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Reallaura spune:
Adriana, Cleo aveti dreptate cu scaunul demasina. Nici Bogdan nu suporta sa-l tin in brate. si ea adevarat si cu mentalitatea asta tampita, nu mi se intampla tocmai mie. Nici nu vreau sa ma gandesc cum a fost cu copilul colegei lui Cleo
Mai fato, tu ce ai cu impachetarile???Pai tu esti om de impachetari??? Ca vad ca nu te potolesti!!
Ylari scumpa, cum adica sa-ti vezi de treaba ta, ce vrea sa zica??/ca o deranjezi???sanatate multa mamei tale si copil mai linistit!!!
Belleane vai biata de ea, acum e mai bine cu arsura???