Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, am admirat-o so eu pe fifitsa.

Felicia, de ce esti asa suparata? L-am admirat pe Gabriel cand te-am citit la un subiect postat la 1 sau 2... si ai o poza cu Gabriel pliin de mancarica pe gurita... e un scump! Poza e mai spre sfarsit... sa nu mai fi supi.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Andrada, ce faza nasoala! bietul Tiberiu si bietul sot! cred ca s-a speriat si el ingrozitor!
Bine ca nu e o arsura mai grava - pielea lor se regenereaza

Simona, bine ati venit! multa sanatate, sa va treaca repede boala!

Si verisoara mea a fost la bulgari si s-au pricopsit la fel cu o enterocolita sau ce-o fi fost, cu voma si diaree.
De obicei de la schimbarea apei, legume, fructe nespalate bine/fierte prost

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelot
Am mai rasfoit si eu forumul, cap asta.
Andrada, ooof, ce patanie nasoala, si Sis a bagat piciorul intr-o oala cu apa clocotita cind era micuta, a stat apoi cu el in gips si in carucior citeva saptamini...desi era maricica pt carut.Bine ca fata e curata.
Fecian, v-am vazut si eu pozicile, foarte frumoase aventuri ale lui Bitzu si el e tare simpatic!Intr-adevar se scrie mai putin pe forum, sunt mai putine fete active dar asta e doar din lipsa de timp...Poate cind om incepe serviciile sa reusim mai mult de acolo s ascriem..nu stiu, cu copilasii e greu sa mai fii mereu pe faza aici.
Adriana, noi am zis ca anul viitor mergem in Grecia, nu mai vrem Bulgaria...Sunt prea multe cazuri de enteroviroze acolo...
Alina_anto...deci asa cu SIs...hihi Imi pare rau d ecamera foto

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

sa tinem cura cateva diminetzi, pana un de ziua lor fecian si iulia.

deci welcome bec. mai stiu si io 2 cazuri de enterocolita adusa de la bulgari. De aceea am avut emotii cand am fo la turci - dar acolo am mai vb cu 1 mamica la intoarcere, si nu au cules nik, nici copiii care i-am cunoscut pe plaja nu erau cacaciosi.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Neatza,va citesc d la cafea.am facut bagajele,am luat micul dej,im 20 min plecam. Abia astept sa ajung ac. LAURITA, welcome bek! Imi pare rau k v-ati intors bolnaviori. Gata,poate mai intru d p drum, dc ma lasa fatuca.dc nu,d acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ne-am intros si noi ieri. CU o zi mai devreme. Am facut toti 6 – mari si mici, cu exceptia lui David- o indigestie urata de la ce am mancat la restaurant la Laguna Garden, mama lor!. Ieri pe drum mi-a vomit de 2 ori, adica tot ce i-am dat, ultima data doar ceai de menta, prima oara sticksuri si ceai de menta. CU o seara in urma, ploua, era furtuna, Mirci vomitase, luasem toate cearceafurile de pe un pat si ne intisesem toti 3 pe cealalt, iar Mircea voma in gol ca nu mai avea ce, dar stomacelul lui avea niste spasme, de ma si speria, se scula plangea, il plimbam prin casa, a fost horror. Asa am plecat de la bulgari. Bine ca nu mai aveam de stat decat o zi. Si abia il facusem bine, am plecat raciti, in seara dinainte de plecare am inaugurat supozitoarele cu eucalipt de la Simonix O pe aceasta cale!
E greu cu copilul in deplasare ce mai!
Alysh ma inscru in clubul admiratoarelor. EU sunt mereu 2 pasi in urma lui Mirci sa nu pateasca aia, sa nu faca aialalata, sa nu, sa nu. Nu stiu cata libertate ii dau. Dar, ca si Socrate constiinta nu ma lasa daca pateste ceva, pentru ca deh, sunt prapastioasa si ma gandesc la toate altea Sunt curioasa cum te-ai descurcat cu Vladi la cort, pentru mine a fost greu si asa, cu toate alea prin casa, aspiratorul de acasa, aparatul de aerosoli, etc. Hai te astept sa vii sa facem serata chinezeasca!!
Inais imi pare rau de problemele cu Iasmi cu asa zisa otita, cu gatul rosu, cu greva foamei. Va inteleg prea bine din pacateLa multi ani pentru aniversarea casatoriei, vad ca te-a tinut minte Doloress
Andrada sanatate lui TIberiu. Bine ca nu au fost arsuri mai puternice, bietul sotul tau, ce trebuie sa fie pe el!!! SI eu m-am ars pe picioare si am mers in carut o vreme, desi aveam vreo 4 ani! Si acum imi amintesc ce rusine imi era in carut…si cum stateam la tata in brate si ma uitam pe geam multi
Simonix Sanatate lui Robert…mama ce tinere de minte a avut vizavi de doctor, te uimesc copilasii astia!hai ca am ras la faza cu “m-a enervat Robert de-mi venea sa-mi leg trompele”! Avem noroc ca uitam repede momentele astea. HAi scumpa cu analizele si acidul folic!! Imi fac si eu programare la MEdicover pentru setul complet de analize de sarcina. TOtusi, am inceput déjà lucrul la bb2!! Da Doamne sa vina sis a vina sanatos!! SUperbe pozele cu tumbelinul de Belgia, cum era de asteptat. VAd ca déjà are semen de buna purtare pe nasuc! Ce imi plac pozele cu Robert si burtoiul!! Cum le-ai facut???ma documentez si eu pentru viitor..[#61514;] Ah, vad ca si tu planuiesti la fel!
Micaela ce poze frumoase la pescuit!! Arata foarte bine DAria imbracata sport in barca, gata de treaba!
Miss foarte bine ii sta lui Davidelul tuns! Seamana leit cu tine – cu exceptia okilor, e superb!
Adriana ca te-ai gandit la noi! Asta cu masina de inghetata e tare! M-as face de 100 de tone!
Cleo felicitari pentru dizertatie! Imi pare rau pentru telefon insa! Asta e! Mara snu ina fie sanatoasa. Am vazut pozele…e o frumoasa! Cat despre burta…si la mine e mai flasca asa carnea, dar ce sa facem..c.red ca dupa bb2 expir!
MsBB in afara de experienta neplacuta de la sfarsit, la mare a fost f bine, mancarea parea buna [#61514;], vremea buna, Balcikul minunat – mi-a placut mai mult ca Versaille-ul!-, Mircea se obisnuise cu apa si dadea si el din picioare in colacelul lui…unde la inceput statea cocotat pe noi cand il duceam in apa. NU a fost asa indraznet la inceput cum aud de la alte fete Ylari, Adriana. EU ma bucur ca am fost, chiar daca am plecat cum am plecat, pentru ca a vazut alte lucruri, stiu ca isi dezvolta imaginatia mult daca pana la 3 ani il pui in diverse situatii asa ca eu cred ca am facut bine. Si pentru aerosoli etc. LA soare nu a stat f mult, l-am dat cu crème si l-am lasat sub umbrella in piscine sau in nisip. Ah, si de nisip a facut circ la inceput. Nu i-a placut senzatia… LA multi ani sotuIui! MIsto cadou cu undita, ca tot e pescar!
si tie, sa fii sanatoasa, fericita, Andra sa fie sanatoasa sis a aveti parte numai de moment frumoase!!
Aelita ce poze frumoase, una si una! Ce copii frumosi ai si ce-mi place camera lor!
Gabitzule buna treaba cu shoppingul de cum a venit bona! Cred ca tanjeai dupa asa ceva…as maid a si eu o tura la magazine prin Bucuresti, nu am apucat de cand cu reducerile ca am tot fost plecati in cocnedii… Super ca l-ati dat pe Andrei la inot!
Doloress asa suntem si eu si sis, avem genul asta de fire, nu pot sa ma supar prea mult nici pe cei care merita, dar sa stii ca nu imi pare rau. Mi-a parut intr-un timp. Ziceam ca sunt bleaga, fraiera. Dar mai bines a fiu asa pentru ca asa sunt multumita sufleteste.
Cenia frumoase poze de la ocean! Frumosi si mari s-au facut puii tai!
Lorich iubita, DUmnezeu cu voi sa fie bine!!!
Desiree frumoase poze cu Victoria! Mama ce de spuma ii faic in baie…eu nu pot, ca tot soarbe din apa aia si abia il opresc Cat despre greva foamei, nu or fi dintii???
Magdone ce tort a avut Olivia! S-a facut foarte mare…voi care puneti poze mai rar ma socati, vad dintr-o data copii mari! Cea care sta cu tine pe canapea e sora ta geamana, ca prea semanati!!Vad ca si celeleate fete te-au intrebat!
Danicris sanatate mult alui Vladuc!
Belleane noi tocmai ne-am luat aspirator cu filtrare in apa, de la Zanussi, e micut, usor de manevrat! Inca nu l-am folosit, dar in 2-3 zile iti spun cum e!
Ca-eric bine ati venit. Foarte frumoase pozele, toate 3 albume, voi toti 3 sunteti frumosi!
Getuta
Fecian frumoase poze, ma bucur pentru aventurile frumoase din Romania si pentru cat ati vizitat!Mi-au placut alea cu urmele pasilor in nisip, misto idée!sa va fie de bine si dezmotul!
Ylari Eva sa-I treaca repede buzica. Cu facultatea…eu te sustin!!! E o idée buna, o sa fie mai greu cu Eva si bb 2, dar se poate!! Ylari, du-te ma si ia produsul!! Nu-ti mai cer bonul, e clar.
Piggy foarte misto incaltamintea, stai sa luam salariul pan ape 20 ii command si eu lui Mirci!! Arata f bine si daca sunt de piele
Gabituzle ce romantic e Andrei, ce dragut!
Lily imi pare rau de laringita si de internare!! Sper ca acum e mai bine Julia! Sanatate multa!
Socrate cum a fost la mare??
Alina_Anto cum sa fiu ma tiran??/ MA bucur ca ai mai venit pe la noi, mi-era dor de voi! Bine ca a acceptat lapticul Sara, ea oricum e voinica si papa bine mereu! POate vii la chinezi si tu la sf lui Iulie???
Iulia la voi cum a fost??Asteptam poze!

Nici nu am apucat de terminat mesajul si mi-a vomit laptele de dimineata. Trebuie sa-I cumpar delactozat…uuuof! Ma duc ca am toate bagajele in mijlocul casei, sa descarc, sa spal, sa mergem sa ducem aprobarea inscrierii la cresa –uraaaa!-(am inteles ca e f buna cresa ciobanasului)sa, sa, sa….
Sunt cu un oki pe voi anyway!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Andrada, ingrozitor ceea ce vi s-a intamplat, imi pare tare rau sa aud asa ceva, bine ca totusi nu a fost mai grav.

Gabitza, eu ii dau Nan, sper sa se obisnuiasca cu el. O cunostinta mi-a recomandat Parmalat, cica se apropie mai bine ca si gust de laptele matern, habar nu am daca asa e, desi imi e cam greu sa cred asta. Problema e ca acest Parmalat se gaseste la Kaufland sau Carefour, iar in Buzau astia aduc cate un bax pe luna. Mi-ar fi greu, ar trebui sa merg in Ploiesti sau Bucuresti dupa lapte.

Mara, esti minunata, tare mult as vrea sa te vad in realitate, sa te iau in brate, sa te dragalesc putin.

Simonacip, bine ai revenit. Ooof, de la ce vi se trag problemele digestive ? Legat de intarcat, nu ma lasa inima, insa tre' sa-i bag si lapte praf ca sa nu se acutizeze lipsa calciului. Va dorim multa sanatate.

Alina_anto, ce vis ai avut si tu, m-ai facut sa rad cu Laurita "tiran" ! Sa-ti cumperi camera noua sa mai vedem si noi scortisoara mica.

Laurita, multumim ! Doamne, deci tu cu toate bagajele nedesfacute, cu Mirci bolnavior si tot ti-ai facut timp sa ne scrii fiecareia cateva cuvinte ... Multumim frumos, esti foarte atenta. Va dorim sanatate, sa treaca problemele cu burtica.

MsBB, nu ne povestesti cum ai petrecut, ce cadouri ai primit ??? Hai, nu ne tine pe jar.

Fug la treaba. Pupici. Papaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am ajuns si noi aseara din voaiaj...Am pus poze aici!

Azi m-am trezit dis de dimineata ca am casa data peste cap!

MsBB! Sa ne traiesti!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaser, bine ai revenit. Lasa ca le pui tu la loc pe toate, mai traieste inca in atmosfera vacantei . Acum ma uit la poze, foarte frumoase.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna neatza :)

Inais - ce mai faceti, cum va mai simtiti ??? Ca parca nu am vazut nici un mesaj recent de la voi ... poate nu m-am uitat eu bine

Andrada - mi s-a taiat rasuflarea cand am citit ce ai scris of of ... ne gandim la voi Sa se faca Tiberiu bine, sa nu va mai doara nici pe voi inima.

Laurita - Bine ai revenit acasa, cu sis cu tot Nasol cu patzaniile de pe acolo, nu stiam ca trebuie sa te feresti chiar asa prin restaurante pe acolo. Noi am fost in weeked la mare, in Olanda si am bagat niste scoici la greu - nu mi-am pus nici o clipa problema ca ar putea sa fie ceva in neregula cu mancarea. Si de fapt niciodata nu mi-am pus problema asta... Au fost vremuri cand efectiv mancam numai in oras, si chiar si acum mananc de la cantina...

Deci faci bb2 ??? Woooooow!!! Io nu prea am curaj, adica fix cand imi vine curajul face Robert cate ceva, o boala, o febra, o criza - de imi reteaza tot elanul Daca toate sunt ok cu Robert, ma gandesc la rata de la banca si la concediile pe care as vrea sa le fac si pe care le-as pune pe planul 10000 dupa cei 2 bebi Sunt o carcotasa :)

Lily - of ce ai povestit si tu acolo ... cu spitale si alte alea ... Bine ca v-ati insanatosit

Stefany - sa traiasca puiul Parca o fost ultimul mugurash sarbatorit si cu bilant de un an la purtator

Adriana - LA MULTI ANI!! sa ramai vesela si optimista si sa ai energie sa scrii 1000000 de masaje vesele ca tine

Fecian - Frumos ai povestit aventurile voastre acasa - sa va fie de bine vacanta si sa va bucurati in continuare de Pufarin In rest nu inteleg de ce esti suparici pe forum dar uite aici un

Si ar mai fi o groaza de spus dar din pacate nu am timp :( Doar sa va spun ca am avut un weekend aproape fara cupil si tare m-am bucurat De cat a venit mama imi vad plodul max 2 ore pe zi hihi Dimineata ne iubim pana plecam la serviciu, apoi dupa serviciu bag shopping pana pe la 7 jumate (am profitat si eu in fine de SOOOOLDUUUURI ) si ajung pe la 8 fara ceva - bebe pana la 10 maxim adoarme. Iar sambata am fost cu fratele meu la mare in Olanda si am ajuns si la "Mamaia" belgienilor statiune de fitze mai Superb a fost, desi vremea hmmm a fost ca de Belgia :p Totusi, o excursie din asta te curatza asa pe interior, te umple de liniste, culorile te invadeaza, aerul curat ... ce sa mai, am profitat la maxim de faptul ca nu imi oracaia nimeni in urechi

Duminica am fost la Alra - de data asta cu Robert - ehe, lucrurile nu au mai fost asa roz bonibon Am alergat non stop dupe Robertzel, care era sacait caci era nedormit .... a si vomat pe gazonul impecabil al Laurei :p Dar a si profitat, caci a descoperit trambulina fetelor si s-a epuizat alergand pe ea si incercand sa tzopaie. E super fetelor cu trambulina - daca as avea asa ceva as slabi instant - ce electrostimulari etc ... Alina arata foarte bine - intre noi e concurs de slabaturi - m-a luat Nicolul ei in schimb e un bufleici Are niste falcutze de nu mai pot dupa ea ... super cuminte, fara nazuri, rade non stop !!! Are niste piciori graaaasi ... moaama ce imi venea sa o inhatz. Iar Laura este o alergacioasa, s-a suparat nitel pe Robert ca i-a furat scaunul sau o tot calca pe picioare etc ... si nu intelege piticania ca nu asa trebuie sa se poarte cu fetele mai mari decat el In rest nu prea ma inteleg cu Laura ca vorbeste numai olandeza

Gata, fug, va pup mult

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput