Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrada, mi-a stat inima in loc atunci cand am citit! Doamne, bine ca nu e mai rau, dar e destul de rau si asa, sperietura voastra, durerea mucutului. Offf!
De asta cu gatitul pe ochiurile din spate va spusesem mai demult, ca la mine e lege inca de la primul copil. Acum m-am obisnuit si cand nu sunt ei acasa tot asa gatesc.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

La Multi Ani Adriana!!! Sa ne traiesti fericita 100 de ani!

GAbitzam, iti doresc muuulte aniversari si muuulte acadele! Sa fiti fericiti cu baietii vostri.

Noi am venit de la mare, mai multe detalii maine.

Acuma scriu scurt ca e sotul la masina.

Andrada mi se face rau. Bine ca nu e grav. O sa treaca si asta, imi pare tare rau ca suferiti asa, ca pe voi va doare mai rau ca pe Tiberiu. Eu de cand merge copilul in picioare gatesc numai pe ochiurile din spate, asta chiar daca el doarme si nu e in bucatarie. Mi-e sa nu uit. Eu nu stau niciodata cu copilul in bucatarie de frica recunosc. Prefer sa urle in scaun decat sa imi scape mie ceva. Ultima incercare s-a soldat cu 3 farfurii date de gresie din care s-a spart una. in fine, revenim cu poze si detalii maine.

pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

http://family.webshots.com/photo/2732224710104447517JZUlWF
cam asa ne prezentam noi la 1 an..avem 10,1kg, 77cm si 8 dinti in gura.
ne-a interzis medicul sa-l lasam la tv..noi si asa il deschidem din an in paste
trebuie sa-l spalam pe dinti de 2 ori pe zi ..asta-i sport extrem ca musca rau...inca il spal cu cauciucul ala...voi cu ce?
pupam Julie de Lilly..am avut si eu aceeasi problema cu Iustin, nu putea respira si-a plans o noapte intreaga..mi-au si venit vecinii la usa,niste romani destoinici, cu amenintari ca daca nu tace copilul o sa ia masuri...da' trecem noi peste toate, nu-i asa?

Uite cu ce ne spalam noi pe dinti:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02#5356246176318256898

Am vazut poze superbe!

Ce vecini tembeli... romani, ce mai! Fara suparare...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

sa va pun si io neste poze de ieri din parc:

http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Parculet11Iulie

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Vianne, bine ai revenit ! Si eu ii mai dat tzatza lui Patrick si ma enerveaza cand mai aud din partea familiei comentarii de genul : Vai ce rusine, baiat mare si suge tzatza. Nici ca-i bag in seama. M-am hortarat sa-i dau pana pe la 2 ani. Nici nu mai are ce suge, mai mult se alinta. Dar e atata de fericit cand e la san, ca nu vreau sa-i rapesc bucuria asta numai ca asa zice lumea.

Ca-eric superbe poze ! Mi-ai facut dor de Niagara !

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Carmen, superbe pozele. Eu abia astept sa vad "The Big Apple". Cand oi avea cetatenia... inca astept.

Doloress, Vianne, la noi recomanda pediatrii alaptarea pana la 2 ani. Eu as vrea sa renunte Victoria la tzitzi dar se pare ca inca nu e pregatita, ca si ea taaaare plangea cand am incercat sa nu-i mai dau noaptea. Si la fel, nu stiu daca mai e mult laptic, dar exact! mai mult se alinta si ea. O linisteste si asta-i important; probabil e ca o asigurare ptr. ea ca mami e acolo.

Edit: ca am botezat-o pe Doloress...

_

Mergi la inceput

Andrada, imi pare tare rau de intamplarea voastra. sa treaca repede. Nici nu pot sa-mi imaginez ce vinovat se simte tati...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Heey, salutare fete dragi!
Am venit si noi azi, am ratat o zi, dar nu mai puteam sta. Ne-am pricopsit toti (mai putin david) cu voma si diaree SI noi si sis si Bogdan si Mirci...Naspa de tot. In rest vremea a fost foarte misto, dimineata era vreme de plaja, mai ploua dupa masa uneori, dar am umplut timpul ploios cu plimbari si la locurile de joaca cu copilasii...Intr-o zi am vizitat Balcikul care e superb!
Mi-era dor de Bucuresti, de casa...ce bine e!

AM vazut ca Vianne si Danicris vorbeau d eintarcat. EU chiar incerc sa-l intarc acum. M-am muls inainte sa-l culc ca sa nu aiba ce bea (el inca face moale si dc il alaptez accentueaza diareea, asa ca n-am sa mai ma lupt sa pastrez laptele ca data trecuta...De la mare am vrut sa-l intarc, pur si simplu sa nu-i mai au dar a a urlat ca niciodata si n-am putut...o sa vad cum reusesc...desi va fi fff greu sunt constienta de asta
Nu va mai spun ca nu papa mai nimic (deci desiree) suntem in aceeasi oala.Miine fac si eu un pilaf bun ca maninca si dc e mai bine cu burtica ii fac si o ciorbita..
Ylari si mergi sa iei coletul...sigur nu cred ca va fi vreo problema
La Multi ANi tuturor celor care s-au aniversat MsBB, Adriana un sot nu mai stiu al cui siGabitzam pt aniversare
Inais..Iasmi e bolnavioara?
Cleo, imi pare rau de mobil..oof
Nu mai stiu ce voiam..Dar VA PUP CA PIC DE SOMN

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara
Andrada, Doamne, te pup si pe tine si pe Tiberiu, groaznic... Of si bietul tati, bine ca l-ai mai linistit un pic. Ce sa-i faci, asta e o secunda de ... uitat in alta parte sau facut altceva si gata... of, of...

Simonacip bine ati revenit de la mare, imi pare rau ca ati avut probleme. Dar de la ce oare sa va imbolnaviti cu totii???

Cleo, pupam pe Mara ce scumpa. Ce se joaca ea la nisip frumos... Mai-mai...

Noapte buna. Ma duc langa Eva. Am facut niste inhalatii ca ma chinuie niste secretii nazale, nici acum nu mi-au trecut, imi simt capul plin cu muci (sorry... suna naspa, stiu)

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!

Offf, am intrat sa vad ce mai faceti si am dat peste mesajul Andradei, cu patzania nefericita... Bine ca nu a fost mai rau. ii trimitem multi pupici In familia mea s-a intamplat ceva asemanator. Eu eram mica (in jur de 1 an jumate), iar sora mea avea aproape 3 ani. Ea alerga prin casa, iar cand tatal nosttru a iesit din bucatarie cu o oala plina cu ulei incins, ea s-a lovit de el si s-a atins cu nasul de oala..Din fericire oala avea capac si astfel nu a sarit nici un strop de ulei. Doar nasul a suferit o usoara arsura.

Am vazut cateva poze cu Mara si Isabela. Restul le vad maine.
Noi, din pacate, n-am mai facut poze de vreo 2 sapt, pt ca ni s-a stricat camera foto. Am crezut ca e de vina bateria, asa ca am comandat pe net, dar nu functioneaza nici asa..E clar ca trebuie sa umblam la buget si sa ne luam alta noua..

La multi ani MsBB!!!

Nu stiu voi cum sunteti, dar pe noi ne-a scos din minti vremea asta urata si ploioasa... Sara e obisnuita sa stea mai tot timpul afara, in curte, iar zilele astea a fost un chin. Si in casa ne jucam frumos, ii place sa ne uitam pe reviste/carti, sa scoata si sa puna la loc jucariile din cutii, sa se joace cu cuburi, sa dansam , sa cantam, etc..
La capitolul mancare nu ma plang. Mananca Sara de toate. Nu e mofturoasa. Aaaa, am schimbat laptele. Am trecut de la Nan la Humana. A avut 2 episoade de voma dupa ce am trecut pe Nan Junior 1+ si am discutat cu dr sa schimbam laptele. Acum e ok, l-a acceptat f bine.

Acum 2 nopti am visat-o pe Laurita Ea era profesoara (nu mai stiu ce domeniu) si eu cu inca 3-4 fete de pe forum (nu-mi amintesc exact cine..) am mers la ea acasa sa-i facem curatenie. Era un fel de tiran Laura.. Ne punea sa frecam gresia si noi bombaneam de zor..

Gabitza La multi multi ani fericiti!!! Cand va faceti timp sa dati o fuga pe la noi? pup baietii frumosi!
Iulia Sper ca v-ati distrat la mare. Asteptam o sampanie virtuala de ziua ta!
Lori Bine ca mergeti la dr. Oricum te sun maine.

Noapte buna!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Cleo, Gabitzam, Lilly79 va multumesc pentru aprecierile la adresa piticului meu.
Ca orice mama ma hranesc cu laudele aduse la adresa piticului meu (chiar daca pentru mine va ramane tot timpul cel mai dintre cei mai ) uneori aprecierile exterioare fac bine si la orgoliul personal.

In alta ordine de idei va multumesc voua celor care mi-ati remarcat minunea.
Cand mai bantuiam pe acest forum si postarile mele mai erau cat de cat vizibile urmaream si laudam evolutia tuturor bebeilor. Si acum ma mai uit la pozicile ori a lui Mateiut, Andra cea frumoasa, Oducu sau Robertel...(de fapt la toti piticii) insa nu mai am nici timpul necesar si nici cheful de alta data.

Oricum forumul asta si-a pierdut farmecul...nu are rost sa ma explic, nu vreau sa creez valuri.

Aveti toti copii frumosi! Sa ramana asa o viatza intreaga

Bafta

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput