Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Iulia e ok pentaximul...eu le-am facut cam de fiecare data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am terminat si eu de citit, bineinteles ca nu imi amintesc ce si cum; am vazut poze cu surorile, frumoase, dar eu nu stiu cine e cine pe-acolo... ma mir ca sotii nu le-ncurca... sau copiii... sincer! Copiii nu va incurca???

Am vazut poze si cu mufitza cea frumoasa si mami ei tanara si frumoasa.

Noi am dus-o pe Victoria ieri la piscina la cladirea unde sta soacra-mea, dar apa a fost f rece si nu i-a placut deloc.

Of, am multe de spus, dar chiar nu am starea necesara, sunt supi pe mine insami, ca-s o tampita si accept prietene pe care nu le simt aproape de sufletl, doar ptr. ca stiu ca au nevoie de o prietena. Si atunci, le accept cu toata fiinta mea, ca-s proasta. Desi eu fff greu accept prietenii si imi fac prieteni, uite ca de data asta am acceptat, asa, mai mult de convenienta. Dar mi-am invatat lectia! Daca sufletul meu spune nu, pai Nu sa fie!
O sa va mai pove eu mai multe dupa ce-mi trece furia pe propria-mi persoana si prostie.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi!Chiar e dimineata dar m-am obisnuit cu programul asta infernal!
Am vazut poze super cu gemanusele noastre frumoase si copii lor superbi!
Laurici pupici multi de P.M.sarumana de ponturi,desi am fost de 2 ori in Paris mereu e ceva nou,asa ca astept cu nerabdare ziua de Sambata sa plecam,iar 3sapt vreau efectiv sa ma relaxez si sa-mi fac de cap in Franta.Am facut un mic itinerariu Sambata shopping,Duminica am o mare surpriza de la sot pt ca tot va veni ziua mea,mergem la un spect la Moulin Rouge seara,pe la prinz ma asteapta o croaziera pe Sena,iar dupa spectacol o cina in rest turnului Eiffel,mai stam in Paris pana Dum viitoare dupa care plecam pe valea Loirei la castele,aici vom sta la pensiune,ne inchiriem o masina si mergem peste tot.Nu am pregatit nici un bagaj,azi ma duc la munci,e ult zi.
Eu de obicei am cel Mai mic bagaj,un troller f.mic,sotul la fel,daca imi lipseste ceva iau de acolo,imp sunt finantele,aici nu fac rabat.
B.G.va ramane cu soacra-mea cu care s-a obisnuit ftare chiar e dependent de ea,probabil ca va trebui de voie de nevoie sa mai fac un copil daca vreau si eu copilul meu caci asta micu sta cu toti,numai eu nu prea apuc sa-l vad.
Lori ma bucur ca sunteti bine!
MsBB La Multi Ani pt ziua ta si a sotului sa fiti fericiti si sa va bucurati de Andra!Iti multumesc pt mesaj,scuze ca raspund abia acum la el,esti o tipa sufletista si f.optimista.pupici multi
fetele cu concediu distractie maxima!
Iulia super pozele si Mufi e dementiala!
Va pup si va imbratisez virtual!
Lavi si B.G

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Cand ii vorba de tratatie, de chefuiala, de bairam is prima , da?

Hai cu , cu , cu , cu , cu - Iulia, Fecian .

So asadar si prin urmare incepem festivitatile

La multi ani Iulia- multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de iubita ta scumpa si dulce, Mufy, sa va aduca D-zeu numai bucurii in viata si clipe de fericire! Fie ca zambetul tau frumos sa rasara pe fata ta zi de zi, sa managie familiei si a celor din jur.

La multi ani Fecian - multi , multi ani fericiti alaturi de puiul tau, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de micul scufundac si sper ca nu esti atat de supi pe cat pari, ca esti ceva mai relaxata si mai ZEN!

Revin

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
si o pt cine dorestea
Magnetism, f. frumos program. vostru de vacanta. Distractie placuta!
Da te vezi cu bebe 2 stand acasa? probabil ca tot soacra se va ocupa si tu vei fi cu jobul si finantele

Iulia, sa stii ca nici eu n-am vazut pozele, ca nu-mi amintesc parola si nici nu m-am lamurit unde s-o introduc in pagina cu pozele

Ylari, sa stii ca si a mea manca nisip, da manca nu gluma, baga cu pumnul in gura
Eva nu poate dormi decat la orizontala? in scaunul de masina nu doarme? ca nici ala nu e orizontal si copiii dorm de minune in el

Noi avem inca 2 somnuri pe zi si sunt multumita asa, doar la mare nu prea se potriveste, ca ratam iesirea de dim. la plaja.

La multi ani, Fecian!

La multi ani, Iulia! cu tot ce-ti doresti

O zi frumoasa!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Iulia, de ziua ta ai facut cadoo cheia seifului pt toata lumea . Am incredere in puterile tale magice .
ai postat inainte de miezul noptii sa nu fii nevoita sa in crieru noptii , uh? Las noi te iubim si fara tratatie

Desiree - , te rog sa nu te consumi. Stiu cat este de dureros si de tampit sa-ti oferi sufletul cuiva si apoi sa realizezi ca de fapt nu merita.

Magne - multumesc de urari ! Auzi aici, 3 sapt in Franta - distractie placuta, relxare maxima si shopping nebun

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Ylari, sa stii ca si a mea manca nisip, da manca nu gluma, baga cu pumnul in gura
Eva nu poate dormi decat la orizontala? in scaunul de masina nu doarme? ca nici ala nu e orizontal si copiii dorm de minune in el

In scaunul de masina doarme
Eu am venit de la analize si nu ma simt deloc bine, inainte imi reveneam mai repede.

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

La multi ani IULIA!!!SA ai parte numai de bucurii,sanatate alaturi de Mufita ta scumpa(care apropo ,am vazut-o in poze e o scumpete) si de sotul tau!!!

Revin daca pot mai incolo sa pun poze cu noi mai recente

Andreea , de Eric (31 Mai 2008)

Evolutia lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

deci, neatza, cu un an in plus...

luati de serviti o
o cu aromata pt cine vrea
un
o calda
sau un

msbb, nu, n-am postat dinadins pana-n 12 atunci am apucat..si am scris ceva la mesajul ala care-i faza cu cheia? ca nu inteleg..me stupid

deci, luati de mancati, beti, fac eu cinste azi..sa avem o zi superba...

LA MULTI ANI FECIAN SA-TI DEA D-ZEU SANATATE TIE SI FAM TALE, SI UN SCUFUNDAC ATOMIC CUMINTEL, SA VA BUCURATI UNUL DE ALTUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

adriana parola am mai scris-o acu 2 mesaje in urma, si daca vrei sa vezi pozele, intra jos la semnatura, bagi parola si apoi gasesti folderul 1 an si mamaia 2009

Mergi la inceput