*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iremediabil.....Sa ne spui cum a decurs procedura de recoltare.

Citat:
citat din mesajul lui anes
.

edit: si zici ca te-ai indragostit?

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Intru pe fuga ca am promis ca intreb dr in leg cu apa. Mi-a zis sa-i dau cat vrea mai ales cand e cald e imp sa fie hidratat. Deci e ok.

Am mai intrebat si de altele, va spun ca idee ce spun medicii pe aici: iaurt special pt copii probabil cu mai putina proteina, carnita da, preferabil piept de pui sau curcan, peste dupa 1 an ca e alergen, ficatel dupa 2 ani, galbenusul gatit fff bine ca altfel e pericol de salmonella.

La soare dupa 18, 19 se poate si fara crema, in timpul zilei neaparat crema chiar si la plimbare desi preferabil e sa-l feresc.

Ridicat in picioare, atata timp cat se ridica singur nu e nicio probl. Pot fi probl at cand il tin parintii sa mearga fara ca el sa se fi ridicat dar daca se ridica el inseamna ca e pregatit.

Mie ieri mi-au venit rusii asa ca nema plaja, am luat niste pasta de mici de la un magazin rom sa mergem la un gratar.

Va pup, we placut.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Salutare mamici,

Multumesc de aprecierile la adresa Alexandrei!

Sa va povestesc cum a decurs noaptea asta, cu incercarile mele sa scot mesele de noapte, aparute aiurea de cateva saptamani:
- ora 22:00 - biberon cu lapte, adoarme mancand, a papat doar un pic mai mult de jumatate (150ml in loc de 230ml)
- ora 00:45 - scandal, incerc sa o leagan, sa-i dau suzeta, sa-i shashai... dupa 45 de minute capitulez si-i dau lapte, baga restul de vreo 120ml care-i ramasesera restanta la masa de seara si se culca instant
- ora 02:10 - miau... o mangai, ii shashai un pic, se culca
- ora 03:10 - miau iara, ii dau suzeta, o mangai pe cap, shashai un pic, se culca
- ora 04:10 - miau... ii fac un lapte, ma gandesc in sinea mea ca ora 04 se poate considera dimineata deja, ii dau totusi suzeta inainte, se culca fara lapte
- ora 05:10 - iarasi miau, ii dau laptele, bea 20ml se culca
- ora 06:10 - iarasi miau, ii dau lapte, bea inca 30-40 ml se culca
- ora 06:30 - se trezeste de-a binelea, toata numai zambet, incerc sa-i dau lapte, bea in sila 20-30 ml si refuza restul, vrea sa topaie si sa se joace
O iau fain frumos sub brat, laptele in cealalta mana, cobor cu ea la ai mei care misunau deja prin casa ca-s matinali de felul lor si le-o dau in primire, ma duc sa ma culc sa dorm si eu ca oamenii cateva ore langa barbatu-meu. Am dormit ca vaca pana la 10, la 9 i-au facut/dat pireul cu fructe bunica-sa cu taica-sau.
Cam asta a fost, sa vedem la noapte. O sa incerc sa-i dau sa pape tot biberonul inainte sa adoarma, sa vedem. Habar n-am de ce se trezea din ora in ora, asta chiar a fost noua treaba, zici ca inghitise un ceas, intre si 08 si si 11 minute ale orei respective se trezea si maraia. Sau de fapt maraia in somn, ca nu deschidea ochii prea tare, eventual se intorcea pe burta si incerca sa se ridice, da' tot cu ochii inchisi.

Si cand ma gandesc ce frumos dormea ea de la 22-06 fara intrerupere...

anes am apucat sa ma uit si eu la pozele lui Remus, frumos flacaul mamei!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

alra - da, asa-i, la cancan cu ea cu rochia-n cap . mai, legat de fierul de calcat dreptate ai. da' nici nu stiu cu ce sa incep sa fac casa safe. la prize am pus minuni de alea de protectie, care mie nu mi se par foarte foarte safe, adica cred ca-s usor de scos de-acolo la o adica de un copil perseverent... in rest, am niste rafturi pline cu tot felu, alea cred ca tre' sa le golesc. si la capitolul dvd player, tv etc. astea nush' cum sa fac sa nu le traga jos. ma mai streseaza caloriferele, ca au potential bun de dat cu capu in marginile laterale destul de ascutite. si daca ma mai gandesc si la camerele alor mei, unde fata va misuna cu siguranta, ma ia durerea de cap. si bucataria cu cuptorul incins, oalele de pe aragaz.... brrrr. apoi baia, cu gresia si treptele de la cada, numa' bune de dat cu capu daca aluneci. serios, cand ma gandesc cate pericole sunt in casa, ma ia cu groaza. aaaa... si scarile si balcoanele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Hehehe, cu cafeaua si eu sunt la fel Ma trezeste fii-mea cea mica in jurul orei 7 dimineata, o aud prin babyphone cum ma "striga", si cobor rapid in bucatarie si-i fac ei laptele si mie cafeaua Si apoi urc cu biberonul ei si cana mea de cafea, ma asez in fotoliul din camera ei, o iau in brate si ea se intinde dupa biberon, iar eu dupa cafea Si ne incepem ziua amandoua foarte fericite E ca un tabiet deja.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Nici eu nu intentionez sa iau la noi decat borcanele si fierbatorul de apa. La prima ora imi beau cafeau , nu am rabdare sa facem imbarcarea si apoi jos la restaurant sa servesc o cafea. Pina nu sorb 2 guri de cafea nu mi se ridica ceata de pe pupile.

Edit - Intentinez sa ii dau si mincare gatita de la restaurant. Am inteles ca ar avea si meniuri pentru copii. Daca nu au comand light , pentru dieta gasesc eu.
Citat:
citat din mesajul lui alra

eu am dat deja borcan cu peste lui nicole. de cand am fost in concediu nu i-am mai facut mancare, ii dau numai borcane. mi se par foarte bine facute si nici nu am dispozitie sa gatesc.

lui nicole i-au luat sange din vena la 6 saptamani cand cu gripa in spital. am zis ca e nevoie de sange venos ca are alte proprietati. nicole are vene foarte fine. s-au pus 2 asistente de-a stanga si dreapta ei ca la joc de canasta si au intepat-o de vreo 4 ori - incercau sa ii puna perfuzie si nu au reusit. nicole plange foarte silentios, probabil ca si de aia au chinuit-o asa mult. oricum nu au reusit sa puna perfuzia ci doar sa ia sange. au zis ca daca e nevoie de perf. o sa cheme un anestezist ca ele nu pot.
eu am iesit pe sala bazaind. da, au ramas vanatai pe unde au incercat sa bage acul.

asa patesc si eu cand pun perfuzia. ma chinuie pe spatele palmei sau pe antebrat de mor si sfarsesc prin a mi-o pune la incheietura mainii, unde e incomoda, dar acolo gasesc vena.

nicole nu mai are febra, eruptie pe piele insa are, parca mai putin ca ieri. e posibil sa fie si de la pastilele pe care le iau eu caci au reactii adverse alergie pe piele. daca pana maine nu ii trece le opresc.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput

Cateva poze cu catelul si fetele http://good-times.webshots.com/photo/2204968070104281140ynKteh

Mergi la inceput

Ce frumos!
La mine nu tine, ca asta mica a mea cand se trezeste, in general racneste ca apucata pana primeste laptele. Fug in zig-zag cu ochii carpiti de la noi din dormitor spre camera ei si-i fac repede laptele (imi aduc de cu seara apa fiarta numa' calduta in termos), exclus sa cobor la bucatarie si sa ma lalai pe-acolo, ca scoala toata casa. Cafeaua mi-o beau tot cu ea, dar la masa de ora 9 in bucatarie... o lingurita de pireu la ea, o gura de cafea la mine...

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Hehehe, cu cafeaua si eu sunt la fel Ma trezeste fii-mea cea mica in jurul orei 7 dimineata, o aud prin babyphone cum ma "striga", si cobor rapid in bucatarie si-i fac ei laptele si mie cafeaua Si apoi urc cu biberonul ei si cana mea de cafea, ma asez in fotoliul din camera ei, o iau in brate si ea se intinde dupa biberon, iar eu dupa cafea Si ne incepem ziua amandoua foarte fericite E ca un tabiet deja.

Mergi la inceput

foarte foarte simpatic catelul!!
si fetele par sa-l adore, mai ales Rebeca din ce vad eu...

edit: asta e super tare, cum se studiaza ei reciproc

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Cateva poze cu catelul si fetele http://good-times.webshots.com/photo/2204968070104281140ynKteh

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Anes, e superb Remus! Chiar arata ca un copil adevarat, nu mai e doar bebelus! Imi plac baietii cu gene lungi, si Raducu' meu e asa!
LAura, foarte haioase si ochioase "gagicile" tale, iar catelul e total! Cred ca Rebeca il poate detrona pe Tudor de diana21 din pozitia de Mowgli, e tare dulce cu buclele ei minunate! Voiam sa te intreb: cum se numeste scaunelul in care sta Cati in poza din baie si de unde l-ai achizitionat? Mie mi-ar prinde tare bine pentru cotocii mei!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Manumanu, multumesc pentru aprecieri
Scaunelul nu are un nume, l-am luat de la un magazin oarecare cu articole pentru copii, a costat 60ron si ma ajuta foarte mult (chiar acuma sunt in cada amandoua), sta foarte comod Cati in el si-i place, plus ca-l folosesc si pe post de scaunel cand e musai s-o las prin baie sau pe parchet in camere. Pe covor nu face aderenta si poate cadea cu tot cu el
L-am vazut si prin Carrefour daca nu ma-nsel

Citat:
citat din mesajul lui manumanu
LAura, foarte haioase si ochioase "gagicile" tale, iar catelul e total! Cred ca Rebeca il poate detrona pe Tudor de diana21 din pozitia de Mowgli, e tare dulce cu buclele ei minunate! Voiam sa te intreb: cum se numeste scaunelul in care sta Cati in poza din baie si de unde l-ai achizitionat? Mie mi-ar prinde tare bine pentru cotocii mei!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput