*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (63)*
Raspunsuri - Pagina 4
mamiseli_11 spune:
Bravooo Mirthaaaaaaa!!!! Ambitioasa esti mama!

Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Olivia am uitat sa zic, un articol asemanator cu intoxicarea cu apa am citit si eu dar acolo zicea ca e problema pana la 6 luni si nu e necesar decat laptele. Acum nu stiu ce sa mai zic dar apa tot ii dau ca plange de sete si intinde mana dupa biberon. Cand se satura, scuipa deci nu bea in joaca. Poate intrebi tu azi la doctor.
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Olivia26 spune:
Da, Miha, maine la 11 mergem si mi-am notat sa intreb daca exista vreo limita. Totusi banuiesc ca e ok daca cere si ii e sete, si eu am incredere in ei ca stiu mai bine cat le cere organismul, ma gandesc ca daca nu i-ar tb, nu ar bea. Va spun maine si ce zice si dr.
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
alra spune:
e ok!! am intrebat eu dr pentru laura! a zis ca daca si transpira mult si e si cald si nu bea apa cat are ea nevoie face pietre
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Olivia26 spune:
Aaaa, alra, tu ai intrebat atunci cand era bebe? Ca eu intelesesem ca acum.
De aia ma gandisem ca e diferit, ca ea e mare.
Sebi are nevoie de noi

de
David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">

Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Mirtha spune:
Gratie bambine , gratie per complimenti !
Va pup dulce , dulce !!! 

Gatesc : file de merluciu cu rosii intregi + usturoi - la cuptor si piept de pui file la cuptor cu cartofi noi feliati mai grosut + marar din plin la final. Ca desert mere copate mixate cu scortisoara sau vanilie - aici inca nu m-am hotarit intre scortisoara si vanilie. 

Alina
mama de
Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)
anes spune:
Mirtha, Bai, da` tu chiar gatesti dietetic! Ai o bila alba de la mine!
http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
anes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra anes, stai bre ca fusei sa culc nicolu si mai facui o reorganizare mica la fete in camera. am si eu in sfarsit loc de haine in comodele lor! (si puse si pe caprarii - pantalonas la pantalonas, salopetica la salopetica, maneca scurta la maneca scurta. urmatoarea faza e sa le grupez pe culori cum am vazut la o tanti la televizor |
Tare asta!

http://community.webshots.com/user/annes06
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
Mirtha spune:
Am hranit Gascoin si am citeva minute libere.
Anes tind sa gatesc preponderent la cuptor si sa evit prajeli , grasimi , dulciuri , etc.
Asa intentionez sa o hranesc si pe Eva si pe noi. Stiu ca nu voi putea avea control asupra aliementatiei - gradinita, influente de grup etc.- dar pe cat posibil acasa mincam in ritmul acesta. La cuptor ies foarte gustoase , steamerul imi diminueaza timpii de lucru . Intr-un cuvint e bine.
Cartofii cu piept de pui sunt pentru sot , merluciu pentru mine si pt. Eva. Eu nu am voie cartof iar Gascoin nu il place. Si nici nu am insistat sa o conving sa manince cartof pentru ca nu are niste proprietati extraordinare de care nu se poate lipsi.
Am sa incerc sa gatesc si linte. Nu am ajuns la galusti , inca ! Si vreau sa gatesc si sparanghel - fosfor si vitamina B, combate anemia etc. Se poate minca impreuna cu ou sau cu orez si sunt retete chiar cu cartof , supa crema cu smantana . O multitudine de retete.
Gatesc zilnic nu pentru ca nu am incredere sa pun micarea macar pentru a doua zi ci....pentru ca asa simt .Sau mai bine spus ma simt bine cand ii gatesc zilnic . Nu stiu cat voi putea dar voi incerca sa merg in ritmul acesta cel putin pina la 1 an. Oricum la aceasta dieta nu poti prepara mincare decat cel mult pentru azi si maine. Asa ca ...sper sa ma obisnuiesc. Am cumparat si cartea de bucate de Michel Montignac si poate reusesc sa fiu mai inventiva cu ajutorul retetelor lui.
Olivia am mai gatit dovlecel cu morcov la abur , maruntite bucatele , omogenizate cu o lingurita de ulei si 3 lingurite de marar si date la cuptorul preincalzit , vas yena , durata cca. 2-3 minute.
Madame sunt hotarita sa depun toate eforturile pentru a pleca in concediu cu 56 kg fie chiar si 56+.![]()
Otilia
pentru oferta.
Cunosc cauzele , stiu si cum pot sa le elimin insa momentan simt nevoia sa plutesc un pic in deriva. Sigur tu si Alra aveti pe undeva dreptate cu hormonii si gasirea unui echilibru in rutina. Pentru asat e nevoi de ceva eforturi pentru care in acest moment nu am disponibilitate.
Amalia , Julia da cu produsele Quellle am fost un pic necajita. Vina pe undeva imi aprtine pentru ca nu am avut incredere sa comand nr.40 desi cam acolo ma incadram in functie de masuratori. Nu vroiam sa risc o comanda 40 pentru a constat apoi ca hainele tipa pe mine. Data viitoare - pentru ca voi mai comanda de la Quelle , au produse de calitate , materile bune , finaje super ok - voi avea incredere sa comand exact pe masura la care ma incadrez in tiparele lor.
Revin. Ma apeleaza Gascoin.![]()
| citat din mesajul lui anes Mirtha, Bai, da` tu chiar gatesti dietetic! Ai o bila alba de la mine! http://community.webshots.com/user/annes06 Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS
Mirtha spune:
Hmmmm...tu vorbesti de ambitie .....Pai cred ca am depasesti. La mine este si o combnatie cu frica. La care se adauga o mentalitate usor mercantila : faptul ca reusesc sa slabesc , putin dar cosntant , ma face sa ma simt bine . Bine in pielea mea , bine in haine . Si alerg cu gura deschisa dupa orice imi genereaza o stare de bine. In plus mincarea dietetica face bine oricui , chiar daca nu are probleme deosebite de sanatate.
Imi pare rau ca firma angajatoare a dat faliment. Sper si tin pumnii sa iti gasesti un job cel putin la fel de bun. Bataioasa cum te stiu , sunt convinsa ca vei reusi sa gasesti un job ok chiar daca e penurie de locuri de munca. Oamenii bataiosi reusesc mai devreme sau mai tarziu - asa spune mama si asa am constat si eu pe parcurs.Pupam Mirunescu batos ! Si multumim pentru retete - in special la proprtii : 1/3 , 1/4 etc.
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Bravooo Mirthaaaaaaa!!!! Ambitioasa esti mama! ![]() ![]() Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS