Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Multumesc fetelor care mi-au simtit lipsa sincera sa fiu nu am mai avut chef sa scriu, v-am citit fiecare postare dar nu am scris....sunt necajita ca lui Vlad nu ii place nimic din diversificare, probabil seamana cu Mircea, si el cica a fost mofturos la mancare cand era mic.

Ne plimbam toata ziua cu mici pauze de stat in casa. Azi am fost la tati la teatru la ultimele repetitii pentru ca duminica are premiera la "Visul unei nopti de vara"...si in timp ce el era ocupat noi ne faceam poze cu personajele din poveste , le puteti vedea la semnatura.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

ma alatur si eu cu bucatica mica Erik-Andrei,nascut pe 29.12.2008 (dpn: 11.01.2009) cu 4040 gr si 52 cm.
Salutari mamicilor si bebicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bine ai venit makydenis, spune-ne mai multe despre tine si despre bebe...

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Sa-i spuna cineva lui Aexutu ca la ora asta toata lumea doarme!! e drepti de la 3 a papat si acuar sta numai pe burta, da' nu singur, ii trebuie companie

bebelusi,m-am uitat pe toate pozele voastre. Sunteti o familie f frumoasa si fericita, se vede treaba
makydenis, bine ai venit

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

maky,bine ai venit
bebelusi,bine ai revenit

noi fugim la bunicu a tara
aaa,Ana nu a dormit defel bine azi-noapte s-a trezit din 1h in 1h asta pana al 3.jumate,dupa suzi. m-am dat batuta si am luat=o lanaga mine in pat

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Vrea cineva ?

M-am trezit in sunet de raschetat parchet , ca vecinii mei de jos renoveaza apartam., de vreo 2 sapt o tin tot asa si cred ca mai dureaza 1 luna . Astfel ca sunt cu versurile la "Hotel Cismigiu" in cap .

Micola, ce-ai avut, mama, cu spatele meu? Ce ma doare de la biciu ala.

Bebelusi - f frumoase pozele. In ceea ce priveste D, da-i o pauza lui Vladutz, poate inca nu e pregatit sau incerca sa-i dai mancare de pe degetul tau. Asa vrea? Dc nu, mai lasa-l. da-i cu inainte!

Lisa - distractie placuta!

Si noi am avut 2 sau 3 treziri azi-noapte:1, parca si 3 si 5 si 7, dar l-am rapus la 8 juma. Eu dau vina pe luna plina si asept sa treaca .

Va las ca nu-mi aud nici gandurile de zgomotul astora. Cred ca bag un shopping azi sa plec de acasa.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui makydenis

ma alatur si eu cu bucatica mica Erik-Andrei,nascut pe 29.12.2008 (dpn: 11.01.2009) cu 4040 gr si 52 cm.
Salutari mamicilor si bebicilor.

Bine ai venit, Maky!
Bai, ce zi productiva a fost 29.12.08!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ce poze faine Pati!ce draguta lumea teatrului de papusi, Vladut este un norocos.Curaj mamico cu D , de aceea ai inceput de la 5 luni, ai o luna la dispozitie sa tot descoperi ce ii place si ce nu.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_27 spune:

Noi am capitulat de mult cu luatul bebelusului in pat. Asa de bine se simte pe jumatatea lui de pat. Iar noi am cumparat un patut pliant plus un patut de lemn la el in camera. In rest ne chinuim cu diversificare, dar mai mult de 50gr piure de orice nu vrea la o masa, iar lapte nu mai mult de 5 minute. Bine macar ca a inceput din nou sa ia in greutate... Si ca sa fie masa completa ieri ne-a aparut si primul dintisor. Pana acum eu nu i-am dat apa sau ceai, e cazul sa incep ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

azi ii zic LA MULTI ANI fetitei mele scumpeeeeeeeeee ANTONIA IOANA TEODORA

O IUBESC ENORM, IMI PLACE FIECARE GEST CARE IL FACE ... ADOR ORICE GRIMASA SAU ZAMBET ... SA FII SANATOASA, CREDINCIOASA SI IUBITOARE DRAGUTA MEA FETITA

o zi placuta

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput