Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bebelusi unde esti???

Miere te bronzezi?

Delia ce face David?

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Ada e frigutz...dar noua ne place!Sa vedem ce om face peste o sapt cand venim acasa...poate se topesc suncile mele

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

si noi papam f. f. bine din borcanele...Hipp sau Humana, am incercat perele si legumele fara carne..ca sunt inca micute 5 luni jumate
insa nu i-am dat decat de 3 ori din borcanele, am fopst sfatuita de nutritionista sa-i dau cat pot de putin si sa-i fac eu in casa mancarea proaspata.
Asa ca papam la pranz supa de lume si pireu , in special morcovi, cartofi, mazare (in supa pun si albitura, dovlecel)

Dormim la mami in brate in cateva minute, pentru ca mami nu ne ia decat cand suntem tare maraite si obosite...

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

salutari si de la noi
nu pot sta departe de voi
desi nu prea sunt in apele mele

am reusit sa trimit lucrarea la citit la profu
fata a inceput sa pape cate putin din fiecare de proba saptamana asta ... si pe bune de saptamana viitoare

alina tot nu e bine
inca odata fac apel ... daca e cineva care ne poate ajuta financiar sa-mi dea PM ... conteaza cat de putin ar fi ... face un tratament f scump ... multumim si scuzati de indrazneala

va pupi pe toateee

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

aaaaaaaaaaaa

si nu mai citeste nimeni sa ne mai zica ce mai faceam anul trecut pe vremea asta????
ca ma napadea fericirea si placerea sa tot citesc din perioada de graviditate

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

hello dragelor!

in primul rand, multzam celor care au intrebat de mine zilele astea (ciufik, aalina ) eu sunt bine mersi acasa la ai mei numai ca nu am loc sa ma lansez la tastatura pe biroul asta inghesuit de lucrurile mele si de aia nu prea intru pe net. da' de duminica i'll be back

in al 2-lea rand, multumim tuturor pt urarile adresate iuliei. intr-adevar, acu 5 luni pe vremea asta, iulia avea aprox 2 ore, iar eu eram epuizata, flamanda, cusuta, cu un tampon mare aplicat stiti voi unde, da' fericita ca am scapat de chinuri si mesagiuiam cu cami, care urma la apel (cami, nu este zi in care sa nu ma gandesc la voi, la alina si trimite pls pe pm si la mine contul ala)

raluca

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

draga cuscra, sa stii ca daca am stabilit ca iulia il asteapta pe david, apoi asa ramane. lui fabi oricum i-a placut de mine , ca se tot uita la (adica je) cu ochisorii aia albastri frumosi

Jasmi - de Iulia scumpa (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

La multi ani Iulia!
La multi ani Raluca!

Lisa bine ai sosit acasama bucur ca te simti bine la romanica

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Multi Ani, Iulia cea cuminte de jasmi!

Eu sunt cam epuizata, Daria astazi a marait / tipat / urlat aproape non-stop, nu stiu ce Dumnezeu poate avea, am obosit de cat am tinut-o in brate ba eu, ba mama, ba chiar si fratele meu... Deja intrece limita de toleranta zilnica...

Da, stiu ca sunt fericita ca doarme noaptea, dar si sa-ti tipe ascutit, taios, de fiecare data cand o lasi jos din brate, nu e o fericire...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

facem si noi repede prezenta...
La multi ani Iulia!
La multi ani Raluca!
Bee, ce frumos scrii. Nu mai fi trista, oricum, una e mama, si Alexia trebuie sa fie mandra cu tine , la cat te-ai luptat tu s-o alaptezi...(aviz Alexutu meu' si alti cativa licurici de pe aici, ai caror mame s-au dat cu capu' de pereti ca ei sa beneficieze cat mai mult din "lichidul magic")
Felicitari pentru Luis intorcaretul si pentru Nadiuta diversificata
Azi Alexutu a intins pt prima data manutele, mai intai la tel meu (vorbeam la tel cu el in brate) si apoi la jucarii, la Vladut..e foarte interesat si de cutia in care tine mami servetele umede..ma topesc dupa el...
Ciufik, cum sa nu ne intereseze tot ce face fiecare licurici in parte?
Hai sa-ti raspund si eu la intrebari: fuctele, pasate le mancam dimineata, la 10,adica:1 piersica+1caisa+1mar+1sfert de banana+zeama de la o portocala/mandarina+1nectarina, si cereale cu laptic seara, pe la 6, la sfatul vostru, ca inante i le dadeam exact inainte de suptul de culcare si nu dormea deloc bine, adormea abia pe la 12 noaptea..In rest, tzitzi, dupa bunul plac, la orice ora din zi si noapte. Ne culcam pe la 9-10, ne trezim pe la 4 sa papam si apoi la 7 sau 8 sa ne jucam vreo 2 ore (de curand prefer sa-l scot pe afara in intervalul asta de joaca, decat sa trag de ochi si el sa rada de mine in casa...)papam fructele, mai stam 30 de min de joaca si apoi lapticul si nani..De kkt ne kkm cam de 2 ori pe zi de..altceva...no time, no place, doar f rar..dar atunci recuperam
Fabian si Iulia...m-am topit..
Ce m-a distrat pozitia de somnic a jupanului "Gheorghe dupa coasa"
Andre-ea, si noi tot asa, 28-29 de rade...si nu avem cum sa le scadem.. nu prea dormim ziua, decat afara, ca in casa nu tine mai mult de 30-45 de min somnul si ne trezim fleasca in cap....Si lumea aia sa-si vada de treaba lor, ca Ilinca e un nume suuuperbTi-am zis din sarcina, cand a vazut la semnatura, parca..
Credeam ca numai noi "comentam" cand ajungm in patut...Io nu stiu ce m-oi face cand n-oi mai alapta ca de cele mai multe ori adoarme la san..cum suzi nu vrea...eee, dar om vedea...tocmai m-a certat barbatu' ca cica eu l-am dezvatat de suzi, de biberon...si ca daca plec undeva, neaparat sa las tzaztele acasa, ca el nu are ce sa-i faca daca e agitat
Ai mei sunt toti la bucatarie, mananca mici cu cartofi natur cu marar si usturoi facuti de mine, si tot vin pe rand sa ma invite...dar eu rezist eroic, Numai eu stiu ca am o luna de cand nu mai bag seara in mine nimic, si in restul zilei fara paine, doar uneori, dimieata, cand avem unt la micul dejun, si abia abia s-a dus 1 kil..si atat..

mamici si licurici

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput