Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ciufik uneori si seara, daca se trezeste, asa o culc. Ea papa bibele de lapte si isi ia somn de obicei. Nu pot acoperi si dimineata si noaptea si seara Daca suge seara si noaptea, dimineata nu-i mai ajunge si tre sa-i dau bibe. Azi a mai supt de 2 ori inainte de culcare ca nu aveam cu cine sa ma inteleg, dar azi se accepta, ca a facut buf Iar daca nu mai papa seara si este laptic, il pompez si i-l dau la bibe, fie dimineata sau seara.

Karina inca doarme cu noi in camera si Daria la ea in patutz, in camera ei. Acu am luat o aparatoare laterala pt pat si vrem s-o mutam pe Daria in pat si pe Karina in patutzul Dariei. Sa vedem ce iese. Incep s-o culc pe Daria mai intai ziua in pat si apoi sa incerc si seara. Oricum in concediu va dormi in pat mare ca doar n-oi mai cumpara inca un pat pliant

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Vazut pozeeee David e un scump , iar Fabi si Iulia is niste dulcici

Raluca sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de baietii tai

Iulia de jasmi sa cresti mare si sa fii sanatoasa.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Multumim de aprecieri fetele! David are ochii lui tati!
La noi alta varianta de adormit este cea in brate la tati carre ai canta si il plimba prin camera...sau il leagana!

Poze

Mergi la inceput

Naty spor la D si sa va mearga bine. fetele frumoase.

Bee fff frumos ai scris in cuvinte ceea ce simti

IrinaC Ochila e un copil bun Poze de la mare n-ai?

Fetelor acu cand sunt si eu activa nu-i nimeni la orizont???

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Alina cam frigutz la voi, brrr...La noi te sufoci de cald. Fara AC se fac peste 30 grade in casa, cu AC scade pana pe la 28,5, insa noaptea se poate dormi cat de cat.

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor, nu am apucat sa citesc nimic, azi am fost in vizite cu Sabina cam toata ziua...si acum pregatesc bagaje ca plecam la socrii in week-end sa-mi vad fata cealalta .

Vroiam sa va zic ca sunt happy, azi Sabinutza cea voioasa a papat la 12.00 un borcanel si jumatate de fructe (pere williams...este innebunita dupa ele) de nu se mai oprea.
Apoi la ora 15.30 a topit un castron mare de mamaliga cu branzica calcica si iaurt. Cred ca erau cam 150g acolo ...mult frate mult. Si nu m-am rugat de ea deloc. Are un burtoi acum....cam asa

Va pup si ne mai "auzim" duminica seara.
Week-end placut!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

scumpa si draga mea Iulia.(asta e de la David)

Bey,Aalina,dar unde te crezi,huh?poi te dai la nor'mea?Ia da-l pe Fabian aici la raport sa vad io ce vrea el de la nor'mea.Da' chiar asa s-a ajuns dom'le,sa se bage peste tinerii casatoriti?

Revin,ca s-a trezit acum fii-miu si merg sa-i dau papa.

Andreea,ce faci?pe unde-mi umblii?
Jasmiiii,unde esti?
pupam gasca si revin,ca am citit din urma si am de zis una alta.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ledi Fabi a zis ca vine in august personal sa ii explice lui David cum sta treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Tati s-a apucat sa il adoarma pe copil. Fabi ranjeste satisfacut iar tac'su doarme dus

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Tati s-a apucat sa il adoarma pe copil. Fabi ranjeste satisfacut iar tac'su doarme dus

Stai linistita, ca se mai intampla si la altii Si luasem fata ca sa nu-l deranjeze si cand s-a trezit m-a intrebat "unde-i fata?"
Pupam baietii frumosi si pe mamica lor

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput