Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

aici ma bag si eu,noi de 2X pe zi!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ciufik ....esti mortala...

nu's cum reusesti da' mereu ma binedispui cu postarile tale...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242

astia care "e" la munca, chiar au nevoie.

AMR 10 zile pana voi fi si eu
am o presimtire ca o data cu noua functie, mi-au mutat astia biroul si nu numai ca nu o sa pot intra sa va citesc, dar de postat nici gand, ca sigur exista un big brother.
ce ma fac eu fara voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

irina da, sigur eu - am dovada o cicatrice cam uratica!

ciufik

Nadia mananca de 5 ori pe zi, lapte cu cate o masura de orez asa: dimineata 6-6,30; apoi la 10, la 1,30, la 5 si la 8,30. Se culca pe la 9,30-10.
Cat despre ... kk, cand nu avem probleme (a se citi episoadele cu cate 6-7 pe zi) face 1 data sau de 2 ori, dimineata.
Ioana a mancat binisor cand era bb, fructele i-au placut (si ii plac si acum) foarte mult, legumele mai putin

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'neata 'neata!

Hop si noi!

LA MULTI ANI Tudor de Roxxy si Iulia de Jasmi!!

LA MULTI ANI RalucaAlexa!!!

Bee, multi , asa cum au zis fetele, iubirea de mamica pentru puiuta ta o exprimi in atat de multe feluri... alaptatul a fost doar unul dintre ele. Bine ca a durat cat a durat... au ramas amintirile atat de frumoase, toate minunatiile care vor urma de acum inainte... si ma gandesc, de ce nu, pentru mai incolo dorinta de bebe2 cu care sa retraiesti aceste momente superbe

Lisa, ma bucur ca va place in Romania! Distractie faina in continuare! Mai putin de 2 luni si venim si noi la Cluj!! Sper sa gasiti borcanase.

Aresa, spor la impachetat! Ma bucur ca ati avut o vacanta faina!

Crisspy, sa folositi sanatosi scaunul!

Irina, sper ca te simti mai bine Sa stii ca si noi suntem la fel cu dormitul Ieri seara, de paregzemplu, l-am pus pe jupan la nani la 10... la 10 jumate dormea... la 12 fara un sfert s-a trezit (cu un pic de tzitzi l-am adormit in mai putin de 10'), la 1 si 10 iar s-a trezit (am reusit sa-l adorm la 2 fara 10)... ca la 3 sa se trezeasca din nou ... iar la 3 jumate am zis asta e (asta dupa ce imi adormea rapid in brate dar cum il puneam in patut ... urlete sa darame casa) si l-am luat cu mine in pat. Succes rapid... nici nu-l puneam bine pe saltea ca adormea (cu o mutrita atat de dulce si fericita!)... incercat de 2 ori sa-l pun la loc la el in patut... iar plans... deci, intr-un final, cam pe la 4 am decis ca mi-e prea somn si ... nu mai pot... si uite asa am adormit frumos cu totii impreuna in patul mare pana la ora 9 dimineata!!!(adica io si bebe ca tati s-a dus la servici)

Acu' va intreb si eu, fetelor...voi cam ce ati face in situatiile astea? Bernie, asistenta, mi-a tinut o ditai teorie de genu' nu lua copilul din patut, stai langa el si-l atinge si vorbeste-i cu voce scazuta pe intuneric etc etc. Iar joi se prezinta de dimineata sa-mi mai povesteasca variatiuni pe aceeasi tema. Va zic eu NU MERGE cu Mister, poa' sa zica ea ce vrea! Pot sa-i povestesc cate vrea ea...el la el in patut nu pofteste dupa ora 3 noaptea. Iar sa-l las sa urle ... am incercat si mai mult de cateva minute nu pot sa-l las sa planga. Ma pun si eu in pielea lui...si chiar nu pot sa ma prefac ca nu-l aud si sa sper ca se va potoli singur Uffff...

Ciufik... deci mai sus ai raspuns la partea cum dormim (sau mai bine zis cum reusim sa dormim in cele din urma). Cum mancam... cica nu rau. Azi dimineata (intre 9 jumate si 10) a hapcait Mister un borcanel de piure de pere (maine ii dau cereale, sau cereale cu fructe) si laptic, la 12 va mai primi o gustare mica cu lapte, iar in jur de ora 2 va papa de amiaza legume cu carnita si orez, iar daca va vrea si un pic de piure de fructe ca desert. Seara din nou legume cu carnita (a doua jumatate de borcanel) si laptic, iar inainte de culcare iar laptic. Iar la noaptea... may the gods help us ca om vedea ce va fi.
Iar la ultima faza, aia pe care tu nosy parker nu o pui chiar ca nu zic nimic... de cand cu bebe insomniac si cu chef de vocalize noaptea! Ufff... si in ultima luna de sarcina aveam viata mai "palpitanta" si eu chef de prostioare mai mult decat acum

EDIT: Fiecare cu ce-l doare si cu ce probleme are . For the record.. kk facem cam de 2 ori pe zi si totul e OK

Naty, bravo pentru Nadia

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ziua buna fetelor!

Si noi asa pe la amiaza ca pana ne organizam noi... Karina doarme, Daria se joaca si eu calare pe forum.

Raportez azi prima cazatura a lui Bibi (Karina). Dormeam amandoua frumos in patul mare si ea s-a trezit inaintea mea, am vazut-o, era langa mine pe-o parte si imi zic ca o urmaresc asa mizind si cand colo buf, s-a auzit de parca a cazut vre-unul pe scari, m-am speriat rau si a si inceput sa tipe... S-a lovit la falca un pic, noroc ca e grasunica si se amortizeaza. Si mi-am zis sa am grija ca ea sa nu cada, ca eram invatata de la Daria, dar...am comis-o

Porumbita eu am luat o aparatoare de pat si e ff faina, de pe net ca in Iasi nu se gaseste http://www.bebe
planet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Siguranta-bebelusului/produs/Jane---Aparatoare-pentru-pat-Coloris/2,28,368,detalii.bebe

S-a trezit Bibi, na ca s-a dus forumeala mea

Revin

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

astia care "e" la munca, chiar au nevoie.

AMR 10 zile pana voi fi si eu
am o presimtire ca o data cu noua functie, mi-au mutat astia biroul si nu numai ca nu o sa pot intra sa va citesc, dar de postat nici gand, ca sigur exista un big brother.
ce ma fac eu fara voi?

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Asta e nasol...eu ma bucur macar ca pot sa va citesc si sa mai si postez din cand in cand daca tot nu pot sta cu bebe.

Da' las' ca intri seara...asta daca mai apuci...dar cunoscandu-te o sa faci tu tot posibilul...nu ne lasi fara update-uri despre bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Raluca Alexa

yashy felicirari pentru rotiri.

Aresa spor la impachetat si drum bun acasa. Poate o fi fost o toana de o zi si isi va reveni croco cu cheful de haleala.

Bee bucura-te ca ai putut sa o tii la san atat de Alexia si o sa vezi ca asta e unul dintre momentele de emotie ce vor urma. Stai sa vezi cand va merge la scoala cu o sa te simti.

Crisspy sa mancati cu drag in noul scaunel.

Irina ma bucur ca sunteti mai bine. Si cred ca are dreptate Radu cu trezirile in perioadele de crestere. Si eu incep sa le asociez la Fabi.

Naty sa va fie de bine D.

Lisa cred ca bine e in general "la mama"

Ciufik la noi e fara numar, fara numar 2-3-4 pe zi. De dormit dormim pe la 21-22 cu treziti 4-6 in zilele bune sau 1-4-6 in celelalte. De mancat mancam cand vor muschii lu fi'miu fara program si fara logica.

Dark sper sa iti revina cheful

Noi am fost la intalneala cu sarbatorita de azi. M-a topit Iulia. Daca sunteti cuminti va pun poze pe mail Fi'miu in prima faza a vrut sa impresioneze fetele si a fost un cuminte si un vorbaret ca la sfarsit sa isi dea in petec si sa urle nevrand sa adoarma.
Nu va spun ca Jasmi e o fericita mai.. pai Iulia nu stie sa planga.
Leditia sa stii ca ai o nora de milioane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Aveti poze. Tin sa va zic ca Iulia e delicioasa cum scoate limba iar fi'miu s-a uitat gales la mama ei. Se pare ca e topit dupa blonde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dark si io m-am gandit la acelasi lucru...deh fiecare cu ..poftele lui

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput