ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (68)
Raspunsuri - Pagina 25
bubu05 spune:
Patri, foarte frumoase pozele!!! E un dulce ochiosul mic La multi si voua! Noi pe 3 noiembrie ne-am casatorit, voi?
lbelciug spune:
Tare frumoase pozele, Patricia, radiezi de fericire! Iti inteleg necazul cu intorsul la servici, il vei intarca pana atunci?
Bubu, sa va fie de bine plimbarea!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, nuu, sper ca nu. voi pleca de acasa mai tirziu, sa am timp sa il alaptez in voie cind se trezeste, apoi ii voi lasa un biberon de lapte muls, eventual daca e nevoie ii voi introduce o masa de lapte praf. cind vin acasa iarasi va suge cit vrea.
Multumim pt complimente!
cum e la casutza acum in sezonul rece? cum e cu deplasarea spre servici/casa?
bubu05 spune:
Patri, ce draguut! nu stiam ca tot pe 3! noi si civil si la biserica pe 3 noiembrie!
Liviana, multumim!
lbelciug spune:
Patricia, este foarte bine acasa. Traseul catre servici e ok, insa plecam mai devreme de acasa, la ora7-7:15. Eu sunt in 30 min la munca. Imi convine asa caci ajung prima si plec prima, adica in jur de ora 17, plus ca evit traficul de la orele de varf. Seara prind 1-2 ore in care mai trebaluiesc pana vin baietii acasa. Cu caldura e ok deocamdata, avem centrala pe gaze, dar la suprafata mare desigur ca si costurile sunt mai mari. Abia astept sa incepem decorarea casei pt Craciun, de la 1 decembrie vom face tot felul de crafturi cu baietii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
coraly spune:
Salut fetelor! N-am mai scris demult.
Bubu, ce fain va plimbati voi! Apropo de casatorie, noi am facut acum in 19 nov 10 ani de la starea civila.
Patricia, n-am putut vedea fimultetul ca nu stiu ce 'java script' ar trebui instalat pe laptop :( Intru maine de pe alt calculator. Creste bine puiutul? Noi am avut niste probleme, a avut o infectie urinara si vreo 3 luni a luat foarte putin, a ramas cu 1 kil in urma. Da e foarte lung:)
Liviana, de ce baietii tai ajung seara?
Adita, felicitari! Nu pui poze? cum e cu lapticul?
Nu stiu cine a intrebat de pisu noaptea. Sergiu a facut pe el a doua seara dupa ce i-am scos scutecul de noapte. De atunci nu imi imai amintesc sa fi facut. Dar nici nu merge noaptea la wc. Vad ca majoritatea copiilor vostri merg. Acuma stau sa ma gandesc, oare el bea prea putine lichide???
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
crinuta spune:
Coraly, Rayan daca nu l-as trezit eu, nu ar merge. Doarme dus.
De ex. azi noapte a facut pe el pt ca nu a facut pipi inainte de culcare, dar daca il duc inainte, si dupa vreo 2 ore maxim, 99% nu face.
Se intampla sa nu il mai duc noaptea, si sa nu faca, dar e mai sigur sa il duc.
Nu mi-e usor, il iau in brate, si e un lungut, el doarme, apoi face in picioare, sprijinindu-se de mine.
ps: si noi am avut casatoria religioasa pe 16 noiembrie.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
crinuta spune:
Patricia, vezi mey ce fler am avut cand ti-am spus ca vei face un baiat frumos ca tine?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
coraly spune:
Dar ce de cununii in noiembrie
Crinuta, la noi inainte de orice somn se face pisu, e regula! Si apoi nu mai face deloc pana dimineata. Dar el de regula nu bea multe lichide nici peste zi. Seara bea o jumatate de canuta de apa.
Baietii vostri sunt curajosi? Eu zic de Sergiu ca e cam fricos, si extrem de conservator! Nu ii place noul, daca nu stie despre ce e vorba, mai intai refuza. De exemplu, vineri era invitat la o petrecere a unei fetite, care e prietena lui, intr-un club pentru copii. El nu a mai fost. Si a zis ca el vrea acasa la fetita, nu in alt loc, degeaba i-am explicat cum e acolo. Apoi am facut greseala sa zic ca e o fata care se joaca cu ei, gata, tragedie. El nu merge. Apoi a zis ca el nu vrea sa faca lectii cu fata aia:) Bine, pana la urma l-am convins si pe cand am plecat de acolo deja ne zicea ca mai vrea sa vina... Sau ii e frica de apa. Nu vrea la inot deloc.
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line