Redoutistele fidele LR France(171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Am primit o parte din lucrurile pt Amira:
ca de obicei is f. incantata

http://www.laredoute.fr/vente-2-leggings-bebe-fille.aspx?productid=324130439&documentid=321409&categoryid=49154507&pos=9_a_n&numberpage=1
i-am avut in toate marimile. f. practici.

http://www.laredoute.fr/vente-2-shorts-bebe-fille.aspx?productid=324130502&documentid=504009&categoryid=49154507&pos=3_a_n&numberpage=2
f. frumosi, la fel ca in poza la culori. Eu i-am luat cand erau 10 euro

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-bebe-fille-(lot-de-2).aspx?productid=324152507&documentid=299109&categoryid=49154507&pos=15_a_n&numberpage=2
deosebite calitativ, pe cel cu maneca scurta imprimeul este mai tare si mai mare....ca/n poza...

http://www.laredoute.fr/vente-robe-et-legging-bebe-fille.aspx?productid=324151505&documentid=504009&categoryid=49154507&pos=13_a_n&numberpage=5
f frumos, imprimeu mai colorat ca-n poza

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-bebe-fille.aspx?productid=324155141&documentid=299109&categoryid=49154507&pos=6_a_n&numberpage=8
ff finuti este un satin coton catifelat si moale, deosebit...

Am mai avut 2 tricouri de pe Les Aubaines f frumoase si acelea.

Mai astept un colet, dar am probleme cu el si sper sa se rezolve.

Spor la shopping....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am reusit sa fac comanda pe mytoys.de...a mers super si nu mi-a mai spus nimic la plata...am platit cu un card ing. Abia astept coletul!

Dana sa purtati cu placere hainutele!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Azi am reusit sa fac comanda pe mytoys.de...a mers super si nu mi-a mai spus nimic la plata...am platit cu un card ing. Abia astept coletul!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

LIvreaza in Romania?

Am fost acum vreo 2 we la mini prix in Otopeni si am gasit fusta lr pe care am tot cumparat-o vara trecuta, cea cu 3 volane si niste broderii rotunde la poale, a tot fost la 2-4E, ei bine, al MP era 36 lei

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Salut!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mihaser, cat te-a costat transportul (eu am vazut pe site undeva la 15-16 Euro) pentru Romania... asa e? E destul de mult, dar daca te "cuplezi" cu cineva la comanda merge !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Salut!

Da livreaza in Ro si e 16 euro transportul...Au haine de calitate super, iar preturile nu sunt de speriat la reduceri...Abia astept sa imi vina coletul.

Am gasit pe cineva care comanda la Promod si i-am dat si eu comanda mea...asa ca imi iese mai ieftin transportul!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fusta aia cu volane (pe toate culorile) si alte cateva lucruri taillisime si LR Creation am vazut si eu ieri in Mini-Prix-ul din Militari...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

oferta orchestra cumperi 4 si platesti 1 ati vazut-o?

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mihaser, poti spune mai multe detalii despre mytoys.de? Cum le primesti la posta, platesti vama, in cate zile livrarea, cat e livrarea? Ce ai luat de la ei, in mare? :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Mihaser, poti spune mai multe detalii despre mytoys.de? Cum le primesti la posta, platesti vama, in cate zile livrarea, cat e livrarea? Ce ai luat de la ei, in mare? :)

inca nu stiu prea multe despre livrare...cred ca vin in 10 zile prin posta normala..vama nu am de ce sa platesc ptr ca suntem in UE...Livrarea a costat 16 euro si am cumparat o pereche de adidasi ptr Cri, 2 tricouri cu thomas, o pereche de sosete cu Cars, o rochita si o pereche de pantaloni ptr Eli si o pijama de vara ptr Cri...Au fost 120 de euro cu tot cu transport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

oferta orchestra cumperi 4 si platesti 1 ati vazut-o?

Mara si Matei

care e site-ul Orchestra?

Mergi la inceput