Redoutistele fidele LR France(171)
Raspunsuri - Pagina 17
Delyutz spune:
poate ii gasesti in reprezentantele pe care le au in romania. Eu in primavara am gasit o groaza de produse care erau pe site. Si nu erau cu mult mai scumpe, la reduceri, evident, ca altfel....
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Astia de la Promod nu au mai redus transportul ptr ro...tot 30 de euro a ramas...si as fi vrut niste cercei negri...aratau fain dar la budapesta nu am mai stat si in Promod cu kinderii dupa noi..mai bine ii lasam la hotel si mergeam doar eu la cumparaturi. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
nushulica spune:
fetelor vin cu o rugaminte la voi,votati si voi pls poza giu1 din pagina asta http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7 e un bobocel de la noi de la scutece tare frumusel si precoce si merita
plus ca e don juan-ul odiseei![]()
va multumesc anticipat!
de
DavidPoveste
claujro spune:
Diferenta de pret: de la Zara din Aeroportul din madrid imi iau niste pantofiori bej din panza cu un patratel lacuit aplicat pe varful pantofului (cine a intrat de curand intr-o Zara ii stie) cu 10 euro- redusi. Ieri, la Plazza erau 89 roni-redusi. 
Mara si Matei
_giulianna_ spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru voturi.
Cu ajutorul vostru, am ajuns pe locul 3. Yuhuuuu!
Nushulica, o
si un
pentru tine. 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
inima25150 spune:
'neata!!!
un vot si de la mine pt printisor!
si un
dulce
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
mihaser spune:
Neata!
Delia eu nu am magazine Promod in preajma...cel mai aproape e la Budapesta cred! 
A comandat cineva de la 3 suisses.ro?
Au venit produsele?
Clau pe mine nu m-a cuprins nimic de la Zara...io incaltaminte o sa iau doar pe probate!
Va pup!

'neata