Redoutistele fidele LR France(171)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

yupiiiiiiiiiiiiii!
acum nici 5 minute Turul FRantei a trecut pe la mine prin oras!!!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Si ne spui dupa?
Eniuei, frumoasa zona! Tocmai vad ceva munti nu foarte inalti, insa impaduriti (asta fiind diferenta dintre muntii nostri si muntii "lor")

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu era TOT la 1 euro. Erau anumite produse. Rochitele pt Mara de ex erau 2-3 euro ca si tricourile pentru Matei. Si am intrat in mai multe H&M-uri din diverse orase pe unde m-am plimbat dar numai la Anglet in Franta am gasit oferta asta de 1 euro. Tot acolo era si Kiabi=ul cu 4 gratis si plateai 1.

Multumesc, !

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Super tare oferta! Nu am mai auzit de produse cu 1 euro la ei...si eu as fi luat tot!

De cand citesc Hemingway a inceput sa ma pasioneze si cursele de ciclism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

si eu,si eu!

nu ma mir ca a trimis Clau 20 kg de haine cu Atlassib

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetelor, ne topim de tot de cald

Clau, ceva poze din preumblari ne arati si noua? Super tare oferta cu 1 euro, de-ar fi asa si pe la noi....vise taica, vise

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Fetelor, eu am primit un cod promotional de la t-a-o, pt aniversarea fetitei, cica -10% la articolul preferat si frais de port offerts, insa cand fac simulare si introduc codul, nu-mi scade cei 18 euro...aveti idee de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui axxxa

Fetelor, eu am primit un cod promotional de la t-a-o, pt aniversarea fetitei, cica -10% la articolul preferat si frais de port offerts, insa cand fac simulare si introduc codul, nu-mi scade cei 18 euro...aveti idee de ce?

De regula oferta este pt livrare in Franta in relais colis...
Si Promodul are la fel oferte gratuite de transport, dar numai la ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Astia de la Promod nu au mai redus transportul ptr ro...tot 30 de euro a ramas...si as fi vrut niste cercei negri...aratau fain dar la budapesta nu am mai stat si in Promod cu kinderii dupa noi..mai bine ii lasam la hotel si mergeam doar eu la cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

Buna,

Va rog sa-mi spuneti si mie cum comandati/procedati de pe site-ul KIABI, deoarece din lista lor reiese ca nu livreaza in Romania.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

La fel ca si cum lr.fr. Tre sa ai pe cineva sa-ti trimita.

Mergi la inceput