Redoutistele fidele LR France(171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

ella nici eu nu-mi explic cum de mi-a scapat taonu am dat prea mare importanta siteului,dar stiu ce am de facut pe viitor

sincer david are asa de multe hainute ca sigur nu apuca sa poarte tot,doar eu ma "delectez"cu spalat si calcat

de la mothercare i-am luat si eu dar direct din uk acum 2 luni cand m-am scapatam spart muuult peste imaginatia multoraacum ma uit la ele cat sunt de frumoase si ma rog sa fie vara luuunga sa imbrace david cate o data fiecare carpa

dar...nu ma las perseverezma pregatesc in toamna pt o comanda klumea la next

de David
Poveste

Ma intereseaza si pe mine....cum.....

Parca ma vad pe mine cand am nascut primul copil.

Am avut multe lucruri noi pe care le-a purtat al doilea si au mai ramas, nepurtate.... pe toate le-am facut colet si le-am dat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Neata !

Am mai gasit un cod pentru LR : 30813. La mine a mers tot cu manusile acelea... dar nu l-am incercat fara manusi ...

Citat:
le 30813 fonctionne sans minimum avec l'astuce des gants.
.
(referinta manusilor : 7411480)

Week-end placut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

ella nici eu nu-mi explic cum de mi-a scapat taonu am dat prea mare importanta siteului,dar stiu ce am de facut pe viitor

sincer david are asa de multe hainute ca sigur nu apuca sa poarte tot,doar eu ma "delectez"cu spalat si calcat

de la mothercare i-am luat si eu dar direct din uk acum 2 luni cand m-am scapatam spart muuult peste imaginatia multoraacum ma uit la ele cat sunt de frumoase si ma rog sa fie vara luuunga sa imbrace david cate o data fiecare carpa

de David
Poveste

Parca ma vad pe mine cand am nascut primul copil.

Am avut multe lucruri noi pe care le-a purtat al doilea si au mai ramas, nepurtate.... pe toate le-am facut colet si le-am dat

pai anne si eu am mai tot dat din ele dar cele noi si cele bune bune sau care mi-au placut mie mult le-am pastrat ...acum daca bb2 va fi fetita ghinion! o sa fie o fetitza trendy imbracata cu albastru gri verde si bleumarin

e prea dimineata si nu m-am prins ...ce te intereseaza?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:

de David
Poveste

e prea dimineata si nu m-am prins ...ce te intereseaza?

de David
Poveste

Apropo: stiti ca am dat o comanda la next pe 17.06, mi-au blocat banii in cont dar nu i-au luat si nici comanda nu a mai venit

Asa ca ma intereseaza:o comanda la next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai si banii nu ti i-au deblocat?

eu comand la next in uk la o verisoara...ea imi trimite pachet cand are de trimis si ea acasa...cateodata astept si 2luni pana vad marfa

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ela imi pare sincer rau pt concediul vostru...dar bine ca totul s-a terminat cu bine si ca Bob e ok, recuperati voi altadata . Cat despre toparlani...asta m-a deranjat si pe mine, chiar vorbeam cu sotul ca erau momente cand iti era rusine sa spui ca esti roman.

Giova multam pt incurajari, nu zboara cu Taromul, zboara cu Austrian Airlines, m-am documentat si am vazut ca au avioane foarte bune, sunt o companie sigura....dar tot nu pot scapa de gheara aia din inima, tare o sa-mi fie greu pana-l vad inapoi acasa. Deh...femeie paranoica

Da' ma consolez cu ideea ca vine cu cadouri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Citat:

pai si banii nu ti i-au deblocat?

eu comand la next in uk la o verisoara...ea imi trimite pachet cand are de trimis si ea acasa...cateodata astept si 2luni pana vad marfa

de David
Poveste

Am avut treaba si nu am fost la banca
Oricum astazi s-a implinit o luna asa ca ii pot folosi

Trebuie sa rog si eu cunostintele din uk pt next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Ma ia ameteala...
La comanda facuta pe 13 nu mi-au facturat preturile....Si trebuia sa ajunga ieri cu collisiomo 48 la destinatar in FR.

Nu am luat legatura cu ei inca sa stiu daca au primit-o sau nu.
E ciudat ca imi apare in curs de inregistrare pe contul LR, dar mailul e de confirmare de primire nu de inregistrare. Normal era sa apara in curs de preparation...Poate n-au schimbat ei statusul comenzii...mi s-a mai intamplat....DAR ce-or fi patit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Si husband pleaca in US o saptamana...eu pe langa avioane, ma mai tem si de o porcina ceva...dar tot comanda de pe amazon ma consoleaza!

Tre sa rog si eu verisoara din uk sa aduca ceva haine next cand vine...dar tre sa comande tot ea...asta e nasol...ca adresa cardului tre sa corespunda cu cea de livrare.

Am vazut catalog LR si in pungile de detergent mai nou...se chinuie franciza asta nu gluma! Sper sa apara si la noi pe piata un HM ceva sa-i termine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

daca apare un H&M aici apare cu preturi ca pt romani,deci tot aia e :((

astept si eu ziua aia in care vin unii si vand aici aceeasi marfa la aceleasi preturi ca in vest.

Mergi la inceput