Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha, cat de des cere amira olita???

Tocmai ce-am terminat de citit din urma si vazusem ingrijorarea ta referitor la intervalul de timp.
Sincer,nu am urmarit niciodata sa vad la cate ore face.Am sa ma uit azi si-ti spun.Dimineata s-a trezit la 9 ,a facut pe la 9.30 si pana acum n-a mai facut deloc.
Nu stiu daca e o regula,ca ar trebui sa faca la un anumit interval.Depinde si de organism,de cantitatea de lichide bauta...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Bravo Iasmi , tine-o tot asa!

Vi se intampla sa va pierdeti rabdarea cu copiii, uneori? Mie mi se intampla si ma mustra constiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Genutu

Bravo Iasmi , tine-o tot asa!

Vi se intampla sa va pierdeti rabdarea cu copiii, uneori? Mie mi se intampla si ma mustra constiinta.

si mie mi se mai intampla si dupa ce ridic tonul imi pare extrem de rau..plus ca punand totul cap la cap imi dau seama ca vinovata sunt eu pt prostiile lor... ca din neglijenta mea se intampla sa si toarne farfuria cu ciorba in cap sau faze dinastea... Incerc sa ma controlez cat pot....

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Si eu consider ca si tine, ca totul pleaca de la mine. Daca eu imi pierd rabdarea, ea are de suferit. Sincer, te admir, nu stiu cum faci fata cu 2 copii mici.
De-abia astept sa vorbeasca, sa-mi spuna tot ce o "doare", poate atunci o fi mai bine.
Poate ca dupa ce o sa ma intorc la lucru, o sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ola!
aiz Alessia a stat fara pampers, am fost afara fara, si nu am avut accident...ma gandesc daca e doar o intamplare sau vrea sa fie domnisoara; la somn ii pun pampers;

ANK - mai cumpara o oala se sprijina pe una si face in cealalta!
- daca as avea bani, mi-as face ridicare de sani, dar numai dupa ce slabesc si ne hotaram daca mai vrem un bebe; as face-o pentru mine, ca nu ma simt eu bine in pielea mea...sotul nu mi-ar zice niciodata nimic, ca sa nu ma jigneasca...ma iubeste asa cum sunt, dar nu mi-e mie psihic bine asa.

PUSSI - poate zice Eni ca o parasesti...i-o fi teama ...

...despre felul in care adorm, a mea vrea si la pranz si seara cate o poveste, apoi tati ii zice sa inchida ochii si sa faca nani...si adoarme in 5 min max;

CRISTINA - e f bine Maria!

si eu imi mai ies din fire, rar, dar se intampla....daca e vina mea incerc sa ma abtin...azi, de ex mi-a facut un circ pe strada sa o iau in brate, stie ca eu nu o iau deloc in brate pe strada, s-a pus pe un urlat si se lipea de picioarele mele, pan la urma am luat-o ca se uita lumea la noi...i-am zis ca sunt ff suparata, ca ma doare mana si a inteles si a mers pe jos

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

BB - de trei ori a facut pipi de la 6-13; dar dimineata bea mai putine lichide;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANK - mai cumpara o oala se sprijina pe una si face in cealalta!

...atunci poate ma trezesc ca se tine cu cate o mana de fiecare olita

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Fetelor, si eu mi-as face cu siguranta o operatie de ridicare a sanilor dar si de miscorare in acelasi timp. Mi-au ramas f mari de la prima sarcina si f f lasati. Nu va mai spun ca unul dintre sani este cu mult mai mare decat celalalt (adica chiar e diferenta mare intre ei si nu inteleg de ce ).

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, ii place sa mergem la cumparaturi. sunt zile in care ma mir ce copil cuminte si intelegetor am dar cand e obosita nu ne mai intelegem nicicum. oricum, cum spuneai si tu e mult mai bine ca inainte.

genutu, si eu imi mai pierd rabdarea, stai linistita.

miha, ellis, multumesc de raspunsuri.

fetelor, copii vostrii mint (inventeaza)??? vaiiii daca o auziti pe iasmina ce o poate duce capul la mintit/inventat.....doamne...doamne...
mai nou ma ameninta cand nu ii convine ceva , imi spune : "nu vauuuu.....mina pange,,,," si se face ca plange....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cum adorm copii vostrii la care le-ati scos suzeta??? seara nu am treaba adoarme cand isi termina laptele......dar la amiaza iasmi isi incepe "spectacolele"....... dar daca i=-as da un bibe de lapte dupa ce papa pranzul ar adormi instantaneu dupa el. oare e ok sa procedez asa??? de cele mai multe ori cere insistent laptele!!! voi ce parere aveti??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput