Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (186)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genutu spune:

Buna dimineata, poftiti la .

Ellis, Maria are 80-81 de cm.

Am lasat-o si eu pe Maria doar in chilotei si i-am explicat faza cu pisi, dar nu pare sa percuteze si nici nu o deranjeaza daca e uda. Bine, eu am schimbat-o repede. Sa continui sa o las fara pampers si sa faca pe unde apuca, sau inca nu e pregatita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

genut bine ai venit!

ellis deci nu sunt eu singura speriata!

uberbax am patit-o urat aseara cu Eni, cand s-o pun in pat, asta dupa ce nu a vrut sa doarma la cresa, a inceput intr-un plans.. in final m-am urcat cu ea in patut n-a mai plans, nici n-a adormit, dar ne-am dragalit cam jumat de ora si m lasat-o singura si singura a adormit fara urlete!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!
Neata!
Asa fac si eu acum sau o pun in pat cand ii este foarte somn si atunci adoarme imediat fara tipete!La pranz e ok acum o pun in pat si se culca ca inainte doar seara mai avem probleme,sper sa isi revina cu somnul!Ideea e ca nu mai doarme mai mult de 7 dimineata....deci ea doarme acum doar 9 ore pe noapte,mi se pare cam putin dar ce sa fac...

Mergi la inceput

Ca vb de mancare ...noi nu am avut probleme cu mancarea...mai face uneori figuri si in general la fructe,dar am reusit sa-i decopar pasiunea pt pepene,fie rosu sau galben asa ca ii tot dau....pana i-o place si altceva!
Cu greutatea eu zic ca e ok are 11,600 si 88 de cm!

Mergi la inceput

Uberbax, sa stii ca si Maria mea a inceput sa se trezeasca mult mai devreme decat de obicei. Se culca pe la 11 si e in picioare de la 7.30-8, iar inainte programul era 11-10 sau chiar peste.
Dupa-amiaza imi dormea 2 ore, acum o ora jumatate doar.

Mergi la inceput

Da si Maria se trezea la 9-9.30,dar inainte se trezea la 6 pt lapte ,acum nu se mai scoala la 6 si la 7 e in picioare,bea lapte dar nu mai adoarme la loc!Ea dupa amiaza doarme 2.30-3.00!

Mergi la inceput

Dupa-amiaza doarme doar jumatate de ora toata ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

ne-am trezit si noi, intarziatele......

azi dimi raportam si noi 2 pisi la olita (de buna voie si nesilita de nimeni... ) si o juma de pisi pe mocheta....
miha, cat de des cere amira olita???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata!
Maria culege bucatele de hartie cu penseta.

Ca sa continui ideea, la mine intradevar functioneaza f bine autosugestia. Daca ma simt eu bine se reflecta si la exterior, pe de alta parte niciodata nu am fost foarte preocupata de unele aspecte si imi plac mult lucrurile naturale. Cred ca am ramas si eu intr-un stadiu de inceput al maternitatii si voi resimti mai tarziu unele lucruri. Dar cred ca o operatie estetica de aproape orice fel poate ridica moralul si face bine. Nici eu nu elimin posibilitatea, sa nu credeti ca sunt intr-o tabara opusa. Ieri am scris pentru ca brusc incepusem sa ma intreb si eu daca ar trebui sau nu sa fac operatia, iar considerentele mele nu au numai ordin estetic, iar incantatia aia era ca sa-mi revin, sa nu ma mai gandesc atata la subiect.
Pussi, orice lucru nou e factor de stres. Bine ca ati trecut usor peste. Eu astept sa-si faca timp B sa mergem sa vedem cateva gradinite. Am mari emotii.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, m-am uitat la pozele voastre!! tare nazdravana cred ca e maria!!!! aaaaa si v a crescut parul la amandoua....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lavi, este, dar am si inceput sa ma inteleg foarte bine cu ea. Nu mai e chiar asa ca la nebuni! Ieri a luat in parc o roata de impins de la o doamna si i-am zis sa se plimbe putin cu ea si apoi sa o dea inapoi. Dupa vreo doua ture i-am adus aminte sa o dea fetei cu rochie. S-a dus singura, eu ramasesem la vreo 50 m, i-a intins-o si a asteptat pana a luat fata roata. Bine, mai sunt si momente cand e obosita si nu ne prea intelegem, dar atunci e momentul sa renunt eu.
Iasmi ce mai face? Alergi mult dupa ea prin parc? In magazine cum te descurci cu ea? Stiu ca mergeati impreuna la cumparaturi.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput