Burtici fericite de septembrie-octombrie (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cristina, mie ticalosii mi-eu furat bicicleta de pe palier, din fata usii, legata cu lant d-ala...deci nu ma mai mira nimic.
si da, stiu sa teoretic se pot alapta 2 bebei, am vazut desene...poate m-oi pricepe si eu...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Maria, toate ecografiile morfologice se fac la 2D. Acolo se vede cel mai bine ce si cum! 3D si 4D este doar pentru parinti, sa-si vada bebicul la fata! Deci eu zic sa mergi linistita, mai ales ca zici ca ecografista este buna. Si ai grija sa nu mergi inainte la baie, eventual sa bei vreun litru de apa, ca sa se vada colul. Eu nu am stiut de faza asta si nu s-a vazut deloc!
SI alaptatul pe mine m-am slabit foarte mult. Si eu dupa 4 luni ma scurgeam pe jos, mi se facea rau pe strada, ramasesem fara calciu si toate cele. Sugea bebe al meu ca disperatul, din ora in ora!!! Mancam cel putin doua prajituri pe zi, plus multe alte dulciuri si nu ma ingrasam deloc!
Le multumesc la fetele care mi-au raspuns la intrebarile mele cu masinile de spalat. Mi-am facut deja o idee ce sa cumpar!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

m-ai linistit :) multumesc.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

voi ati papat? ca mie mi-e cam foame (mai ales dupa ce am vazut pozicile cu mancare de la intalnirea de ieri) asa ca o sa ies sa mananc.

pe toate

30+cusi????

anco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si apropo de lapte stocat la congelator uite si recipient mai maleabil :)
www.amazon.co.uk/Lansinoh-Milk-Storage-Bags-pack/dp/B0012THLDM/ref=sr_1_252?ie=UTF8&s=baby&qid=1247235252&sr=1-252" target="_blank">punga pentru lapte

si am gresit linkul la pad-urile pt breastsw, lucia. mai incerc o data: www.amazon.co.uk/LilyPadz-Non-Absorbent-Breast-Pads/dp/B000NG879M/ref=sr_1_228?ie=UTF8&s=baby&qid=1247235601&sr=1-228" target="_blank">breast pads

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Selen: faorte faine informatiile, practice!!
Insa am niste nelamuriri, poate ma dumireste cineva:
-daca bebe se satura inainte, ce faci, scoti laptele din sani? (chiar si inainte de cele 40 de minute la un san)
-trebuie mereu sa scoatem laptele din sani, dupa ce a mancat bebe?
-Cu laptele care ramane, ce facem, il aruncam??Fac si eu ca babele, nu e pacat?
Asa citisem si eu intr-o carte, ca e bine sa ii dai copilului de la un san, ca si calitatea laptelui e ca o masa pentru noi:intai aperitiv, felul 1, felul 2 si desert (papanasi ).
700 cALORII la un supt??? Asta inseamna ca pot renunta la dieta mea??

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

multumim frumos, kateryna

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

anco, techila, si eu sunt disperata de alapatul simultan si ma vad cu ei amandoi atarnand de sanii mei. Si pe soacra-mea intrand sa vada cum ma descurc Film de groaza. La topicul de gemeni am vazut la un moment dat o poza cu o fata care ii alapta simultan. Nu mai stiu cine era, sincera sa fiu...

Din pacate la noi in bloc sta un baiat narcoman si de el nu mi-e frica dar vin tot felul de ciudati la el si pe aia o sa ii tenteze sigur. Si locul unde erau boxele este transformat in atelier de reparat motociclete. Om vedea atunci cum va fi.

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Ultima fraza esra legata de lasatul caruciorului pe scara blocului, evident!

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dupa ce m-am chinuit o zi intreaga sa fac nshpe mii de feluri de mancare,injineru' meu nu vine acasa
Ziceti si voi acum, cum sa nu te enervezi? SUnt eu nebuna? NU mai pot de dureri de spate. Bine macar ca nu ma dor si nu mi se umfla picioarele ca era vai si amar de el

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Eu luni pe la ora 18.30 o sa fiu sigur prin zona Cismigiului. Daca se hotaraste ceva...Dar eu vreau sa le las sa hotarasca pe fetele care n-au putut veni.

Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput