Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
nma spune:
Buna dimineata!
Un pupic dulce pentru sarbatoritii de zi:
Daria Stefania pui dulce de mami Ddanagh
Alexia Ilinca pui dulce de mami ALEXIA2007
Vlad pui dulce de mami roxanadum
Alexandru pui dulce de mami papelena
Denisa Maria pui dulce de mami brazuca
Eva - Maria pui dulce de mami pitzirica30
Dragos Cristian pui dulce de mami madalina
Luna cand era Alex mic aveam o obsesie cu cariile de biberon. El sta binisor la capitolul carii (are doua plombe puse de curand). Andra bea foarte bine lichide din pahar normal sau sticla de 0.5ml. Biberonul e pe post de suzeta. O sa fie greu sa renunte la el caci si la pranz bea lapticul si apoi doarme. Domnisoara bea minim 725 ml/zi. O sa incerc sa o dezvat pana nu face doi ani. Si cu suzeta m-am stresat si am scapat destul de usor.
Cu spalatul pe dintisori la noi e o problema. Andra nu ma lasa sa o spal. Se spala ea singura, cand vrea, dar mai mult rontaie periuta sau suge pasta de dinti. Cu Alex e fost mai usor. Acu ma gandesc ca daca tot il vede pe el ca se spala o sa se obisnuiasca si ea.
Alina ai grija de tine.
Oanaa nu stiu cum e cu depresia, eu am scapat, dar ma bucur ca esti mai bine. Cand sunt mai deprimata pun si eu mana pe o carte buna si e tare bine. Sotul se distreaza cand ma vede cum ma retrag sa citesc cateva pagini pe te miri unde .
Valen frumoase tare printesele. Cand pozele voastre, a celor care aveti doua fetite, mai ca asi mai face si eu una.
Trebuie sa fug. sper sa mai scriu mai taziu. Am mai vazut poze si nu le-am laudat.
musso17 spune:
neatza
la multi ani sarbatoritilor,sa fiti sanatosi si bucurosi!!
la cpitolul biberon,fii-miu nu a mai vrut,avea 1 ani si cateva luni,s-a trezit intr-o dimineata si l-a refuzat,e edevarat cu cateva zile inainte ii bagasem cana cu pai..m-am crizat un pic,mi-era sa nu-mi refuze laptele..nu a fost asa,acum bea din cana normala,ii pun lapte de 3.5 si trei masuri de lapte praf,seara fac lapte cu gris,cu paste,cu orez,iar peste zi ii mai dau in loc de apa..apa o bea din sticla de 0.5..ii haios foc cum isi baga buzita de sus in sticla.
io m-am trezit cam rau dispusa,azi in mod normal trebuie sa -l sune pe barbate-miu ca maine sa plece,asa era vorba,pe 21..offf ca tare greu trece timpul cat e plecat,iar cand e acasa nici nu stii.
dar unde o fi cafera,lipsesc postarile ei.
viooooo,hai baga un mesaj,daca nu iti scriu pm
CarlaV spune:
"La multi ani!" sarbatoritilor din aceste zile si un pupic special Denisei de la Saby.
Salutari de la mare, am venit de sambata, dupa un drum de 7 ore si 20 minute Bucuresti-Mangalia. Dupa o asemenea aventura nu ne incumetam sa venim sambata si sa plecam duminica, inca putin si ajungeam la Salonic. Probabil ca maine noapte ne intoarcem, apa este foarte calda si vremea frumoasa.
Va pupam, n-am citit din urma dar probabil recuperez saptamana asta.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
sunflower1979 spune:
salut!
va scriu scurt ca sunt la servici si am multa treaba. vreau sa va multumesc din suflet pentru gandurile bune si sustinere; vi le intorc inzecit!
denis e mai bine, urechea stanga e vindecata, cea dreapta, care a spart e aproape bine. mai am 2 doze de antibiotic si apoi cred ca incheiem tratamentul. in luna august am sa merg la bacau la un orl-ist foarte bun sa vedem cum sunt urechile, cum s-a refacut timpanul. tot in august amprogramare la homeopat pt ceva pt cresterea imunitatii si ce ne-o mai sfatui.
michi, felicitari pt copilul vorbaret!
denis nu face la oala, mai zice uneori ca fac kk si e cu mana la pampers, dar de fapt nu face, si a inceput sa spuna "pute" dupa ce face. se joaca cu "shurubul" intruna daca il las fara pampers, ii mai da drumul prin casa si apoi ma cheama sa-mi arate.
cand o sa am putin timp o sa va scriu mai multe, dar acum nu am avut timp nici sa ma uit pe poze, abia am citit ce s-a scris.
inca o data va multumesc pentru mesaje si tot ce ne-ati scris; au contat foarte mult pentru mine. va imbratisez cu mult drag si va doresc sanatate si voie buna!
ps: ghinetz, te-am sunat sambata, ti-am dat mesaj; nu mai ai nr. de telefon de pe mailul comun?
poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)