Dulceturi si papanasi (317)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea11
Moldoveanca
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Sabina, sa va fie de bine iesirea la mare si sa savurati si perioada la munte. Cred ca esti obosita, ma gandesc cu groaza ca asta ma asteapta si pe mine in concediu, dat fiind ca parintii mei nu mai pot merge. Super pozele de pe blog, cea cu 2 lumi m-a impresionat tare!

Dantje, pupacim pe Duracel. Vad ca are aceleasi pasiuni cu Andrei: pantofii cu toc si electronicele din casa (TV si DVD). Si la noi tot asa le inchide mereu si tot scandal cu Alexandra pentru asta.

Luy, insanatosire grabnica Mariei. Sper ca deja este mult mai bine.

Alinus, ai grija de tine, lasa cafeluta si redu fierul daca asa trebuie. Cat despre atentia principala pentru Teo, va fi cam greu, iti zic din experienta. Insa in timp o sa reusesti sa echilibrezi situatia.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Mariana, ce haiosi trebuie sa fie puii. Sigur ca Eliza isi ia in serios rolul de surioara. Daca e o problema cu gelozia este legata de parinti si atunci apare competitia, totdeauna fata de straini o sa se apere unul pe celalalt. Se vezi ce se bat ai mei acasa pe jucarii, insa aseara la masa cand verisorul lor a vrut sa ia masina lui Andrei a sarit imediat surioara sa i-o dea inapoi ca e a lui.

Mara, de ce sa iei lapte praf? Nu gasesti o marca de lapte sa ii placa? Si eu ma gandesc ce voi face cu Andrei pentru el bea Parmalat usor vanilat si nu stiu daca va dori lapte obisnuit.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Alinus, ma regasesc in totalitate in dilemele tale. Nu mai tin minte bine ce decizii am luat pana la urma, insa dupa experienta cu 2 copii te asigur ca accepta ajutorul. Si acum mi-ar prinde bine ajutorul bunicilor, fie el si cu rasfat si dulciuri. Poate e bine sa vina mama ta, nu o sa te poti ocupa singura de amandoi copiii. Si pana la urma nici nu e asa de rau sa il ia pe Teo o saptamana sau doua. Iti trebuie timp sa te acomodezi cu bebelusul si asta ar fi o ocazie buna, e tare greu cand esti mereu sub presiune.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Erina si Ali, sa va fie de bine iesirile la mare.

Am vazut fetitele frumoase la mare. Daria si Miruna!

Adi, ce program interesant ai gasit pentru Lisa. Mi-ar placea sa avem si aici atatea posibilitati pentru copii de 2 ani.

SabinaY, imi pare rau de asa patanie cu Erika, draga de ea. Multa multa sanatate! Cred ca mai vrea in excursie cu tati, nu?

Mariana, doamne ajuta sa fie totul bine cu tatal tau. Inteleg ce lupta trebuie sa duci cu el, ca exact asta imi spunea si tata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Stefan de Gabitz, sa fii sanatos si norocos, sa ai numai bucurii!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Baiatul e la gradi asa ca am reusit sa pun si cateva poze de la nunta:

http://community.webshots.com/album/573495990NbsAZE

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

http://family.webshots.com/video/3054514060103276501NzIJIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Salutare!mai scoatem si noi nasul din barlog.
Suntem bine ,Rebeca vorbeste de rupe,face kk,pishu la olita si afara(cu mici scapari)la copac.

La mare a fost super dar mi se pare ca a fost asa de demult...

Vom incepe si noi cresa din 3 august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mariana, sper sa fie doar o alarma falsa. Sper sa- l convingeti totusi ca un set de analize facute la voi ar cantari mult mai mult decat toate cele facute in romanica. Tzin pumnii sa reusesti. Si felicitari surioarei tale pt sarcina.

Rox ma bucura mult ca vestile despre tatal tau sunt bune. Recuperare usoara in continuare~! S[per ca saptamana asta sa scape si Andrei de bandaje.
Multumesc de point of view, desi uneori sunt si mai rau in ceata, orice parere ma ajuta sa cantaresc mai chibzuit lucrurile.

Adi, m-am amuzat copios de periplul vostru cu suzeta. Stiam de mai multa vreme ca e broken / dady fichs it! insa ma gandeam ca a uitat de mult de ea. Dar uite ca m-am inselat, o fetitza asa isteaza si sensibila ca Lisa nu uita prea usor.
La noi a venit o pisica saptamana trecuta si a furat tetina de la biberon. Asa ca l-am inlocuit cu cana avent. Primele 2 seri nu a vrut sa-si bea laptele pe lumina, insa odata ajuns in pat, pe intuneric, l-am intrebat daca vrea lapti-lapti si l-a baut fara probleme. Acum pare ca nu a baut cu biberonul niciodata, si regret ca nu l-a furat pisica mai devreme.

Oricum, pe bb2 vreau sa o invatz cu bibe de la bun inceput, ca sa evitam cosmarul si stresul cu acceptarea biberonului de la Teo.

Alice, te rog activeaza-ti PM-ul din profilul personal/ optiuni parca.
Ti-am rasfoit si blogul si mi-au placut la nebunie randurile tale. Iti doresc sarcina usoara, si sa stii ca abia astept luna martie!

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sabina Y, sanatate multa Erikutzei. Haios tare cum nu te regaseai intr-atata timp liber. Ma bucur ca vestile cu bb2 sunt bune si mai ales ca e cranian acum. Si eu sufeream in tacere de acelasi stres.
De ce tb sa stai 6 zile in maternitate? Nu mai retzin daca la Erika ai avut ceza... Probabil acum sederea e prelungita din acelasi motiv.

Sabina compozitoarea, desi obosita vad ca fotografiile ti-au iesit exceptional. Cum stii tu sa surprinzi... nu oameni, nu momente... ci idei si sentimente! Scump tare Gheo agatzat de tine si cu matza pe laptop, super si petrecerea mafiei! Ce urmeaza, Busteni?

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput